Smoker vs Vergo; iki tarafın da eşit şansı olduğu bir dövüş bence. Kim kazanır bilemiyorum ama kazanan kişinin diğerlerine yardıma gidebileceğini sanmıyorum. Çok yüksek zorluk olur. Berabere diyeceğim.
Pica vs Doberman; Doberman pek gücünü bilmediğimiz birisi. Yine de haki konusunda Pica'dan bariz biçimde önde olduğunu tahmin ediyorum. Pica'nın da bariz meyve avantajı ile eşit olduklarını tahmin ediyorum, yine de Koramiraller daha çok şey gösterebilecek kişiler. Bu sebepten oyum yüksek zorluk ile Doberman'a.
Caesar vs Momonga konusunda sanırım Caesar diyeceğim. Orta - yüksek zorluk arası olur. Denizcilerin ilk firesi bu oldu nazarımda.
Saul'un kazanacağını düşünüyorum. Trebol Luffy'i bayağı şaşırttı fakat Jaguar'ı şaşırtabilir mi sanmıyorum. Saul'ün dövüşü domine edeceğine inanıyorum. Orta zorluk derdim.
Stainless hiç gücünü bilmediğimiz birisi. Diamante ise tek bacaklı Kyros'a kendisinin üstün olduğu bir yerde yenildi. Pek parlak bir kariyeri yok yani. Gücünü bilmesem de dediğim gibi koramirallerden daha çok şey bekliyorum. Fakat gücü hakkında bilgimiz olmadığından berabere diyeceğim.
Strawberry zamanında Jinbei ile dövüşmüş olsa da büyük ihtimal tek başına dövüşmemiştir. Gladius'un güzel yeteneği var. Eşit şans veriyorum. Berabere.
Onigumo Marineford'daki en parlak koramiral idi. Lao G'de parlak bir intiba bıraktı gözümde. Yine de Sai'e yenilmiş adamın Onigumo'yu alacağını düşünmüyorum. Onigumo orta zorluk.
Baby 5 orta zorlukla yenilir. Tabii gidipte Bastille'e yardım etmeyeceğini varsayıyorum.
Yamakaji de Marineford'da parlayan koramirallerden birisi idi. Senior Pink'e papuç bırakmaz. Düşük-orta zorluk arası veririm.
Ronse'e orta zorluk vereceğim Dellinger maçında.
Maynard henüz çok genç ve kariyeri pek parlak değil. Orta zorluk ile Bellamy.
Sugar'ın yeteneği güzel fakat kombine edebileceği takım arkadaşı yok. Hiç bir işe yaramaz dövüşte. Monet harici kimse yok. Machivse yine bir nebze idare eder. Jola yine işe yaramaz böyle bir dövüşte. Buffalo bayağı low bir adam. Dev Koramiraller düşük zorlukla ezer bence bunları. Luffy'in teklediğini Monet alır ama geri kalanlardan kimse yorulmaz.
Saul, Doberman, Onigumo, Bastille, Yamakaji ve sürüyle dev koramiral vs Caesar ve Bellamy oluyor.
Denizciler düşük, düşük-yüksek zorlukla temizler diyorum.