Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Naruto ve Sasuke Vs Yonkolar

Rakatas

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
d6gaovl-04e1cfce-8959-4f36-be16-5fb3512789ab.gif

Vs

images

- 2. round hariç OP ekipleri prime hallerindedir. 2. roundda WB, MF halindedir.
- Haki = Çakra
- Genjutsu yok. Bilgi de öyle.
- Naruto kyuubiden çakra çekemez. SM süresi 5 dkk.
Round 1
Naruto, Sasuke Vs Big Mom, Kaido
- Naruto ve Sasuke shippuuden başı Na

Round 2
Naruto,Sasuke Vs WB, Teach
-Naruto Pain Arc SM, Sasuke İtachi Vs

Round 3
Naruto, Sasuke Vs WB, BM, Kaido, Teach, Güncel Luffy
-Naruto Pain Arc SM, Sasuke 5 kage zirvesi

Savaş Yeri
images

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok bilgim yok ama yine de yorumlamak istiyorum. :D

Round 1
- Naruto KCM1, Sasuke MS
FRS'nin hücresel yıkımına karşı bir savunmaları yok bildiğim kadarıyla. Amaterasu'ya karşı da öyle. Ve arada epey büyük bir hız farkı var diye biliyorum. Naruto ikilisi alır bence.

Round 2
-Naruto KCM2, Sasuke EMS
Naruto'nun solo gitmesi gerekmiyor mu?

Round 3
-Naruto BSM, Sasuke Rinnegan (virgüllü olmayan)
Yine Naruto solo gider. Bildiğim kadarıyla en azından.

WB felan prime dedim. Hız farkını kısarsak falan hiç mi değişmez skor? Naruto ekibinin kazanacağını tahmin ediyordum da 2 kişi de hep solo Naruto demiş :). OP bu kadar yıkık mı hakkatten?

OP güç seviyesi olarak Naruto'dan aşağılarda olduğu için kralını da koysan bir şansı olmuyor. Hele ki Naruto, Sasuke gibi karakterlere karşı.

One piece için konuşmak aşırı zor. Yeri geliyor karakterler absürt şeyler yapıyor. Yeri geliyor normal insandan farklı olmuyorlar komediyle alakasız durumlarda bile.

Gösterilen en iyi şeylere bakarsak one piece’in çok düşük zorlukta yenmesi lazım son değişiklikten sonra. Hatta hız farkını saymasak önceki haliyle bile şansları olurdu tutarlı bi manga olsa.

Ben daha kaido’nun armament bastığı bi yere şahit olmadım savunma için. Sasuke amaterasu atsa biter dövüş. Normalde vücudunu görünmez hakiyle kaplayıp kurtulabilmeli ama böyle bişey yapacak biri gibi görünmüyor kaido.

Round 1
Yani BM yakın vakit motosiklet, üzerine düşünce anlık bayılmış biri diye biliyorum. Bir de hız farkı hala duruyor gibi. Sasuke hala Chidori ile alabilir galiba. Ama çok bilgili değilim engelleyen bir şey varsa yenemeyebilirler.

Round 2
Hala FRS'ye bir çözüm yok diye biliyorum. Kirin'e de öyle. Muhtemelen Naruto ikilisi yine alır. (yine dediğim gibi bilmediğim şeyler olabilir.)

Round 3
Bir de Susano'o gelmiş şimdi. :D Amaterasu ve Kagutsuchi de var. Yani yine alabilirler sanırım. En büyük sorun hız herhalde. Orada hala tabanca, top gibi şeyler kullanılmıyor mu?

Round 1
Naruto ikilisi alır ama eskisine göre zorlu olur.

Round 2
Gene Naruto ikilisi ama çok zor maç. Fakat Teach'in güçleri kendi evreni dışında biraz anlamsız.

Round 3
İşte bu çok zor burada bence iki türlü de gidebilir ama sanırım Yonkolar hep beraber kazanırlar.

Sen de vur dedik öldürmüşsün :D :D BSM'den Pain Arc Naruto'ya düşmek nedir :D

OP bu kadar yıkık mı hakkatten?
9 Kın Lowları Kaido deldi
BM yüksek bir binadan düşüp ölecekti neredeyse ve Jinbei, Chopper, Franky gibilerinden yediği ayarlar malum.
Luffy daha bu arc 150 km/sa ile giden karakterden blitz yedi :D
WB desen yavaş yavaş sokulup ona önünden (bak arkasından da değil) önünden 2 metrelik kılıcı sokan adamı ne sezebildi ne bir reaksiyon gösterdi.
Teach desen Yami Yami no Mi OP evreni parametrelerin dışında anlamsız.

Nitekim evet OP yıkık. Bu kadar yıkık değildi ama Whole Cake Island ve Wano Arcları yıktılar.

Ya daha son bölümde Sanji bir sürgülü kapı büyüklüğünde örümcek ağına yakalanıp tek yedi low rakiplerinden. Daha büyüğü ile Naruto'da geninler ilgileniyordu :D Genin Neji gelse vuruş kuvveti hariç her konuda güncel Sanji'den üstün :D :D

R1;[/b] Shippuden başı ikili güçsüz bayağı imkanı yok rakibin dayanıklılığını bitiremezler. Kaido da Big Mom da tek yeterli olur.

R2; Naruto kısa sürede devre dışı kalacak zaten Sasuke de tek başına çok dayanmaz. WB solo gidebilir gibi.

R3; Yonkoular katliam yapar ya üstteki ile aynı aslında Yonko sayısının artması dışında.

Sanırım versiyonları değişmiş ilk hali için de yorumlarsam alıntılara dayanarak;
R1; KCM1 Naruto çok güçlü ama summit Sasuke zayıf kalmış. Dayanıklılık esas sorun ama Naruto ekibi daha çok yönlü ve efektif dövüşüyor. Yine de Yonkoular gibi.

R2 ve R3; Naruto içlerinden geçer Rinnegan Sasuke de aynı şekilde. Naruto hepsine binlerce klon gönderebilir OP ekibinin elindeki tek koz dayanıklılıkları ama o da hücresel ataklara, hax ya da mühürlere karşı anlamsız. Çok fazla tek tip dövüşüyorlar ve yavaşlar.

Dayanıklılık esas sorun
Naruto Kn4 iken elmas kesen kılıç geçmiyor adamdan 9 kının sıradan katanalar ve isimsiz ataklarla kestiği kaido ya da franky'nin üzerine motor atıp, queen'in kafa atıp bayılttığı BM nasıl KCM1 Naruto dan dayannıklı ?

OP ekibinin elindeki tek koz dayanıklılıkları
RSM Naruto ve Rinne Sasuke'ye karşı ? :D Naruto kafasına ay yese ölmeyecek halde neredeyse.

@Nabu evet ama o saldırılar bir zarar vermiyor ki. Kaldı ki bence de BSM Naruto çok fazla sırf klonlarını gönderse yeter zaten.

Big mom’ın başına ne geldiyse o sırada armament basmamıştı yalnız. O şekilde bakarsak naruto kcm basmamışken ben bile gider bıçakla boğazını kesebilirim karşılık vermezse. Sasuke de susanno basmamışken yapabilirim aynısını. Sıradan silahların onlara girdiğini kaç kere gördük.

One piece’teki dayanıklılık çoğunlukla hakiden geliyor. Big mom ve kaido hakisiz bile dayanıklı diye övülüyorlar. Yoksa armamenti sayarsak arenadaki çöplere bile kılıç işlemiyor.
Kaido’nun savunmayı kaba kuvvetle aşmaya kalksan kong gun bile işlemiyor. Onunla kıyaslarken sasuke ve naruto’nun elinde o ligde saldırılar yok. Sadece amaterasu ve frs atarak dövüşemezler diyeceğim ama anketteki bazı roundlarda o güçler bile yok.

Amaterasu’yu 2-3 kere atma şansı var sasuke’nin. Kenbunshoku’dan dolayı onları da ıskalayabilir. Onu geçtim vücutları hakiyle kapamayı akıl etseler o da işlemez. Naruto’nun da 2 frs hakkı var. Bunlar hariç hiçbir şey yapamamaları lazım şuan. Ama tabi mangadaki gibi tüm evren armament basarken yonkoular bunu yapmazsa iş değişebilir.

Sm naruto’nun iyice kavrayıp havaya fırlatıp başka clonlarla da dev rasengan attığı yaratıkları hajrudin bile sıradan yumrukla alır. Herif 10. 000 ton üstüne düşerken yumrukla uçurduysa o hayvanlara da aynısını kemik feda etmeden yapar. Naruto koşarken direk o yaratıklara elinin tersiyle vurup köyün dışına uçursa anca base luffy derdik belki. Naruto big mom’a yumruk atsa eli kırılır pain arc haliyle.
Bi yonkou’ya vurabilecek biri olsa o hayvanlarla o kadar uğraşmazdı. Ve sıradan ninjalarla taijutsuya giren deva path’ı da 1 tekmeyle ikiye bölerdi.

Big mom’ın başına ne geldiyse o sırada armament basmamıştı yalnız. O şekilde bakarsak naruto kcm basmamışken ben bile gider bıçakla boğazını kesebilirim karşılık vermezse. Sasuke de susanno basmamışken yapabilirim aynısını. Sıradan silahların onlara girdiğini kaç kere gördük.
Naruto daha çocukken Gaara'nın ağaç parçalayan kum mermilerinden sağlam çıkmamış mıydı?

@Garou

Sıradan kılıç ve shurikenle kesildiklerini değiştirmiyor.

One piece’te de onlarca ağacı delmeyi geçtim paramparça eden su topları atılıyordu daha arlong park’ta. Luffy daha yolculuğa çıkmadan önce bile kayalar parçalıyordu. Ama onun yumruğundan sağ çıkanlar da kılıçla falan kesiliyor.

Sıradan kılıç ve shurikenle kesildiklerini değiştirmiyor.
E tamam da kullanana göre değişir bunlar.

am86gh9.png

4080183-7614167009-71782.png
Naruto'dakiler bu seviye bir şey göstermedi tabi ama kullanıcıya göre pek çok şey epey ölümcül bir silah olabilir.

One piece’te de onlarca ağacı delmeyi geçtim paramparça eden su topları atılıyordu daha arlong park’ta. Luffy daha yolculuğa çıkmadan önce bile kayalar parçalıyordu. Ama onun yumruğundan sağ çıkanlar da kılıçla falan kesiliyor.
E tamam işte kullanıcıya göre değişiyor diyorum ben de. :D Hem o yumruk öbürü kılıç. Biri brüt kuvvete karşı olan dayanıklılık diğeri kesici bir silah. Su toplarını bilmiyorum. Yok ediyorsa pek mermi gibi gelmedi. Onlar biraz daha gülle gibi galiba. :D

kılıcı kimin saplayacağı önemli yan kesici gibi gidersen olmaz. Yani benim gidip saplamamla Naruto'nun Sasuke'nin üstün zekalarıyla kuracakları tuzaklarla kündeye getirmeleri farkli seyler. Cok bos muhabbet bu. Yazar kafasına göre belirler bunda bir tutarlilik yok ne Naruto da ne OP de.

Naruto ve Sasuke'yi KCM ve EMS yapmadan kazanabileceklerini sanmıyorum son raundda.

Yani karşı tarafa zirveleri koymuşsunuz 4-5 tanesi birden hem de. Naruto ise PA.

Yani Naruto takımı kaybetsin diye yapılmış sanki versus.

Niye ezdiniz bu kadar çocukları hayır bir de 4-5 tanesi birden kkoymuşsunuz.