Çünkü takip ettiğim serilerin teması bunun üzerine kurulu.

Yanlış anlaşılacak bir durum yok, zaten eğlence alt tarafı ne cevap olabilir ki? Özel bir tarafı yok yani eğlenip gidiyoruz çok derinlik arama taraftarı değilim yoksa eğlencesi de kaçar gider. Ancak farklı düşünene arkadaşlar mutlaka olacaktır tabii, ben insanların görüşlerini çırpınırcasına karşı tarafa kabul ettirmeye çalışmasını sevmiyorum, çok ciddiye alınmaması gerektiğini düşünüyorum ancak genel olarak çizgi roman babında meraklıyım o ayrı, merakımdan geldim yani buraya. Bu sadece işin eğlencesi.Gelen cevaplardan, genel olarak bu konunun pek sorgulanmadığı belli zaten. "Çünkü eğlenceli" tarzı bir cevap, herhangi birisi tarafından herhangi bir konuda verilebilir. Hiçbir şey dememekle eşdeğer bir cevap.
Not: Yanlış anlaşılmasın, daha fazla bir cevap beklemiyorum. Konuyu açtığımda foruma gelen insanların daha meraklı olacağını varsaymıştım. Bunun doğru olmadığını şu an biliyorum.
Nedense çok üzüldüm şimdi ya@KocaYusuf
Elbette. İnsanlar farklı şeylerden zevk ve tatmin alıyor sonuçta. Sadece, forumun yalnızca buna odaklı olması kişisel olarak benim için bir hayal kırıklığı oldu. Daha çeşitli olmasını umuyordum.
Belki de akışına bırakmak gerek. Değişmiyorsa zorlamamalı. Hiçbir zaman insanın bağ kurduğu, çeşitli, eğlenceli, bilgilendirici vb. bir yer haline gelmeyecek. Bu yönde bir şeyler yapmak nafile. Başından beri olması için uğraştığım yer olmayacak. Versus tartışılan sadece başka bir forum olarak kalacak.
Herhalde, artık yitip gitmiş bir şeyi canlandırmaya çalışıyordum. Oysa her şey çürüyor.