Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Nereye kadar gidebilirsin V3

Uchiha Madara

Devrimci Baykuş
Üstat Kullanıcı
SENARYO

Yolun karşısına geçerken birden Kamyon-kun gelir ve size çarpar

05b.jpg

Gözünüzü açtığınızda kami sizi karşılar ve size öldüğünüzü ve sizi tehlikelerle dolu alternatif bi evrene göndereceğini söyler.Fakat ondan önce size hazırlanmanız için 3 oda verir.Silah odası,Süper güç odası ve sağlık odası.

Ekli dosyayı görüntüle 2349

BİRİNCİ ODA:SİLAH İSTASYONU

5934846-weapon%20room.jpg

Silah seçimi(Yalnızca 3 tane)
  • M119 Tabanca. 2 tane alabilirsiniz.Toplam 6 şarjörünüz var. (Mermi kapasitesi 8 )
5934847-m119%20pistol.jpg
  • AK-74U makineli tüfek.Toplam 3 şarjör var.(Mermi kapasitesi 30)
5934848-ak74u.jpg
  • 4 Balistik bıçak
5934850-ballistic%20knife.png
  • Çift namlulu av tüfeği(15 atış hakkı)
5934851-dbs%20sawed%20off.jpg
  • El bombası (8 tane)
5934852-grenades.jpg
  • 2 Ninja kılıcı,6 Shuriken ve 2 Kunai
5934853-sword%20and%20shuriken.jpg
  • Alev makinesi, artı 2 depo yakıt(1 Yakıt 1.5 dakika sürer)
5935121-flamethrower.jpg
  • MP42 Makineli tüfek.4 şarjörü var(Mermi kapasitesi 30)
5935122-mp42.jpg

Silah seçimi bittikten sonra kami sizi süper güç odasına yollar.(NOT:Seçtiğiniz silahlar hakkında işin uzmanlarından 1 hafta temel eğitim alırsınız)

ODA 2:SÜPER GÜÇ ODASI

Yalnızca 2 süper güç seçilebilir.
5934854-super%20power%20room.jpg

• Kaioken Tekniği: Fiziksel özelliklerinizi insan üstü seviye çıkarır.İlk defa kullanıldığında tüm fiziksel özellikleriniz(Hız kuvvet dayanıklılık vs.) 3 kat artar ve 30 saniye boyunca devam eder ve 45 saniye bekleme süresi vardır.45 saniye bekleme süresi bittikten sonra teknik tekrar kullanıldığında fiziksel özellikleriniz 5 kat artar ve 1 dakika devam ettikten sonra 2 dakika bekleme süresi var. 2 dakika bittikten sonra teknik nihai formunu alır ve tüm fiziksel özellikleriniz 10 kat artar ve 1 saat boyunca devam eder.Teknik bittiğinde 30 dakika bekleme süresi vardır.Bekleme süresi dolduğunda teknik başa sarar.
5934856-kaioken.gif
  • Uçuş: Yerden 15 metre yükseklikte uçabilir ve havada asılı kalabilirsiniz.

5934857-flight.jpg
  • Süper İşitme: Çok uzak mesafedeki sesleri duyabilme(5 mil menzil)

5934858-super%20hearing.png
  • Sonik Çığlık:Çığlıklarınız normal bir insandan 20 kat daha yüksek çıkar
5934859-sonic%20scream.jpg
  • Süper Hız: Seyahat hızınız 75-100 mph kadar ulaşır
2a8ff1a8b986ba862e0d8705e8f60842.jpg
  • Süper Kuvvet:15-20 ton kaldırma kuvvetine sahip olursunuz
5934868-super%20strength.jpg
  • Kombat skilleri ve h2h becerileri: Jackie chan ve jet'nin becerilerine sahip olursunuz
jetli1.jpg
  • Örümcek Hissi: Gelen tehditleri algılama ve tehlikeden kaçınma yeteneği kazanın.(kendi reaksiyon hızınızla sınırlıdır)
5935355-spider%20sense.png

Süper güç de seçildikten sonra kami sizi son oda olan sağlık odasına yollar(Seçtiğiniz süper güçte ustalaştınız varsayıyoruz)

ODA 3: SAĞLIK ODASI( İLAÇ/iTEM)

RNuVIGymsu0NQ0lXl_jpQsjQKnVbBPC8SvxS_ZeRD_1oJ-dCMD6EuEx7xFQ5szMInKxMjpRHyitXbFXg_9e-IP_13csW6o2naHdE4_Iw2Ap2mttkF7xYT3F87l_H9BFQAJeg5OM3tbT_kgWu4Mc4MCPrIlpz_GS5UGutunyzXKDCgRmv

• Senzu Fasulyesi:Yenildiği takdirde vucüttaki tüm zararlı etkiler yok olur.Tüm fiziksel özellikleriniz en iyi formuna gelir.Detaylı açıklama için linke tıklayınız
5935123-sentzu%20bean.jpg
  • İlk Yardım Çantası
91vS8yYGxLL._AC_SX425_.jpg
  • Görünmezlik İksiri: 20 saniyeliğine görünmez olur ve hafif kanama ve çizikler iyileşir.
Potion_of_Invisibility.png
  • Işınlanma Düğmesi: Bastığınız anda 20 metre ileriye ışınlanırsınız.(2 kere kullanım hakkı vardır)

5935138-teleporter%20button.jpg

Son odadan çıktıktan sonra kami size kuralları açıklar:

• Roundlar arası iyileşme yok
  • Ölümüne mücadele olucak
  • Lokasyon Barselona şehri
  • Silah cephaneleriniz her turda yenilenir( ilaçlar ve itemler yenilenmez)
  • Konuyu görüpte cevaplamayan üyeler kami tarafından cezaya çarptırılır ve 20 milyon volt yıldırım ile çarpılırlar

Lokasyon:

süper-bloklar-barselona.jpg

ROUND 1

Ben Efsaneyim filminden 20 tane zombi ve 2 zombi köpek.

5934880-zombies.jpg

ROUND 2

Uçan Hollandalı tayfası(Karada yüreyebilirler)

Davy_Jones_Crew_DMC.jpg

Round 3

Stormtrooper(25 tane )

storm-troopers.jpg

Round 4

MCU Chitauri (10 tane)

6492174-chitauri.jpg

Round 5

MCU Kaptan Amerika, Nick Fury, Kış Askeri ve Kara dul(Kaptanın kalkanı dışında silahlar yok,hepsi kanasusamış haldeler)

5934883-captain%20america%20team.jpg

Round 6

DCEU Parademon( 10 tane)

Parademons.png

Round 7

The seven(Homelander yok)

the-boys-wallpaper.jpg

Round 8

Sukuna

@Ryomen Sukuna Konuyu açan elinize sağlık öncelikle.
Süper güç
•Kaioken Tekniği
•Süper hız

Silah
•Ninja kılıcı
•Mp42

İtem
•Senzu Fasulyesi

Öncelike Raund 1: Süper hız bana büyük avantaj sağlayacak önce köpekler.Kaioken tekniğini kullanırım.Faydaları sayesinde korkusuzca onlara saldırabilirim.Kılıç bebeğim ile ufak hasarlar verir sonra Mp42 çat çat.Diğerlerine gelince köpekler 20 saniye mi aldı.Teknik bitmeden hepsini bir tutam zeka bir tutam silah ve kılıç ile bitiririm.Tabi 20 saniyeden fazla onlarla oyalandım.Ufak hasarlar verip sonra büyük darbe indirmek her zaman daha iyidir.

Raund 2 :Teknik özelliği dolmuştur.Öncelikle onların hızım ile dikkatlerinin dağılmasını sağlarım.Sonra ufak yumruklar atarım.Gittikçe sertleşen yumruklar.Tekniği kullanarak bacak ve omurilik yapısına zarar veririm.Sonra açık yaraları tararım bir güzel.Şimdş sıra geldi gözlere.Gözlere kılıçları saplar çıkartırım.Teknik süresi biter.Sonra onları iyice sersemletir son kez kılıçtan geçiririm.Kazandım.

Raund 3:Hepsini sersemletmek için kafalarına sağlam yumruk atarım.Bacaklara ateş.Son yumruklar ve de silah ile kalplere ateş.Zafer.

Raund 4:Önce zayıf noktaları bulurum.Sonra gözlerine ateş ederim.Göze ani yumruklar.Sersemletir ve ağır darbeyi vururken az hasar alacağım yerlere yapıştırırım.Sonra zayıf yerlerinden paramparça ederim.

Raund 5:Yerim bunların kanını ben.Öncelikle hepsini tanıyorum.Black Widow sezgisel,Steve saldırı ,Nick Fury taktiksel özellikler ile donanmış kişiler.İlk iş Fury.Taktiği kullanırım.Silah ile kafasına vururken kılıç ile bacaklarını keserim.Şimdi en zoru.Black.Öncelikle teknik hala devam ediyor.İlk iş silahları hızım ile hepsini sökerim.Tepki hızı harika.Silah ile eline sıkarım.Silah ile hız sayesinde kafasına vururum.Kılıçla keserim.En kolayı America.Ya şimdi bebek oyuncağı gibi anlattım ama böyle olur tabi.Her neyse onun dikkatini dağıtırım.Hızlı yumruklar atar kalkanını kullanamaz hale getiririm.Teknik bitti.Bende kılıç ile özel yerlere sapla sapla onu etkisiz hale getiririm.Acı çektirip öldürme tekniği her zaman işe yarar(bazen yani)Hadddiii yine ben.

Raund 6:Bunları gerçekten eklediniz mi yahu :D :D Taktik maktik yok bam bam bam.

Raund 7:Teknik nihai formunda açılır.The Deep rahat alırım.Ama uğraştırır.Yeter ki göz ve omurilik hasar alsın.Sonra omurgaya sağlam hasar vereyim ölsün.Zaten solungaç zaafı var.Black abiye acı verip kaba kuvvet uugularım.Gerilerine teknik sayesinde dalarım ama büyük ihtimal ölürüm tek seçenek hile.

Raund 8:Ya dişe diş bir mücadele olur yenişemeyiz diyorum :D

Silah Odası
El bombası
Ateş silahı
Ninja Aletleri

Süpergüç Odası
Süper Kuvvet
Kaioken Tekniği

Itemler
Senzu Fasulyesi
Görünmezlik İksiri

Süper hız seçecektim kaioken yerine ama mermiden bile bayağı yavaş bir hızmış sanırsam.

İlk 4 ve 6. roundu geçmem zor olmaz. Itemleri kullanmayı düşünmem bile. Tek sıkıntı uzay silahı kullananlar olur.
Ama dövüş Barselona'da imiş. Süper kuvvetle yoldan tuttuğum 1 2 taksiyi üstlerine atsam hiç bir halt yapamazlar. Yani ilk 4 ve 6. round elimin kiri etmez.

R5'te düşmanlar akıllı bu sefer. Ama onlarda silah felan da yok. Sadece Cap'in kalkanı var. Elime geçirirsem onları vura vura öldürürüm. Natasha'yı öldürmeye vicdanım el vermez. Bu yüzden onu bayıltırım sadece.

R7 ve R8 hakkında bilgim yok. Ama kaikoni daha round başlar başlamaz kullanırım.

R7
Kiokenin ilk bitişinde direk fasulye atarım ağzıma biraz daha etkili dövüsürüm sonra kaikon süresi dolunca devam.
Edit: Silahlar etki ediyorsa falan kullanırım işte. Onları hep unuttum.

R8
Burda da görünmezlik ve kaioken kombosu atarım. Ama bilmiyorum kazanabilir miyim? Dediğim gibi r7 ve r8 hakkında bilgim yok.
Edit: Eğer bu adam görünmezliği sezemiyorsa ve ölümsüz felan değilse yanına yaklasır el bombalarını tıkarım ağzına. Sonra da boom.

Silahlar:
El Bombası
Ateş silahı
Ninja seti

Süper Güçler:
Örümcek Hissi
Kaio Ken

Sağlık/Item:
Senzu Fasulyesi

Birkaçını bilmiyorum o yüzden bildiğim kadarıyla gidersem:
R1- Valla sadece elimdeki bombalarla bile solo gidebilirim bence. :D Örümcek Hissi sayesinde darbe yemem zor. Bu arada ÖH benim bildiğim kadarıyla dövüş sanatına dönüştürülebiliyor. Kendisine has bir dövüş sanatı idi herhalde. Yani + dövüş sanatları gibi bir şey. Sadece daha iyi bir seviyede. Bu yoksa bile hala kazanmak için pek çok seçeneğim var. Direk hepsine ateş saçsam daha kolay olur aslında.

R2-R3-R4- SW ve Karayip Korsanları'na bakmadım o yüzden bilmiyorum ama Chitauri'den daha zayıflarsa onları da geçerim diye düşünüyorum. Ama rauntlar arası iyileşme falan olmaması beni şüpheye de düşürüyor. Gerçi ben bunları insan seviyesinden çok farklı görmediğim için... :D ÖH ile idare ederim muhtemelen eğer KK'yi kullanmışsam bile.

R5- Yani silahları yoksa bu benim için büyük bir artı. Natasha ve Nick fodder. Bir Kaptan'la, WS sorun olabilir. Emin değilim iki türlü de gidebilir.

R6- Batman bile indirebiliyordu bir tanesini. Tabii Batman normal insan değil ama aşırı uzak da değil. Kazanma ihtimalim var ama kaybetme de aynı şekilde. :D

R7-R8- Bir fikrim yok. :D Sonuncuyu muhtemelen geçemem. Ondan öncekini ise bilmiyorum. HL takımda değilse bile diğerleri karşılaştırılabilirse muhtemelen kaybederim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Garou Bir düzeltme yapayım hocam izninizle.SW de örnek gösterilen Stormtrooper birliği daha silah tutmayı bilmiyorlar düşünün köpekten korkacak adamlar bunlar :D .Karayip karakterleri için tek atmasanız bile hepsine yeri öptürebilirsiniz.Tabi seçtiğiniz süper güçler yüzünden :D .R5 içinse Ws en fazla oyunlardaki defans karakteri gibi bir şey Ca saldırı karakteri ama şu örümcek hissi sağolsun size iki türün avantajını sağlıyor her türlü alırsınız yani.Üstümden yük kalkmış gibi hissettim valla yazınca. :rolleyes:

SW de örnek gösterilen Stormtrooper birliği daha silah tutmayı bilmiyorlar düşünün köpekten korkacak adamlar bunlar :D .Karayip karakterleri için tek atmasanız bile hepsine yeri öptürebilirsiniz.Tabi seçtiğiniz süper güçler yüzünden :D .
Eyvallah. Ama SW'nin neden IaL'ın üstünde olduğunu anlamadım öyleyse. Fikirlerini belirtmen iyi oldu bu arada. :D

R5 içinse Ws en fazla oyunlardaki defans karakteri gibi bir şey Ca saldırı karakteri ama şu örümcek hissi sağolsun size iki türün avantajını sağlıyor her türlü alırsınız yani.
Yani filmleri izledim ve öyle kolay alamam muhtemelen. İkisinin takım çalışması iyi ve silah yok dense bile kalkan ve kol var. (En güçlü silahları.) Alamam demiyorum ama duruma göre değişir.

Üstümden yük kalkmış gibi hissettim valla yazınca. :rolleyes:
Hayırdır inşallah? :D

@Garou Bir şeye takınca fikrimi söyleyene kadar üstümde bir karabasan ağırlığı hissediyorum da. :D R5 yazmadığım nedenlerden biri yüzünden kolay. Yani kolay denilecek zorlukta.Batman zekasını planlarında kullanmasa önüne gelene kafa tutamazdı ki oda bunun farkında :D Onları tanıyorsunuz ÖH gibi fıstık gücünüz var birde Kaio Ken hele hele o kaio ken.Yani birazda dikkat dağıtın gerisi çorap söküğü gibi geliyor. :thumbsup:

Bir şeye takınca fikrimi söyleyene kadar üstümde bir karabasan ağırlığı hissediyorum da. :D
Ha o zaman tutma içinde. :D Çekinmene gerek yok.

R5 yazmadığım nedenlerden biri yüzünden kolay. Yani kolay denilecek zorlukta.Batman zekasını planlarında kullanmasa önüne gelene kafa tutamazdı ki oda bunun farkında :D
Yok yani tabii ki Batman zeki falan da yanlış hatırlamıyorsam bir Parademon bir anda önüne çıkmıştı o da dövüş sanatlarıyla alt etmişti. O seviyedeler yani.

Onları tanıyorsunuz ÖH gibi fıstık gücünüz var birde Kaio Ken hele hele o kaio ken.Yani birazda dikkat dağıtın gerisi çorap söküğü gibi geliyor. :thumbsup:
Ya KK güzel de sanıldığı kadar bir fark koymuyor bence. Fizikte genelde böyle. 10 kat çok büyük gelse de öyle çok aşırı bir değişim değil.

@Garou Yani bence de fazla bir fark koymaz.Ama avantaj ve çoğu konuda üstünlük sağlama olayın da baya yararlı.Oyunlarda ki belli bir karaktere büyü özelliğini kullanıp yıkım gücünü arttırmak gibi bir şey yani.Parademon olayında haklısınız o seviyelerde.Ama daha böyle zeka gerektiren rakipler gibi.En beklenmedik anda hamle yapıp şah mat yapan karakterler gibi.Onlar için demiştim zeka olayını.

Bence bu Süper Hız ile Super Kuvvet'i biraz anlamsız kılmış. Yine de çok yaratıcı konu olmuş ellerine sağlık.

Silahlar:

El Bombası, Çift Namlulu Av Tüfeği, Bıçaklar Biraz daha one shot one kill bir build

Güçler:

Kaioken + Uçmak (pek çok düşman için sırf bununla dokunulmaz olabildiğim için hislere gerek duymadım)

Utility:

Görünmezlik (ufakta olsa bir heal boost da olduğundan en kullanışlısı bu gibi geldi) Ayrıca Kaio-Ken'deki bekleme süreleri sırasında görünmezliği kullanmam, Soğuma sırasında zaman kazanmamı da sağlar.

Kaioken'in pasifi tam doruğa ulaştığında her şey 10 katına çıkacak.Yani en basitinden ben şu an maks 80 kilo kaldırabilen, 80kgf vurabilen, saatte 10 km/sa ile 1 dakika koşabilen biri olsam. Yani Standart insan(hatta biraz altı değerler koydu). Bu değerler 800kg-800kgf-100km/sa-10 dakika olacak.

5. Raunda kadar kesin gelirim gibi. Gerisini sanmıyorum. Bir şekilde MCU ekibini yensem bile (görünmezlik + çifteli ile ancak yine de pek olası mı bilmiyorum ) . Parademonlar sonum olur.

Yani bence de fazla bir fark koymaz.Ama avantaj ve çoğu konuda üstünlük sağlama olayın da baya yararlı.Oyunlarda ki belli bir karaktere büyü özelliğini kullanıp yıkım gücünü arttırmak gibi bir şey yani.
Yani zaten çok yönlü olduğundan seçmiştim.

Ama daha böyle zeka gerektiren rakipler gibi.
Canavar oldukları için diyorsun galiba. :D Evet Batman birkaç tık daha zayıf olmasına rağmen dövüş sanatları sayesinde almış olabilir.

En beklenmedik anda hamle yapıp şah mat yapan karakterler gibi.Onlar için demiştim zeka olayını.
Hala Batman'den mi bahsediyoruz? Alıntı yaparsanız daha iyi olur. Yazıyı seçip üstünden "Alıntı Ekle"ye tıklayarak yapabilirsiniz.

@Garou Evet hocam Batman'i demiştim.Ama bahsettiğim Batman'in zekasını zorlamasını gerektirecek karakterler.Batman seviyesinde olan kişiler yani.Alıntı tavsiyesi için teşekkür ederim bu arada şu olaylara alışamadım bir türlü.