Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Batman vs Arsen Lüpen

Homelander

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
batmanFeature.jpg

Batman

vs

Arsene_Lupin_art_Pierre_La_Fit.png

Arsen Lüpen

Gotham'da sıradan bir gecede Batman ve Gordon bir çatıda konuşurken bir haber gelir,haber ise Gotham'ın büyük bir bankası soyulmuştur ve Batman olay yerini incelemeye gider ama bilmediği şey ise bu sıradan bir soygun değil Batman'e bir meydan okumadır.

Sizce bu karşılaşmada Batman Lüpen'i yakalayabilecek midir? Yoksa Lüpen Batman'i alaşağı mı edecektir?

Şartlar :
Batman Lüpen ismini önceden duymuştur ama kim olduğunu , fiziksel özelliklerini veya görünüşünü bilmiyordur,bildiği tek şey Lüpen'in çok yetenekli olduğu ve kıyafetlerinin ne olduğudur.
Lüpen Batman'in gizli kimliğini bilmiyordur fakat Batman'in elindeki imkanları biliyordur.
Lüpen soygun sırasında arkasında sadece bir not bırakmış o not da ise Batman'e meydan okuduğunu söylemektedir.Onun dışında arkasında hiç bir iz bırakmamıştır ve Lüpen tek başınadır.
Klasik bir 1v1 yani olaya kimseyi karıştırmak yok.(robin,nightwing,oracle vb.)
Batman herhangi bir ekipmanını kullanabilir.

Eklemeyi unuttuğum şartlar olabilir,onları da aşağıya yazarsınız ;)

Buradaki Arsen Lüpen, orijinal romanındaki arsen lüpen. Arsen Lüpen 7 kitaptan oluşan polisiye roman serisinin baş kahramanıdır.

Bizim dünyamızın endüstri çağının başlarında Fransız'ın en iyi hırsızı ile dünyanın süper güçlerle dolu olduğu başka bir dünyada "Dünya'nın En İyi Detektifi" olmak başka bir şey. Kaldı ki Batman'in düşmanları da bu "en iyi" unvanından paylarına düşeni almış tipler.

Catwoman -> Dünyanın En İyi Hırsızı/Arakçısı
Deadshot -> Dünyanın En İyi Süikastçısı (silahla)
Deathstroke -> Dünyanın En İyi Paralı Askeri
Riddler -> Dünyanın En Zeki Komplocusu vs vs gibi

Nitekim, Arsen baba, Bats'e çok çok ufak kalır. Belki Anime versiyonunun bir şansı olabilir o kadar.

Catwoman -> Dünyanın En İyi Hırsızı/Arakçısı
Deadshot -> Dünyanın En İyi Süikastçısı (silahla)
Deathstroke -> Dünyanın En İyi Paralı Askeri
Riddler -> Dünyanın En Zeki Komplocusu vs vs gibi
Hocam yine başka konulardan tekrar ediyomuşum gibi ama Batman'in bu tarz kişileri yenmesi pek önemli değil bana göre,ha tabiki ne kadar iyi bir dedektif olduğunu gösteriyor fakat Lupin burada yazdıklarınız kişilerin özelliklerine zaten sahip (deadshot ve deathstroke hariç) yani en azından sizin yazdığınız özelliklere sahip, Catwoman gibi atletik bir karakter değil.Ayrıca bu karakterlerin yakalanma sebebinin biraz da Batman'in imkanlarını bilmemesinden kaynaklandığını düşünüyorum fakat bu karşılaşmada Lupin Batman'in imkanlarını biliyor yani ona göre hareket edecektir.Ayrıca Riddler veya Catwoman Lupin gibi değil Lupin'in hırsızlık bilgisi ve tecrübesi bu 2 karaktere göre daha fazla olduğuna inanıyorum.Neyse çok uzattım,elbette modern dünyada işler daha farklı olabilir,sadece düşüncelerimi belirtmek istedim yani Lupin'in kazanacağını söylemiyorum ama Batman kazanacaksa bile kolay olmayacaktır bu iş. :allmight1:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Batman'in bu tarz kişileri yenmesi pek önemli değil bana göre,
İyi de bu da dünyanın en saçma ön kabulu :D Yani tası tarağı toplayalım dağılalım o zaman her Batman konusunda Batman otomatik yenilsin çünkü hakkındaki hiç bir şey önemli değil.

yani en azından sizin yazdığınız özelliklere sahip
yo değil.

Ayrıca bu karakterlerin yakalanma sebebinin biraz da Batman'in imkanlarını bilmemesinden kaynaklandığını düşünüyorum
Yıllardır Batman'in icraatlerini yakından takip ediyorlar. Bunlar da Batman neye muktedirdir bilmiyorsa :D Hele de Catwoman..

Lupin Batman'in imkanlarını biliyor
Bilse ne yapacak monoklını mı atacak üzerine ?

Ayrıca Riddler veya Catwoman Lupin gibi değil Lupin'in hırsızlık bilgisi ve tecrübesi bu 2 karaktere göre daha fazla olduğuna inanıyorum
Riddler hırsız değil zaten de .. Neye göre Lupin'in bilgisi daha iyi ? Adam 1800lerin sonlarında geçen Fransa'nın en iyi hırsızı ... Bunu günümüz çağında süper güçler ve olağan üstü teknoloji ile çevreli bir dünyanın suç savaşçısı ne yapsın ?

Batman kazanacaksa bile kolay olmayacaktır bu iş.
Valla 5 dakikasını almaz.

Eğer hikaye Arsen Lupen kitabında geçiyorsa Lupen kazanır, normal şartlarda her halükarda Batman kazanmalı.

İyi de bu da dünyanın en saçma ön kabulu Yani tası tarağı toplayalım dağılalım o zaman her Batman konusunda Batman otomatik yenilsin çünkü hakkındaki hiç bir şey önemli değil.
Hocam sanırım beni yanlış anladınız,benim kastettiğim karakterler Deadshot ve Deathstroke.Çünkü bu 2 karakterde yakın savaşta uzman karakterler, yani Lüpen'de Batman ile yakın savaşa girmeyecektir.

Şu ana kadar 5 kitabını okudum ve okuduğum kadarıyla yazdığınız özelliklere sahip.

Bilse ne yapacak monoklını mı atacak üzerine ?
Ona göre davranacaktır ;)
Neye göre Lupin'in bilgisi daha iyi ?
Bilgiler geçmişten gelir,Lüpen'de geçmişte yaşadığı için daha iyi olduğunu düşündüğümü söyledim.Tabii o güne kadar teknikler değişmiştir,bu konuya bir şey söyleyemiyeceğim.
Valla 5 dakikasını almaz.
Hocam yavaş , Batman daha olay yerine gitmedi :D

off topic: forumdaki emojiler çok iyi ya özellikle şuna bayıldım. :urouge1:

Hocam sanırım beni yanlış anladınız,benim kastettiğim karakterler Deadshot ve Deathstroke.Çünkü bu 2 karakterde yakın savaşta uzman karakterler, yani Lüpen'de Batman ile yakın savaşa girmeyecektir.
Esas sen yanlış anladın ben o isimleri sıralarken kastettiğim Lupen ile dövüşecekleri değil. Batman yoğun bir biçimde dünyada alanındaki en iyi suçlular ile uğraşan birisi zaten demek istemiştim.

Lupin'den defalarca kat daha iyi ve donanımlı bir hırsız olan Catwoman dahil.

Şu ana kadar 5 kitabını okudum ve okuduğum kadarıyla yazdığınız özelliklere sahip.
Mesela ?

Ona göre davranacaktır
Yok canım ? Cidden mi :D :D Güzel fikirmiş.

Bilgiler geçmişten gelir,Lüpen'de geçmişte yaşadığı için daha iyi olduğunu düşündüğümü söyledim.Ta
üzgünüm ancak oldukça alakasız bir yaklaşım. 1800 lerin sonunda yaşamış Birisinin hırsızlık adına bilgisi ile Batman gibi bir laboratuvara gitmeden anında olay yerinde DNA, Isı İzi, Parmak izi analiz edebilen, uyduları olan birine ne gibi bir bilgi üstünlüğü yaratabilecek ?

zgünüm ancak oldukça alakasız bir yaklaşım. 1800 lerin sonunda yaşamış Birisinin hırsızlık adına bilgisi ile Batman gibi
Bahsettiğim kişi aslında Catwoman'dı fakat yinede haklısınız.

Üzgünüm bu kadar geç yazdığım için fakat sınavlarım vardı ve onlara çalışıyordum fakat bu 3 haftalık yasak sonucunda sınavlar iptal oldu :D