Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Black Adam vs Martian Manhunter

Black Adam vs Martian Manhunter

• Martian Manhunter alır

Oy: 2 100.0%
  • Black Adam alır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .

Reviaalle

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
[img='https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRzCsLqz13Vvj7URKxtNj1khBCo-ay81aLQiaSdwHGx2lQXKyel',left,348][/img]

Dövüş Kuralları

1-İkisininde Post Crisis dönemini ele alıyoruz

2-Prep Time yok

3-Kapışma Uzayda geçecek

4-Birbirlerini öldürene kadar durmayacaklar

5-İkiside tamamen kana susamış durumda (Bloodlusted)

İki tarafın da gözüne kan bürümese Black Adam'a şans verebilirdim ancak gözü dönmüş bir Martian Manhunter onun için çok fazla. Adem'in ötesinde olan Despero'yu tek başına yenmişliği var Marslı'nın.

@Ascalon

MM o kadar güçlü mü ya :D

MM'in gücünü yeni yeni öğrenmeye başladım.. Cevabınız içinde teşekkür ederim :)

@Ascalon

MM o kadar güçlü mü ya :D

MM'in gücünü yeni yeni öğrenmeye başladım.. Cevabınız içinde teşekkür ederim :)
Kağıt üzerinde eşitlermiş gibi duruyor ancak bu eşitlik MM'nin pasifist hali için geçerli o halinde bile Superman dünya üzerindeki en güçlü varlık olarak MM'i gösteriyor. Eğer bu konuda dediğin gibi MM kafayı yerde saldırgan bir kişiliğe dönüşürse kendisi Darkseid ve Superboy Prime'dan bile daha korkunç olan Fernus isimli bir varlığa dönüşüyor. Bu güçte hayliyle Black Adam'ı aşıyor.

@Ascalon

Darkseid ve Superboy Prime'dan korkunç olan bir varlığın güç seviyesini tahmin edemiyorum.. Güç seviyesi hakkında bir fikriniz var mı ?

@Ascalon

Darkseid ve Superboy Prime'dan korkunç olan bir varlığın güç seviyesini tahmin edemiyorum.. Güç seviyesi hakkında bir fikriniz var mı ?
Valla şu kadar buster diye bir tier veremem ama Superman, Wonder Woman, Flash ve Green Lantern dan oluşan bir takımı dalga geçerek yenebiliyor. Normal Martian manhunter Spectre'nin zihnine girip galaksiler arası telepati yapabildiğine göre Fernus, Thanos Superboy Prime veya Darkseid'den çok daha korkunç bir varlık.

MM, Fernus'a gerek kalmadan da Black Adam'ı alır. Çizgi Romanda skorları 1-1 zaten ama @Ascalonunda dediği gibi biri ölümcül saldırırken diğeri kontrol altına alma yönelik takılıyor. EĞer MM kafasında "Black Adam yok edilmeli" gibi bir fikre sahipse ben paramı MM'den yana kullanırım.

Black Adam'ın avantajları;
Büyü ile yıkıcılığını ve vuruş gücünü artırması
Büyülü Güçlerinin olması
Daha tecrübeli olması
Ve çok daha öfkel, azgın ve gözünü budaktan sakınmadan dalmasıdır.

MM'in avantajları

Fiziksel becerilerde üç aşağı beş yukarı aynı seviyenin adamı olmanın yanı sıra

Telepati
Telekinesi
Saykik
Marslı Bakışı
9 Duyu
Görünmezlik
Geçirgenlik
Boyut Değiştirme
Yoğunluk değiştirme
Moleküler iyileşme ve yeniden yapılanma

gibi devasa bir cephanesi var.

MM ezer demiyorum ama bana sorsalar hangisi daha güçlü MM derim.

Despero'yu teklemiş
Superboy (zırhlı) Prime'a orada dur liseli demiş
Tüm Adalet Birliğine aynı anda dalıp, sonra sıkıntısızca çekip gidebilmiş
Tüm Adalet Birliğini dakikalarca kendi tasarladığı savaş döngüsüne hapsedip işine gücüne bakmış
Spectre, Doctor Fate, Darkseid gibi güçlü zihinleri ele geçirmiş.
Joker'i 3 dakikalığına normal adam yapmış
Pre 52 Superman'in

"Şu bildiğim evrende açık dövüşte yüzleşmekten korktuğum bir elin parmakları kadar adam sayabilirim. J'onn J'onzz bu listenin en tepesinde . O dünya yüzeyindeki en güçlü varlık !"

dediği

Birinden bahsediyoruz.

Jokeri 3dk normale mi döndürmüş? Komikmiş ( bu arada komik derken hakaret için ya da alay etmek için değil gerçektende durum komiğime gittiği için böyle söylüyorum ).
Bir de Joker o 3dk için nasıl biri olmuş ve sonra niye yeniden delirmiş acaba söyleyebilir misiniz? Ve MM nin Fernus hali nasıl bişey anlatabilir misiniz ?

Moderatör tarafında düzenlendi: