Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

1. Takım vs 2. Takım

Kim Kazanır?

• 1. Takım Yüksek Zorlukla

Oy: 4 50.0%
  • 1. Takım Orta Zorlukla

Oy: 1 12.5%
  • 2. Takım Yüksek Zorlukla

Oy: 3 37.5%
  • 2. Takım Orta Zorlukla

Oy: 0 0.0%
  • İki Türlü de Gidebilir

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    8

Flyjin

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı

Haschwalth Jugram

tumblr_nq3i4lzFZa1sgabdfo1_500.gifv

Sousuke Aizen

source.gif

ET Madara

giphy.gif

Rinnegan Obito

giphy.gif

VS.gif.ea527c3b5c35313aacd101e41b5caab6.gif

İchibe Hyosube

ichibei-hyosube-to-crush-yhwach1.jpg

Genryusai Yamamoto

giphy.gif

ET Hashirama

giphy.gif

BSM Naruto

7187970-6457945602-7163463-9369739022-
​

* Karakterler belirtilen hallerindedir.
* Ichibe siyah rengini, rakibine karşı kullanamaz. Onun dışında bir sınırlaması yoktur.
* Obito'da 6 Jinchuuriki vardır. Bijuu'lar Son Goku, Kokuo, Saiken ve Chomei'dir.
* Bunun dışında her karakter zirve halindedir.
* Takım kaptanları istedikleri 1 kişiyi tekrar diriltme hakkına sahiptir. Takım Kaptanları 1. Takımda, Madara. 2. Takımda Hashirama'dır.
* Ancak kaptan ölürse, takım diriltme hakkını kullanamaz. Kaptan kendisini de diriltemez.

Lokasyon: Toriko (Regal Island)

1000

Moderatör tarafında düzenlendi:
1.Takım açık ara daha zeki.Güç olarak ise aşağı yukarı eşitler.Ama sanırm 1.Takım alır gibi
Güç sıralaması yaparsan

Madara ve Hashirama>İchibei>Obito>Aizen>Naruto>Yama-ji>Jugram

2. Takım gibi.

Öncelikle sayı avantajları var. Naruto 1000 lerce Hashirama ise 100 lerce klon yapabilir.

Naruto çakra pelerini ile takım arkadaşlarına boost verebilir.

Yamamoto'nun çağırdığı ölülere çakra pelerini verebilir + Hashi'nin klonlarına vs ....

Bir kere aşırı bir sayı üstünlüğü var.

1. Takım da Aizen tek sıkıntı açıkçası. Obito da bijuular olsa belki oda olabilirdi ancak Hashirama zaten > Madara. Edo Madara'yı saniyeler içinde kitlemişti gene kitler Kitliyken de Yamamoto ile Ichibei'den biri öttürür kido ile.

BSM Naruto > Obito .

Ve Hashirama'da tanrı kapıları olduğu için Aizen'i etkisiz kılabilir açıkçası Hougyoku Aizen'in bile Juubito ettiğini düşünmüyorum ya da Juubi. O yüzden kapılar işlevsel olacaktır.

Bu arada Aizende hogyoku var mı? sandalyede mühürlü halinde mi?
Zirve kanki.

Bu arada Obito Bijuu kullanamıyor. Ama Jinchuuriki'ler Bijuu'sunun kuyruk sayısına kadar pelerin açabiliyor. Ve mangadaki gibi Bijuu gücü kullanabiliyorlar. Hatırlarsanız hepsi Bijuu'sunun gücünden faydalanabiliyordu baloncuk, lav, buhar gibi.

ET'lerin mühürlenme işi içinde mühürleme bilgileri Naruto ve Obito'da mevcut takım arkadaşlarına dağıtabilirler bu bilgiyi.

@Nabu
Hocam nasıl saniyeler içinde kitledi Madara’yı? O kadar PS ile Mokuton ile dövüştüler sonra tanrı ağacı çakra emerken dövüştüler.Ayrıca Madara kitlenmişken Hashiramada çubuklarla kitlenmişti hocam.

Güç sıralaması yaparsak Madara ile Hashirama hemen hemen denkler. Sonra BSM Naruto tehlikeli. Obito Bijuu'ları kullanabilseydi güzel olurdu. Bu şekilde Jinchuurikilerin pek yardımı dokunmaz bence (en azından Naruto'ya karşı). Naruto'yla Aizen eşleşirse (en azından God Aizen olması ya da EoS olması lazım.) zeka, ışınlanma ve ölümsüzlük gibi yeteneklerle Naruto'yu oyalayabilir ve sanırım Naruto mühürlemeyi bilmiyordu. Bu durumda Aizen yenemese bile (EoS değilse tabii) Naruto'yu bir süre oyalayabilir. Yine de zarar vermesi çok çok zor (EoS değilse).

İchibee ve Yamamoto vs Obito ve Haschwalth
Haschwalth ve İchibee hakkında o kadar fazla bilgim yok. Seriyi okumaya başladım şu anda da 600. bölümü geçtim. İkisi de şu anda hemen hemen featless o yüzden tecrübe ve Yamamoto'nun Bankai'siyle kazanabilirler. Tabii bu söylediklerim biraz da Aizen'e bağlı. Bu arada Yamamoto Seireitei'de bile Bankai açtığında çok ötesindekileri bile etkilemişti. Bu adanın büyüklüğüne de bağlı yoksa Yamamoto'nun Bankai'sine Blut Vene kullananlar hariç kimse dayanamaz büyük ihtimalle.

Şu an için yakınlar Aizen'in hangi formu olduğunu ve adanın ne kadar büyük olduğunu bilmem lazım.

Yamamoto'nun çağırdığı ölülere çakra pelerini verebilir
Yamamoto insanları işlerine karıştırmamak için İnoue'ye kolunu iyileştirtmemişti. Ayrıca Yamamoto'nun ölüleri diriltmesini o takımın hoş karşılayacağını sanmıyorum. Hashirama ve Naruto karşı çıkar ve takım içi bir anlaşmazlık olabilir.

Ayrıca Madara kitlenmişken Hashiramada çubuklarla kitlenmişti hocam.
Hayır ikisi farklı zamanlar. Madara, canlı bedene geçtikten sonra Hashi'yi siyah demirlerle kitliyor.

Yamamoto'nun ölüleri diriltmesini o takımın hoş karşılayacağını sanmıyorum. Hashirama ve Naruto karşı çıkar ve takım içi bir anlaşmazlık olabilir.
Hashirama ve Naruto, savaş arkında edo tensei'den faydalanmış kişiler.

Aizen yazarın sınırlamalarına takılmasa tüm anime/manga dünyasını karşısına alabilecek potansiyel de bir karakter. O yüzden sağlıklı bir yorum yapılabileceğini düşünmüyorum. :D

I mean, even this topic was planned by Aizen.

Ichibei'den siyah alınmışken Yhwach'ın güçlerine sahip Haschwalth ile eşleştirmek sıkıntı çıkartabilir. Yalnız Ichibei'nin avantajı şu ki öldürülse bile sırf isminin anılması ile tekrar tekrar dirilebilir ve bu da kaptanlardaki diriltme hakkı için epey bir avantaj sağlıyor.

Bu arada herkes zirve derken Yamamoto genç hali mi? O hali ile zamanında nasıl olduğu bilinmeze de Yhwach'ı yenmiş sonuçta. Ancak hakkında hiç bir bilgi yokken değerlendirmek zor gibi.

Eşleştirme yaparsam;

Haschwalth =< Ichibei

Hougyoku Aizen
Madara < Hashirama

Obito < BSM Naruto

İkinci takım üstün duruyor her karşılaşmada. Obito'da Bijuu'lar olsa dengeler değişebilirdi ama sadece Pain pathleri ile ikinci takım kazanır.

Edit. Boyut düzeltmesi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu arada herkes zirve derken Yamamoto genç hali mi? O hali ile zamanında nasıl olduğu bilinmeze de Yhwach'ı yenmiş sonuçta. Ancak hakkında hiç bir bilgi yokken değerlendirmek zor gibi.
O zaman bilinen zirve hali olsun.

Bu arada bu 3. olduğu için insiyatif kullanıyorum. Son Goku, Kokuo, Saiken ve Chomei kullanılabilir. @Garou @Nabu

Edo hashirama vs edo madara berabere bitti diye biliyorum.

Dövüş sonunda ikİsi de hareket edemiyordu. Obito ve kakashi’nin kendi savunmalarını önemsemeden birbirlerini delmeleri gibi bi sahne vardı. Madara zaten çubukları sokarak istediğine kavuşmuş. Gerçek vücuduna geçip o çubuklar sayesinde tek atması an meselesiydi. Obito’nun durumunu hissedip öyle bi fedakarlık yapmış olabilir dövüş sonuna doğru. Naruto’ya teşekkür edip “beni obitoyu indirme zahmetinden kurtardın” lafına bakarsak dirileceğini bildiği için o duruma girmiş olma ihtimali yüksek.

onu geçtim hashirama rinnegan’ın chakra emme gücünü nötrlerken bi yandan da madara’nın haraket etmesini engelleyebilmek için her şeyini veriyordu orda. Hashi de madarayı tutabilmek için kitli bi haldeydi. Klon falan çıkarıp onunla madarayı mühürleyemiyordu orduyu bekliyordu mecburen. Ve madara’nın o hale gelmesinde naruto’nun dev FRS’sinin rolü de var.

neyse sonuç tartışılabilir ama dövüşleri uzun sürüyor zaten ve hashi kazandıysa bile birinin yardıma gitmesi gerekiyor. Birbirlerini götürüyorlar yani.

aynısı rinnegan obito vs naruto için de söylenebilir. Naruto saf güçte tüm jinc’lerle dövüşüp üstüne obito’yu alacak güçte olsa bile buna chakrası yetmez zaten. Kamui’yi nasıl aşacağı da belli değil. En fazla obito’yu yanında götürür. Chakrasızlıktan bayılır naruto da.

Naruto tarafında durum baya denk sayılır. Bleach tarafında aizen dengeyi bozuyor bence. O yüzden ilk takım alır derim.

Siyah kontrolü olmadığından haxları saymayıp saf güç açısından güçlerine bakarsak:

Genryuusai shikai’deyken juha’yla dövüşemiyor. Bankai’si gidince öldü direk. ichibei ise bu juha’dan üstündü ama çok çok büyük bi uçurum yoktu.

Almighty açıp ichibei’ye de tek atmasını saymayacağım bile. Juha’nın ruh kralını emmiş hali bile o ikisine fazla gelir zaten. Juha’yla bankaisiz dövüşemeyen yamamato ruh kralını emmiş juha’yı bankaiyle alamaz. Bi bankai ruh kralı kadar güç vermez.
Yani bu ikili saf güç açısından ruh kralını emmiş juha’dan bile güçsüz olmalı.

Juha ruh kralından sonra ichigo’nun hollow+quincy gücü ve gerard gibi ayrı ayrı tek başına tanrısal seviye denecek güçleri de emdi. Ondan sonra aizen üstündeki kıyafete rağmen dövüşebildi bu adamla. İchibei’ye tek atan almighty de vardı.

Jugram karşıya gitse aizen alır üçünü. Kyoka suigetsu’ya ihtiyaç duyacağını da sanmam.

Edo hashirama vs edo madara berabere bitti diye biliyorum.

Dövüş sonunda ikİsi de hareket edemiyordu.
Madara, Canlandıktan sonra beraberlik oldu ki o zaman bile Madara, uchiha tabletlerini anlatarak Hashirama'nın dikkatini dağıtmak zorunda kaldı.