Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Saiki Kusuo vs Tatsumaki

Homelander

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
saiki-kusuo.gif

tatsumaki.gif

İki güçlü psişik karakter. Sizce kim kazanır?

Kurallar:
- Saiki'nin sınırlayıcısı vardır.
- Saiki taşlaştırma, zamanda yolculuk, akıl kontrolü, görünmezlik, hipnoz ve akıl okuma yeteneği dışında tüm güçlerini (başka gücü kalmadı galiba :D) kullanabilir. Eğer Tatsumaki çok zorlanırsa ışınlanma yeteneğini de kullanamaz.
- Tatsumaki öldürme amaçlı dövüşecek, Saiki karakterinde.
- Bilgi yok.
- Hızlar eşit değil.
- Ve tabii ki Saiki çok zorlanırsa The Jet-Black Wings yardıma gelir :D

2. Round için kurallar:
- Hızları eşit olacak.
- Saiki'nin akıl okuma gücü, görünmezlik ve ışınlanma gücü yerinde olacak ancak diğer yetenekleri (sadece yukarıda yazdıklarım) hala yok. Ve ışınlanma limiti olmayacak (normalde 5 dakikada bir ışınlanabiliyor).
- Bilgi yok.
- Tatsumaki öldürme amaçlı dövüşecek, Saiki karakterinde.
- Saiki'nin sınırlayıcısı vardır.

Mekan:
1200px-Libya_4709_Idehan_Ubari_Luca_Galuzzi_2007.jpg

Saiki için featler:
- Yumruğunun 7 kilometre boyunca önündeki her şeyi yok edeceğini söylüyor! 1
- 7 yaşındaki halinin bile Ay'ı kolayca yok edebileceğini söylüyor!
- Bu videoda da hız feati var. Sorun şu ki; O küçük parçaların ne kadar hızlı olduğunu bilmiyoruz :D Ancak Saiki'nin burada söylediğine göre bir beyzbol topunu ses hızında fırlatabilirmiş. Yani bu küçük parçalar da o hıza yakın olmalı.
- Tokyo'dan, Washington'a gitmesi bir kaç saniyesini alıyor! 2
- Dünyaya çarpmak üzere olan, tam sürat bir orta büyüklükteki meteoru psişik güçleriyle durduruyor!
- Saiki'nin psişik güçleriyle kaldırdığı şeyler. Kaldı ki Saiki büyüdükçe güçleniyor. 5. sınıftaki halinin bir gökdeleni kaldırabildiğini düşünürsek 17 yaşındaki hali çok daha büyük şeyleri kaldırabilir.
- Psişik güçleriyle sınıfına küçük bir meteor çekiyor. 3

Sanırım bu kadar feat yeterli olur. Saiki çok bilinmeyen bir karakter olduğu için azıcık feat paylaşayım dedim :D Ama Tatsumaki için yapmıyorum çünkü forum içindeki çoğu kişi nelere kadir olduğunu biliyor :D Ama siz merak ederseniz buradan bakabilirsiniz.

Saiki'nin diğer yetenekleri için buraya bakabilirsiniz.

Etiketler:

@Garou @Nabu @Darkseid @Uncle Ton @Shrimp

Unuttuğum daha çok kişi vardır, ama aklıma şu anlık bu kadar kişi geldi :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Biraz denk olsalar güzel bir dövüş olabilirdi ama ne yazık ki Tatsumaki 2 rauntta da ezer geçer. Saiki tek sınırlayıcıyla yaptığı en etkileyici şey Japonya'yı yok edecek bir volkanı durdurmaktı herhalde. Tats'ın hem kaldırma hem de güç gösterimleri daha iyi. Ya bir kere en başta şu var:
8196657-7455102-7451596-annotation2020-07-06212101.png
Tats bunu hem tankladı hem de kısmen savuşturdu. Sonra aynı karakteri şöyle ezdi:
EhUz9HcXgAU1P-0.jpg
Kaldırma kuvveti olarak da şu ikisi var:
Tatsumaki_lifts_Monster_Association_base_out_of_ground-compressed-1.jpg
7YxBaG9.png
Bu şekilde bütün kıyı şeridini kaldırıyor:
eHwYZQOw9S3ChPImQoTxF2HGFC9iRW4r9LR8I6lIBlc.jpg
Kısaca Saiki ölür. Bütün sınırlayıcıları çıkarırsak da öldürür. Ama yine de güzel konu. Eline sağlık. :D

Saiki'nin sınırlayıcı ile bile gezegensel gösterimleri var.Tatsumaki'den çok çok daha üstün.Tatsumaki'nin Saiki'yi yenme yolu yokken, Saiki'nin bir sürü kazanma yolu var.
Saiki kazanır.

Nerede? Adam ayıla bayıla Japonya batıracak volkanı klonlarının ortak gücüyle zor durdurdu. Gezegensel bir şey hatırlamıyorum.
Dünya'ya çarpacak meteorun yörüngesini değiştiriyor.Nerdeyse Dünya kadar büyüktü diye hatırlıyorum.

Tüm dünyadaki insanların Dna'sıyla oynayip onları manüple edebiliyor.

Yine gezegensel seviye zaman manüplasyonu da var.O volkan olayında yapıyordu hatırladığım kadarıyla.

Bu 3 feat de gezegensel seviye.Ha tabi detaylı da hatırlamıyorum yanlışım olabilir.

Dünya'ya çarpacak meteorun yörüngesini değiştiriyor.Nerdeyse Dünya kadar büyüktü diye hatırlıyorum.
Öyle bir şey var ancak dünya kadar büyük değildi.
O hipnoz gücünden geliyor ama karşılaşmada hipnoz gücü yasak. Ve o yeteneği sadece sınırlayıcı olmadan o kadar güçlü.
Yine gezegensel seviye zaman manüplasyonu da var.O volkan olayında yapıyordu hatırladığım kadarıyla.
Maalesef o yeteneğini de kullanamıyor.

Bu kadar yetenek kaldırmamın sebebi çok hax olmaları. Eğer bu yetenekleri kullanmasına izin verseydim konunun bir anlamı kalmayacaktı :D Yalnız sonuç değişmedi galiba, hala bir anlamı yok gibi.. :(

@Garou nun attığı şeylere bakarak, Saiki sadece hız konusunda fark atabiliyor. Ama Saiki'nin de kolayca öleceğini düşünmüyorum. En azından biraz savaş koyar gibi.

Bu ikisinin yıkımla bir alakası yok. Kaldı ki ilkini off-panel yapmıştı Saiki. Ve sınırlayıcı ile telepati sınırının 200 metre olduğunu düşünürsek sınırlayıcısını çıkarıp yapmış olması lazım. Zaman manipülasyonunda da sınırlayıcısı yoktu.

Edit:
@Garou nun attığı şeylere bakarak, Saiki sadece hız konusunda fark atabiliyor. Ama Saiki'nin de kolayca öleceğini düşünmüyorum. En azından biraz savaş koyar gibi.
Hız konusunda da fark atmıyor. Psykorochi'nin ışınına tepki veriyordu orası var. Aynı ışın neredeyse 3000 kilometre yolu tek panelde kat ediyor. Her ne kadar Tats Psykorochi'den biraz mesafeli olsa da yine de güzel feat. Bir de belirgin bir hız farkı olsa da bir işe yaramaz. Tats mangada yaptığı gibi geniş çaplı bir bariyer çeker. Onu da giderek küçültürse Saiki'nin avantajı bir fark yaratmaz.

Saiki taşlaştırma, zamanda yolculuk, akıl kontrolü, görünmezlik, hipnoz ve akıl okuma yeteneği dışında tüm güçlerini (başka gücü kalmadı galiba :D) kullanabilir. Eğer Tatsumaki çok zorlanırsa ışınlanma yeteneğini de kullanamaz.
Bu durumda geleceği görme ve madde manipülasyonu hala var. O zaman hala şansı var.

Ama benim anlamadığım 1 rauntda Saikibu kadar nerf yiyor :D 2 .rauntta da hızından nerf yiyor bir tek akıl okuma hakkı veriyorsun :D

Abi bari 2. raunt biraz daha dama bişiler verseydin.

Ben limiter olsa bile ezileceğini sanmam Saiki'nin ama çok nerf yemiş.

Bu arada Psykorochi'nin o feat'i Tats'ı bağlar mı emin değilim. Zira o haline bir şey yapamamıştı.

Ben Tatsumaki'nin bu kadar güçlü olduğunu hatırlamıyordum :D O yüzden Saiki baya nerf yedi. Gerçekten de bazı yetenekleri konuyu anlamsızlaştırırdı. Mesela taşlaştırma ve zamanda yolculuk yeteneği inanılmaz hax. Yine de biraz fazla nerf yemiş gerçekten. Ama 2. Roundu düzenledim, şimdi bakın. Bu sefer daha dengeli olmuştur diye düşünüyorum. Hala değilse tekrar düzenlerim :D

Bu durumda geleceği görme ve madde manipülasyonu hala var. O zaman hala şansı var.
Geleceği görme rüyasında olan bir şey değil miydi? Bir de madde manipülasyonu mu var Saiki'de? İzleyeli oldu biraz o yüzden unutmuş olabilirim de madde manipülasyonu hatırlamıyorum.

Bu arada Psykorochi'nin o feat'i Tats'ı bağlar mı emin değilim. Zira o haline bir şey yapamamıştı.
Direkt ezememişti ama Tats aşağıda olduğundan değil. Denklerdi.

Ben Tatsumaki'nin bu kadar güçlü olduğunu hatırlamıyordum O yüzden Saiki baya nerf yedi. Gerçekten de bazı yetenekleri konuyu anlamsızlaştırırdı. Mesela taşlaştırma ve zamanda yolculuk yeteneği inanılmaz hax. Yine de biraz fazla nerf yemiş gerçekten. Ama 2. Roundu düzenledim, şimdi bakın. Bu sefer daha dengeli olmuştur diye düşünüyorum. Hala değilse tekrar düzenlerim
Fazla bir şey değişmemiş. Yalnız aklıma geldi de Saiki ruh çıkarabiliyordu. :D Gerçi o da dokununca oluyor. Tats'da bariyer var.