Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bazı serilere hakim olmadığım için Aizen ve Madara gibi karakterleri dövüşlere almadım. Güçsüz karakter de koydum herkes denk olacak diye bir şey yok.
Donquxiote Doflamingo
Sir Crocodile
Enel
Pain
Orochimaru
Ulquiorra Cifer
Deidara
Sasori
Zanckrow
Haku&Zabuza
Itachi Uchiha
Chandler
Cusack
Nnoitra Gilga
Barragan Luisenbarn
Tier Harribel
Grimmjow Jaegerjaquez
Yammy Llargo
Sasuke Uchiha
Tobi
Byakuya Kuchiki
Charlotte Katakuri
King Bradley
Jellal Fernandes
Mayuri Kurotsuchi
Ultear Milkovich
* Ultear zaman sandığını kullanamaz.
* Sasuke MS halindedir.
* Tobi Konan dövüşü öncesi halindedir, yedek sharinganı yoktur.
* Itachi sağlıklıdır.
* Diğer karakterler şimdilik bir sınırlamaya sahip değildir. Sorun yaşanırsa ileriki turlarda değiştirilebilir.
* Orochimaru E.T olarak Asuma ve Kimimaro'yu getirecektir.
* Eşleşmeler kura ile belirlenmiştir.
* Büyü=Çakra=Reiatsu=Haki'dir.
@Ryusa Bakuryu
Hocam OP’un başlarındayım henüz.O yüzden enel kim bilmiyorum ama OP evreninin en güçlülerin bile ada seviyesi olduğunu duymuştuştum.Buna dayanaraktan chander ve cusack varken sanmıyorum hepsinin yenebileceğini
@Ryusa Bakuryu
Hocam OP’un başlarındayım henüz.O yüzden enel kim bilmiyorum ama OP evreninin en güçlülerin bile ada seviyesi olduğunu duymuştuştum.Buna dayanaraktan chander ve cusack varken sanmıyorum hepsinin yenebileceğini
Fairy Tail'in daha tamamını okumadım ve OP neredeyse hiç yok o yüzden birkaç maçı yorumlayamayacağım.
Ulquiorra vs Chandler
Chandler alır.
Sasori vs Deidara
Deidara
Grimmjow vs İtachi
İtachi sağlıklı olduğu için Grimmjow'un kazanabileceğini pek sanmıyorum.
Mayuri vs Orochimaru
Mayuri'nin zanpaktousu zehirli gaz yayıyordu galiba. Bu yetenekten ötürü Mayuri diyorum.
Tobi vs Byakuya
Tobi'nin yeteneği Byakuya için dezavantajlı ama Byakuya'nın saldırıları geniş çaplı. Her ne kadar aralıksız 5 dakika durabilse de 100.000.000 bıçağın art arda saldırısı yüzünden hiç ara veremeyecek. Byakuya yeteneği çözdüğü anda zaten aralıksız saldırır. Byakuya diyorum.
King Bradley vs Cusack
Bradley'e acıdım. Adamın hiç şansı yok. Cusack alır.
Jelal Fernandes vs Yammy Llargo
Jelal kazanır çok zor bir maç olmaz onun için. Hem hızlı hemde deli güçlü büyüleri var.
Charlotte Katakuri vs Haku&Zabuza
Katakuri kazanır fiziksel olarak çok güçlü geleceği görebiliyor.
Enel vs Pain
İlginç bir maç ama enerji birimleri eşleştiği için çok bir zarar veremez Pain'e Enel. Şansı 0.
Ulqiorra vs Chandler
Bu çok değişik bir maçmış bayağı Ulqiorra'yı tutmak istesemde Chandler deli bir şey çok ağır gelir gibi geldi Ulqi'ciğime. Full counter ile lanza'yı daha güçlü bir şekilde Ulqiye yönlendirir.
Sasori vs Deidara
Hmm Sasori diyeceğim çok daha tecrübeli biri.
Grimjow vs Itachi
Itachi için kolay bir maç Grimmjow pek güçlü biri değil.
Mayuri Kurotsuchi vs Orochimaru
Aynı çeşit dehalar pek bilemedim kim kazanır kararsızım. Mayuri'nin dövüşürken kullandığı şeyler çok daha tehlikeli olduğu için onu seçeceğim.
Tobi vs Byakuya Kuchiki
Tobi kolayca.
Sasuke vs Gilga
Gilga kim ya diye düşündüm bayağı Nnoitra sanırım. Sasuke kazanır kolayca.
Ultear vs Harribel
Hmm pek bilemediğim bir maç Ultear'ı pek göremedik adam gibi dövüşürken. Ice make'e sahip ama ne kadar işe yarar bilemedim Harribel'in suyunu dondurabilir mi dondursa da Hitsugaya kadar iyi midir. Zaman büyüsü ne işe yarar burada bilemedim. Harribel dedim fiziksel olarak daha güçlü olduğunu düşündüğüm için.
King Bradley vs Cusack
What King Bradley'in işi ne burada Cusack gözünü kırpsa yok olur.
Zanckrow vs Doflamingo
Doflamingo kazanır gibi Zancrow'un gücü biraz ters olsa da Doflamingo çok daha yukarıda bir karakter gözümde tier olarak.
Barragan vs Crocodile
Crocodile kum yerine dust in the wind olur.
R1;
AR versiyon olsaydı bu bir maç bile olmazdı ama bu versiyon Yammy bir şey yapamaz. Gerard'a gidiyor oyum.
R2;
Katakuri kolayca.
R3;
Görünce gülesim geldi Enel Jonin eder mi o bile şüpheli. Pain kolayca.
R4;
Chandler öldürür. Ulqiorra için talihsiz bir karşılaşma olmuş.
R5;
Deidara kazanır ya. Sasori C3'ü tutsa bile C4'e karşı yapabileceği bir şey yok. Sasori zehirleyerek kazanabilir ama bu mekanda zor.
R6;
Itachi
R7;
Mayuri tehlikeli gerçekten. Ve kastettiğim Zanpaktou'su değil elinin altından ne çıkacağı belli olmuyor. Szayelaporro'ya karşı kullandığı şu zamanı yavaşlatan iksir örneğin.
Yine de Orochimaru'nun kullanabileceği çok daha fazla teknik var. Manda için Ashisogi Jizo büyük tehdit değil. İki tane de Edoya sahip olduğunu düşününce Orochimaru diyorum.
R8;
Obito kolayca.
R9;
Manda tek başına yeterli olur Nnoitra Sasuke için tehdit değil.