Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece #960 Tartışma / #961 Öngörü

Bölüm nasıldı?

• Güzeldi

Oy: 2 33.3%
  • Ortalamaydı / Meh

Oy: 3 50.0%
  • Kötüydü

Oy: 1 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    6

Earendill

Ölümsüz Baykuş
Üstat Kullanıcı
02.jpg

One Piece #960 JaiminisBox
One Piece #960 MangaDenizi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geçen bölümlerde Oden'e oluşan antipatim şu an daha da artmış durumda.

Wano Japonyayı temsil etmese böyle övgü yapılır mıydı? Örneğin, savaşçı devlerin ülkesi Elbaf'tan böyle bir karakter çıkacak mı?

Balon yemin ediyorum şişme balon

Geçen bölümlerde Oden'e oluşan antipatim şu an daha da artmış durumda.

Wano Japonyayı temsil etmese böyle övgü yapılır mıydı? Örneğin, savaşçı devlerin ülkesi Elbaf'tan böyle bir karakter çıkacak mı?

Balon yemin ediyorum şişme balon
Adamı ölü kemikleri üstünde yemek pişiren kadınları kaçıran biri olarak resmetti.

Meh, meh, meh. Seri 5 yılda bitecekmiş. Oden'in hikayesine bu kadar detaylı inilmesi de tuhaf kaçtı, tamam bir çok kişiyi peşinde sürüklemiş olabilir ama bunu seride ilk yapan kişi değil Oden. Daha incelenmemiş sürüyle konu varken Oden'i inceliyor şaka gibi resmen alay ediyor. Şimdi bunu işler gider en merak edilen, en okunmak istenen konuların yakınından bile geçmez. Ki geçerse ve Luffy KK olacaksa (başarısız olacaksa ayrı ama böyle bir seride sanmam) seri nasıl 5 yılda bitecekmiş görelim. Ki 4 yıl kaldı. Ha elimizde birde 2 Yonko'ya karşı olan umutsuz bir savaşın başlangıcı var, yanlış söyledim o da yok daha başlamadı.

Flashbackin ilk bölümü biraz sönük başlasa da devamında birçok güzel şey görebiliriz. Özellikle de WB ve Roger ile olan ilişkisi detaylandırılır umarım ve tabi Kaido'nun istilasını.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Flashback'e giriş bölümüydü, pek bir şey olmadı. Flashback bittiğinde Oden hakkında ve arc hakkında yorum yapacağım.
Tasarım olarak beğenmedim yalnız.

Giriş bölümü olarak fena değildi. Wano'yu yaklaşık 7-8 senedir; adı doğru düzgün geçtiği ilk zamandan beri bekliyordum. Umarım güzel ve dolu dolu anlatacağı Fb sayıları okuyabiliriz.