Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Odin vs Darkseid

Odin vs Darkseid

• Odin Orta Zorlukta Alır

Oy: 5 41.7%
  • Odin Yüksek Zorlukta Alır

Oy: 3 25.0%
  • Darkseid Orta Zorlukta Alır

Oy: 1 8.3%
  • Darkseid Yüksek Zorlukta Alır

Oy: 3 25.0%
  • Yenişemezler

Oy: 0 0.0%
  • Kararsızım

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
@Noralyma
king thor'un fiziksel dayanıklığı neyse odin'in de odur. (net de dayanıklık ile ilgili feat bulamadım o yüzden böyle belirttim :) )

@father

Normal thor ile bile eşit değil odinin dayanıklılığı ya da fiziksel gücü.

En iyi fizyolojisi olan asgardlı Thor diye geçiyor :D

@Noralyma
o zaman thor babasına god blast atsa babası ölecek mi ? o zaman saldırıları başka yoldan savuruyordur. omega beamlarıda gungnir'in saldırılarıyla bloklar artık =O

odin'in tecrübesi ds'ye göre çok daha fazla
Darkseid büyük ihtimalle Odin'den daha yaşlı. Odin 50000 ila 250000 yıl arası bir ömre sahip.

Öte yandan Darkseid'ın Yaşı

New_Gods-_Secret_Files-38.jpg

Darkseid ve Highfather, Apokolips ve New Genesis gezegenlerinden daha yaşlı ve bu gezegenler 4.3 Milyar yıl önce oluşuyor !!

Darkseid'ın (ya da avatarının) Doomsday ile ilk karşılaşması 245 Bin yıl önce oluyor.

Darkseid'ın Dünya'ya ilk gelişi ise 15.000 yıl önce.

Nitekim Darkseid'ın Tecrübesi >> Tüm Asgard'ın Toplamı :D

tamamda darkseıd yaşadığı süre boyunca sürekli savaş içinde mi ?
Evet. New Genesis ile sürekli savaş halinde olmasının yanı sıra bir de diğer dünyaları fethediyor vs vs. Adamın lakabının "Karanlık Lord" olmasının bir sebebi var :D Apokolips mi daha saldırgan, ofansif ve de kavga, dövüş dolu bir ortam, Asgard mı ? Sırf buradan bile fark belli olur.

Ayrıca adamın 4 milyar üstü yaşı var Odin'in 1600 katı ömrü var adamın :D :D Odin her gün savaşsa böyle bir açığı gene kapatamaz :D

@NABU
peki adamın bu kadar tecrübesi varda nasıl süperman bu adamı zorluyor normal de tek atması lazım değil mi ? adam milyarlarca yıl yaşamış o tecrübeyle yumruk bile yememesi lazım :D

@NABU
peki adamın bu kadar tecrübesi varda nasıl süperman bu adamı zorluyor normal de tek atması lazım değil mi ? adam milyarlarca yıl yaşamış o tecrübeyle yumruk bile yememesi lazım
Odin niye Mangog gibi bir beyin özürlü tarafından zorlanabiliyorsa , aynı sebepten. Rakibinin güçlü olması.

Bir de cümlelerine büyük harfle başlarsan sevinirim.

@NABU
Darkseıd'in bu kadar tecrübesi olduğunu hiç bilmiyordum bilgilendirme için teşekkür ederim .Büyük harf ile başlama kuralıda hep aklımdan çıkıyor artık daha dikkatlı olurum :D

@NABU
peki adamın bu kadar tecrübesi varda nasıl süperman bu adamı zorluyor normal de tek atması lazım değil mi ? adam milyarlarca yıl yaşamış o tecrübeyle yumruk bile yememesi lazım
Odin niye Mangog gibi bir beyin özürlü tarafından zorlanabiliyorsa , aynı sebepten. Rakibinin güçlü olması.
Bir de cümlelerine büyük harfle başlarsan sevinirim
Hocam bu Mangog'un fiziksel gücü aşırı fazlaya. Mighty Thor serisinde Jane foster yokken Thor ile Odin vs atıyordu Mangog ile ve ikiside ağır dayak yiyiyordu. Superman, o serideki Mangog'un bileğini bükebilir mi aklıma takıldı :)

Ben ne bileyim diyecekmişsiniz gibi hissediyorum niyeyse :D

Tüm yorumları okudum ve bunlara göre ve kendi düşünceme göre bu vs:
-Avatar Darksaid Odin'e fena yenilir.
-Ana Avatar Darksaid zorlanarak Odin'i alır gibi geliyor.
Tabi bu düşüncelerim tarafsız bir bölgede savaşırlarsa geçerli.

Uzayda dövüşüyorlardı herhalde. Ana avatarla dövüştüğünü varsayarak DS diyorum. Ana avatar DS Nigh Universal diye biliyorum. Üstelik dayanıklılığı daha da fazlaydı sanırım.

Konuda avatar diyor, Odin alır.
Ana avatar ise DS yüksek zorluk diyorum ancak Odin'in de şansı var.

Kararsız kaldım ama DS 1 tık önde gibi
ortak çizgiromanda DS omegabeamle Galactusu 1 saniyeliğine de olsa Zamandan siliyordu Hatta galactus bembeyaz oluyordu tam yok olucakken vücudu tekrar görünüp
Çok etkileyici bir gücün var Apokolips'in kralı ama galactusun bu güce karşı zayıflığı olduğunu düşünmüyorsun umarım gibi atıfları var daha sonra SilverSurfere tek atmışlığı var omega beamle Odin e işler gibi geliyor hatta o hikayede SilverSurfer orion u ölme derecesesine gelene kadar dövüyordu daha sonra eski BlackRacer gelip SS nin beynine girip onu etki altina alıyordu orda tam oladak ne oluyordu hatırlamıyorum ama baya baya halsizleşip yere yığılıyordu SS sonra galactusun avcuna girip tekrar powerup aldı kendine geldi sonrada Darkseidden tek yemişti diye hatırlıyorum