12'ye kadar zar zor şansın var ancak 12 de o şans bitiyor gibi.Black Clover fazla okumadağımından Asta’yı pek bilmiyorum ama bu kadroyla bir 10 ‘u geçeriz herhalde.
Acnogolia'da büyük ihtimal kalırsınız.Geçseniz bile 11.raund son durak gibiBlack Clover fazla okumadağımından Asta’yı pek bilmiyorum ama bu kadroyla bir 10 ‘u geçeriz herhalde.
Öncekileri bir şekilde geçebileceğimi düşünebiliyorum da Hashirama karşısında bende şans tanıyamıyorum.12'ye kadar zar zor şansın var ancak 12 de o şans bitiyor gibi.Black Clover fazla okumadağımından Asta’yı pek bilmiyorum ama bu kadroyla bir 10 ‘u geçeriz herhalde.
Epey güçlü ama acayip yavaş Naruto'daki o üst seviyelere kıyasla.O da Koro amcamızı pek bilmediğimden. Ama hatırladığım kadarıyla OP bir abiydi.
Teşekkür ederim. Hız farkını Sasuke sayesinde kapatır kanısındayım ama epey yavaşsa Kaguya'yı alamazlar. Sasuke'den güçlü ve epey hızlı bir Naruto olmasına rağmen Kakashi ve Obito'dan yardım almasalar kazanamayacaklardı.Epey güçlü ama acayip yavaş Naruto'daki o üst seviyelere kıyasla.O da Koro amcamızı pek bilmediğimden. Ama hatırladığım kadarıyla OP bir abiydi.
Ne demek.Teşekkür ederim.
Yok ya en üst hızı Mach 20'ydi. EoS Sasuke, Kaguya'nın falan ışık hızı civarı hızlarda gittiğini düşünürsek arada on binlerce kat fark var. Ama intihar saldırısı Gezegensel. Onu Sasuke'yle çalışarak Kaguya'nın yakınında bir yerde kullanabilirse muhtemelen Kaguya ölebilir. Ya da en azından ağır hasar alır. Sasuke'de de 2 mührün birden olduğunu varsayacak olursak kazanabilirler belki öyle ama zor.Hız farkını Sasuke sayesinde kapatır kanısındayım ama epey yavaşsa Kaguya'yı alamazlar. Sasuke'den güçlü ve epey hızlı bir Naruto olmasına rağmen Kakashi ve Obito'dan yardım almasalar kazanamayacaklardı.
Ha ok. Daha sıralamanın başlarında olabilir sanırım.Kazanamayacaklarını düşünüyorum ben de. Ama hız farkını kapatır derken Kaguya'yı kast etmedim. Diğer turlarda kurtarır, gerek hız gerekse ışınlanabilmeyle.
Yani Mach hızı ses hızı oluyor. Mach 20, ses hızının yirmi katı demek. Burada ses hızının birkaç yüz ya da birkaç bin katıyla gidebilecek tipler var değil mi? Işık hızına yakın olanları söylemiyorum bile. R3'te Katsuyu geliyor. İleri seviye ninjalara yakın hızı varsa buradan itibaren Koro Sensei tosbağa kalıyor.O kadar yavaş yani.