Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Naruto Serisi Genel Tartışma Başlığı

@Nabu

Hocam itachi’nin genjutsusu pain’e işlemez değil mi ?
İşler tabiki de. Jiraiya ile Pain dövüşünde Pain'i genjutsuya almıştı. Ama Pathler Nagato tarafından dışardan kontrol edildiği için Nagato'yu etkilemeyebilir. Eğer kastettiğin İtachi'nin Genjutsusu Nagato'ya işler mi ise,Tsukoyomi,İzanami ve Kotoamatsukami gibi tekniklerle Nagatoyu genjutsuya alabilir. Hele Kotoamatsukami gibi Genjutsuların genjutsusu,Mutlak İlüzyonla edo tenseiden kurtulmuş bi adamdan söz ediyoruz.
main-qimg-1771c1988c12c144306c6fb3e0e6d9d6.webp

main-qimg-a9c74f658b8cf4e9cc50a14c007ea624

main-qimg-bbbcbc2b328d7bfb8ebdba2d58b06683

Gai vs. Madara
'dan beri animeyi izlemiyordum kafama esti geri kalan bölümleri bir izleyeyim dedim ama o ne iğrenç çizimlerdir arkadaş ya. Ortada god modu açmış dolaşan 3 tane karakter var ve frame frame hareket ediyorlar.

@Tony Stark

Peki hocam itachi’nin olası bir dövüşte pain’e karşı şansı nedir hocam. Yeteneklerini bilmeden alabilir mi ?
Şöyle söyliyim itachi çok zeki bi adam ama çakrası çok az.Eğer birebirde Nagatoyla karşılaşırsa yeteneklerini bilse bile gene yenilirdi. Sebeblerini sayarsak,Summon jutsuları,Ninjutsu emmesi,ruh çekmesi gibi hax yetenekleri var. Onun dışında Shinra Tensei Susasonuyu etkisiz hale getirebilir.

main-qimg-92a730e287d38e28ac77fb69e7acc6d1.webp

Konohaya bunu yapan Susanooya ne yapar

main-qimg-e178da00246791770d60849be8289be2.webp

Summon Jutsuları çoğalan başlı köpek ve bukalemun gibi tehlileli hayvanları var

f3-pain-just-used-5-summoning-jutsu-animals-to-fight-20965755.png

En etkili tekniği Chibaku Tensei zaten İtachi'nin bunu durdurabilecek bi tekniği yok. İtachi Bu tekniğe çözüm bulmuştu "Every jutsu has weakness" diyerek Naruto,Bee ve kendisi chibaku tensei'nin merkezine saldırmıştı öyle patlatmışlardı.

main-qimg-33cead91d4147d981b1598a164033053.webp

Eğer kendinden emin olmayan(Önce konoya saldırıp sonra Naruto'ya inanan) Nagato ile karşılaşırsa İzanami yedirebilirse kazanma şansı var tabiki.

Kabuto o kadar güçlü olmasına rağmen İzanami yedikten sonra işi bitmişti.

main-qimg-b8f04bda3f39d89cf71d5644af6b35d3.webp

Hocam itachi’nin genjutsusu pain’e işlemez değil mi ?
Beyler bu tarz "güç" ve "vs" bazlı sorular için ;

Anime - Manga Güç Seviyelerine Dair Sorular ve Genel Tartışma

bu başlığı kullanın lütfen.

İşler tabiki de. Jiraiya ile Pain dövüşünde Pain'i genjutsuya almıştı.
Üzgünüm hocam ancak yanlış bilgi.

1.si Bir beden üzerine işleyebilir ancak bunun kalkması saliselik olur yani işlemez.

2.si Altısına birden ise zaten işlemez çünkü göz genjutsuları tek hedefe yöneliktir.

3.sü Jiraiya'nın ki alan bazlı bir ses genjutsusu idi hedef gözetmiyordu ve ruhu bedenden ayırıp, bedeni felç eden bir etkisi vardı.

Nitekim o işledi diye Tsukiyomi işleyecek değil.

Chiyo zamanında ne dedi. Sharinganlıya karşı 2 kişiyseniz genjutsu geçersiz kalır. Çünkü diğeri bozar. Pain ise 6 + 1 kişi.

@Lord of Asgard

Hayır işlemez.

Tartışmanın devamını (devam etmek istenirse)

Anime - Manga Güç Seviyelerine Dair Sorular ve Genel Tartışma

buradan devam ettiriniz.

@Nabu
Hocam Naruto hakkında bir bilgim yokken google a naruto 1. Bolüm yazıp izlemeye başladım.Şuan 55. Bölümdeyim.Biraz internette dolanayım dedim ve "150 küsürden sonra izlemeyin filler bölüm onlar "gibi şeyler okudum.Ayrıca bu Narutu shippiuden, Naruto boruto ve birkaç da filmi var sanırsam.Sizce izleme sıram nasıl olmalı ve neyi izleyip neyi izlememeliyim?

@Shrimp
Naruto
Naruto Shippuden
Boruto

diye gidiyor. Filmler hikayeye dahil değil o yüzden izlemesen de olur. Bu arada Naruto'ya başlamana sevindim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Muhammed @Nabu
140. Bölümdeyim şuan.Nabunun attıgı listeye göre bundan sonra filler bölümler var.Filler bölüm tam olarak ne demek oluyor ve 140 dan sonrasını da izleyeyim mi yoksa Naruto Shippuden'e mi geceyim?

@Muhammed @Nabu
140. Bölümdeyim şuan.Nabunun attıgı listeye göre bundan sonra filler bölümler var.Filler bölüm tam olarak ne demek oluyor ve 140 dan sonrasını da izleyeyim mi yoksa Naruto Shippuden'e mi geceyim?
Filler demek mangada olmayan sahneleri anime uzasın diye koymak demek. Uzun soluklu her animede fazlasıyla var..

140'dan sonrası için ise, sakın! İzlemene gerek yok. Shippuden'e geçersen 140tan sonrasını bulacaksın zaten.

Naruto shippuden animesini an itibariyle bitirmiş bulunmaktayım(filler bölümleri izlemedim).495. Bölüm öncesi Naruto Last movie'yi izledim.
Şunu söylemek istiyorum.Hem Narutoy'u hem de Naruto Shippuden'i çok sevdim.Baya hayranı oldum diyebilirim.Fakat şimdi ne izlemeliyim veyahut da mangasını mı okumalım diye kafamda sorular belirdi.
-Mangasına başlamak
-Filler bölümleri ve filmleri izlemek
-Direk Borutoya geçmek
gibi üç seçenek arasında kaldım.Sizce ne yapmalıyım?

-Mangasına başlamak
Hakkında konuşup, yorum yapabilmek adına esas canon kaynak olan manga şart. Ayrıca çizimleri de hoş bir seridir, sıkacağını sanmam eğer animeyi bu denli sevdiysen.

Bazı fillerlar hoş Guren Arc ve Kakashi'nin Anbu yılları, Itachi'nin çocukluğu, SAnninlere dair bir iki şey vs. Ancak genel olarak şart değil. Filmleri ise çok iyi de değil, kötü değil sana kalmış.

Direk Borutoya geçmek
Sakın ola ki böyle bir şey yapma kardeşim. Sakın :D Ama yok NAruto ruhunu yok eden bu manyaklığa ben yine de naruto evreninde olduğu için bakarım diyorsan. Sen bilirsin tabi.

İzleyebilirsin. Ben filler ya da değil hepsini izlemiştim. Yine de bayağı eğlenceliydi.

-Direk Borutoya geçmek
Ana karakterin değişmesini sevmiyorsan izleme. Ben 70. bölüme kadar falan izledim sonra bıraktım. Yine de sevdim.

-Mangasına başlamak
Buna yorum yapmayayım. Bana animesi yetti. Bir ihtimal Boruto'ya devam ederim. Bu aralar ara vermiştim ama şu an daha sık izliyorum animeleri. Belki Boruto'ya devam ederim. Belki...

Naruto’nun mangasına sonunda başladım(biraz geç oldu farkındayım :D ) Tabi en başından değil
Pain arcından başladım hayırlısı ile bir veya iki aya bitiririm herhalde

P1 çocukları arasındaki en potansiyelli 2-3 gençten biri Kimimaro'ydu. Naruto-Sasuke-Gaara'dan sonra gelir.