Saiki'li bir konu görmek güzel.

Hax yeteneklerini de sınırladığın iyi olmuş. Sadece animesini izleyip bitirmiş biri olarak konuşacağım.
Saiki tamamen sınırlamasız bir biçimdeyken Ay'ı kolaylıkla yok edebileceğini iddia etti. Üzerine daha çok yönlü ama şöyle bir sorun var ki, Saiki hiç Saitama'nın düzeyinde bir hız göstermedi. Yani Saitama ışık hızına yakın hızda (Işık hızının en az 10%'u demek.) atılan molozlara "kötü bir şaka" diyen biri.

Ve şöyle bir şey var ki, tasvire göre Saitama >> MB Boros >> Base Boros >> Geryuuganshoop. Yani adamın FTL olması bile gayet olasıyken Saiki'nin en iyi hız feati Sub-Relativistic idi yanlış hatırlamıyorsam. Geçmişte bir şeyi değiştirip geleceğin kıyamet sonrası bir dünyaya dönmesine sebep oluyordu. Sanırım ya bir ya da iki sınırlayıcısı vardı. Duruma göre potansiyeli artar yani. Ama dediğim gibi gösterdiği en iyi hız featiyle Saitama'ya dokunamazken, Saitama da şu ana kadar gösterdiği en iyi kuvvet featiyle bile Saiki'ye zarar veremez. Çünkü: Görünüşe göre Dünya'yı fazla zorlanmadan yok edebileceğini iddia etmiş.
5. klondan sonra kontrol etmesi zorlaştığı için yüz tane falan yapamaz.
Bak bu güzel de Saitama milleti sezebiliyordu diye hatırlıyorum sanki. Yani o kadar da işe yaramayabilir.
Ruhen mi? Eğer öyle diyorsan Saitama'nın uykuda ya da bilincinin yitik olması lazım onu ele geçirebilmesi için.
Bunu hatırlamıyorum. Böyle bir şey mi vardı? Hem Saiki kimseye bulaşmayan bir tip ve hiçbir zaman aşırıya kaçmayan biri. Yani kötü birine lanet koymuş bile olsa bu muhtemelen onlara ders verecek minik bir şeydir.
Saiki görünmez olup Saitamayı lanetlese iş zaten gg.
Aslında söylemlerden gidersek bir darbe indirmesi yeter şu an için.
Şimdi Saiki uzaya gidip orada bedeninden ayrılsa, sonra da Saitama'nın içine girse n'olur
Tekrar söylemek istiyorum, Saitama'yı bedeninden zorla atamaz. Uyuyor veya baygın olması lazım. Ayrıca bir beden girmeden 44 saniye boyunca durursa kendisi öbür tarafa gider.

Bu arada kafanda bir kazananla konu açmışsın gibi görünüyor. Bu da kurallara aykırı. Uyarayım dedim.

Japonya'ya tehdit teşkil eden bir yanardağ idi o. Ve sınırlayıcılarından biri hala kafasındayken yapmıştı onu da. Gerçi aynı anda birkaç klon kullanarak yaptığını hatırlıyorum. Eğer yanlış değilsem şu anki formuyla alakasız yani.