Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel En Güçlü Anime/Manga Karakteri

Homelander

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Sizin için en güçlü anime karakteri hangisidir ? Aşağıya fotoğraf ve isim olarak paylaşınız. Ve ne kadar güçlü olduğunu belirtmek isterseniz karakterinizle ilgili video paylaşabilirsiniz.

Benim için en güçlü anime karakteri :
maxresdefault.jpg

Yagami Light

Videosu :

Şaka bir yana Light'ın zekasıyla ve defteriyle yenemeyeceği biri olmadığını düşünüyorum.
Kendini beğenmişliğiyle sonda ölmüş olarak gösterilmektedir. Fakat Death Note'un mangakası final bölümünü değiştirmiştir. Normal sonda Light diğer herkesi öldürüp amacına ulaşıyor, zaten farkettiyseniz son bölümlerde light kazandı kazanacak havasıyla gidiyordu fakat sonda kaybetti bu ani değişimin sebebi bu yüzden. Bu bilginin kaynağını vermek isterdim fakat bu bilgiyi okuduğum siteyi şuanda bulamadım ondan dolayı veremiyorum.
Not : Yukarıdaki bilgi kesin değildir sadece okuduğum sitedeki bir bilgi yazısıdır.

Not : Yukarıdaki bilgi kesin değildir sadece okuduğum sitedeki bir bilgi yazısıdır.
Sıkmışlar ve Ne Death Note ne de Light o kadar yenilmez değiller.

Anime-Manga aleminde, sadece düşüncesiyle defteri ve Light'ı varlıktan silebilecek kişiler var.

Videonun troll olduğunun farkındayım fakat ben izlediğim animelerdeki karakterlerden en güçlüsünün light olduğunu düşünmekteyim. Ayrıca bu bana göre herkes benim düşündüğümü düşenmek zorunda değil.
İzlediğim animeler için :
https://myanimelist.net/profile/emrhasan

"Anime-Manga aleminde, sadece düşüncesiyle defteri ve Light'ı varlıktan silebilecek kişiler var."
not : eğer öyle bir karakter varsa ben seçimimi değiştirmek istiyorum :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Okuduğum en güçlü manga karakteri Büyük ihtimalle bu herif
images (1).jpeg

Tabi bu işin şakası :D

Gerçek bir sıralama yapsam(okuduğum evrenleri güç olarak sıralayacağım direk)

Toriko top tierleri(Yıldız -gezegensel arası)>>>>Naruto(Kıtasa-gezegensel)>>Nanatsu no taizai(Büyük ada-ülke)>>Fairy tail(Ada-ülke)>Magi(ada-Küçük ülke.Tanrılar istisna)>>
Bleach(Dag-Ada)>Black clover(semt) böyle gider listem aralarında ki en güçlü karakter ise Toriko'dan Acacia'dır.(Magi tanrılarını saymıyorum.)

latest.png

Şaka bir yana Light'ın zekasıyla ve defteriyle yenemeyeceği biri olmadığını düşünüyorum.
Hesaba katmadığın bir süru şey var.Light normal insan dünyasında yaşıyor ve defteri ile sahip olduğu hax yeteneği normal insanlar üzerinde etkili.Biz bu defterin limitlerini bilmiyoruz ki.

Açıkcası defterin ölüm üzerindeki etkisinin; Bleach'de zaten ölüp Shinigami olmuş bir Shinigami'yi ya da Naruto'da hali hazırda ölümsüz olan Hidan'ı öldürebilmesi pek gerçekçi gelmiyor bana.Kaldı ki standart bir Shinigami,Hidan falan bir sürü karaktere göre "ezilecek bir böcek" klasmanında güç seviyesindeler.Anos Voldigoad,Ywach,Zeno gibi kendi evrenlerinin tanrıları konumunda olan karakterlerin neler yapabildiklerini incelersen ne demek istedigimi daha rahat anlayabilirsin.

Zekası konusuna gelirsek,zaten Light'ın anime/manga dünyasının top tier zekilerinden olduğunu düşünmediğimden, bu konu hakkında bir şey yazmayacağım.

"Açıkcası defterin ölüm üzerindeki etkisinin; Bleach'de zaten ölüp Shinigami olmuş bir Shinigami'yi ya da Naruto'da hali hazırda ölümsüz olan Hidan'ı öldürebilmesi pek gerçekçi gelmiyor bana.Kaldı ki standart bir Shinigami,Hidan falan bir sürü karaktere göre "ezilecek bir böcek" klasmanında güç seviyesindeler.Anos Voldigoad,Ywach,Zeno gibi kendi evrenlerinin tanrıları konumunda olan karakterlerin neler yapabildiklerini incelersen ne demek istedigimi daha rahat anlayabilirsin."

Eğer böyle bir şey söz konusuysa Death Note'un gücü tamamen işe yaramaz olur. Death Note'un olayı zaten ismi yazılan kişinin ölmesi eğer böyle bir şey işe yaramıyorsa ben daha fazla konuşmak istemiyorum :D . Dediğim gibi bu konularda biraz cahilim pek fazla anime izlemediğimden dolayı. (kızmayın lütfen)

Animelerde uçuk kaçık karakterlerin olduğunu biliyordum da bu kadar uçuk olabileceğini bilmiyordum.
Ben seçimimi değiştirmek istiyorum :D
Ve gördüğüm kadarıyla siz sadece fiziksel güçten bahsediyorsunuz , eğer sadece fiziksel güce bakarsak Saitama'ya direkt olarak en güçlü diyebiliriz , ama fiziksel olarak bu kadar güçlü olan bi karakter gerçekten çok s*lak.

eğer sadece fiziksel güce bakarsak Saitama'ya direkt olarak en güçlü diyebiliriz
Saitama'nın bilinen bir sınırı yok. Ancak diğer pek çok karakterin de öyle. Ve feat bazlı gidersek de Saitama'nın en güçlü olduğunu söyleyemeyiz.

Dragon Ball, Bastard, Saint Seiya, Toriko, Tengen Toppa Guren Lagan ve daha bunlar gibi ve bunlardan da üstün pek çok evren varken. Yakından dahi geçmez (şimdilik).