İkisi de tam güç dövüşecek. Prens Scorpion kılıcına sahip. Kratos ise standart ekipman. Prens Zamanın Kumları'nı kullanabiliyor. İkisinin de bilgisi yok.

Kratos’un ilk oyunda öldürdüğü tanrı:İkisinin de featlerini alabilir miyim?Yorum yapmak istedim.
Gow ascension’da prens gibi tüm zamanı manipüle etme olmasa da belli bölgelerde zamanı manipüle edebilen biriyle savaşmıştı. O bi de ilk oyunun da öncesini anlatıyor baya güçsüz hali yani.Prens'in aman aman featleri yok Kratos'a kıyasla. Ha tabii 3 oyunda bir sürü yaratık öldürdü. Ancak Kratos tanrıları öldürüyor. Yani Prens'in featlerine bakarak konuşursak Kratos döver. Ancak Prens'te zaman manipülasyonu dediğimiz güçten var. Kratos, Prens'i öldürse bile zamanı geri alabilir. Zamanı yavaşlatabilir (kendisi yavaşlamaz). Zamanı yavaşlatıp 10 kat daha hızlı olabilir. Kılıç ustasıdır. Atletiktir, güçlüdür. Ancak Prens'in daha önce yüzleştiği hiçbir şeye benzemez Kratos. Gerçi Prens'te, Kratos'un daha önce yüzleştiği hiçbir şeye benzemez. Daha güçlüleriyle savaştı, ancak zamanı manipüle eden birisiyle hiç savaşmadı. Ancak hala daha kazananı belirleyemiyorum kafamda![]()
O oyunun eskiliğinden kaynaklanıyor olmasın? Yoksa öleceği yoksa niye Athena kendini atıyor herifin önüne? Ya da Zeus niye kaçıyor ölmeyecekse?Normalde gövde kalmaması lazım. Ama ölmüyor. Athena’yı öldürmeye yetti anca. Üçüncü oyunda da oldu böyle bişey. Kratos defalarca soktu o kılıcı ama adamda delik falan yok.
Kratos zaten bir ölüp "İntikam!!!" falan olup geri diriliyor gibi görünüyor.Kratos kendini öldürüyor üçüncü oyunun sonunda. Orda da mesela kılıcı direk sokmuyor kılıca baya güç toplayıp ondan sonra soktu anca ölümcül yara kaldı. Yine de ölmemiş tabi o da ayrı bi konu![]()
Bi daha soksa ölür tabi adam karnını tutarak gidiyordu. Karşı koyacak gücü kalmamış.O oyunun eskiliğinden kaynaklanıyor olmasın? Yoksa öleceği yoksa niye Athena kendini atıyor herifin önüne? Ya da Zeus niye kaçıyor ölmeyecekse?Normalde gövde kalmaması lazım. Ama ölmüyor. Athena’yı öldürmeye yetti anca. Üçüncü oyunda da oldu böyle bişey. Kratos defalarca soktu o kılıcı ama adamda delik falan yok.
Kratos zaten bir ölüp "İntikam!!!" falan olup geri diriliyor gibi görünüyor.Kratos kendini öldürüyor üçüncü oyunun sonunda. Orda da mesela kılıcı direk sokmuyor kılıca baya güç toplayıp ondan sonra soktu anca ölümcül yara kaldı. Yine de ölmemiş tabi o da ayrı bi konu![]()
Ne kinmiş arkadaş.
Herif öteki tarafa gitmeyi kaç kez reddetti acaba?
PoP'dan pek feat gelmedi ama bir oyunu da ben kendim oynamıştım galiba eskiden. Kratos çok daha güçlü duruyor. Kratos'un delinip delinemeyeceği ve hız ile alakalı ama PoP öldükten sonra zamanı nasıl geri alıyor? Gerçi alsa bile bir şey değişir mi? Kratos "Hraaaagh!" falan olup geri çıkacağı için ben PoP'nın kazanması için bir yol göremiyorum.![]()
Hmm... Mismatch olması Kratos'un delici silahlara karşı dayanıklılığına bağlı. Kolay delinen biriyse, zamanı durdurup yenebilir PoP. Öteki türlü çıkar yol yok gibi.Prens feati atmadım çünkü Kratos'un featlerinin yanında hiçbir anlamı yok.