Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Ne Tür Bir Bükücü Olmak İsterdiniz?

Homelander

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
thumb-1920-958109.jpg

Toprak, Ateş, Su, Hava​

Avatar serisindeki 4 elementten birini bükebilecek olsayınız, hangisini seçerdiniz?​

Ateş ve toprak arasında gidip geliyorum. Hava ve özellikle su beni pek çekmiyor.

Avatar evreninde hava bükücü olarak doğsan olup olabileceğin keşiş olmak mesela. Veya su bükücüleri kutuplarda yaşıyor gördüğümüz üzere.

Ha yok olay sadece bükme gücü denirse ben yine de ateş ve topraği isterdim sanırım.

Toprak
Ateş
Hava
Su

Sıralamam bu şekilde olurdu.

Bu arada eklemeyi unutmuşum ama su bükücülüğün alt sınıfı olan kan bükücülük de dahildir. Veya ateş bükücülük için de elektrik bükme dahil.

En güçlüsü bence ateş (aslında kan bükücülük + chi sayesinde bükücülük yeteneği alma da bayağı güçlü), en eğlencelisi de hava. Eğer ki dolunay olmadan da kan bükebilirsem su bükücülüğü seçerim. Ama onun dışında havayı seçerdim herhalde. Çünkü ateş bükücülük daha çok yakın dövüş üzerine kurulu iken hava bükücülük daha çok uzak savaş üzerine kurulu, yakın dövüş çok benlik değil. Ve günlük yaşamda da hava bükücülük ile çok daha fazla şey yapabilirim.

Yani gerçek hayatta pek dövüşen biri değilim o yüzden toprak ve ateşin pek işimi göreceğini sanmıyorum. Su veya havayı tercih ederdim. Havayı alsaydım her gün uçardım herhalde. :D Suyu alsaydım da istersem havadaki nemden su çıkarıp içerdim (0 su sıkıntısı), istersem yaraları iyileştirirdim, istersem buza çevirir içeceğime atardım, istersem de dövüşte kullanırdım. Sanırım benim için en kullanışlı su olurdu o yüzden onu seçiyorum. Sonra hava, ateş ve toprak herhalde.

Ya hatırlıyorumda metal bükücülerde vardı bu avatarda

Hava bükücü olmak isterdim. Hızlı hareket etmek ve rüzgara söz geçirmek / rüzgar oluşturmak harika olurdu. Çocukluğumdan beri rüzgarı severim.

Pragmatik yaklaşacaksam Hava ya da Su derim. Hava deme sebebim elementine erişimin her zaman her yerde var. Su ise en çok yönlü olan olması; Su bükme, bulut bükme, nem bükme, kan bükme, iyileştirme, su ile bitkisel yapıları bükme (bataklık bükücüleri gibi) vs vs . Kan bükme zaten çok OP. Hatta bu kan bükmeyi ileriye taşıyıp chi büküyordu Amon .. neyse .. Yani Su pragmatik olarak Hava ile beraber en seçilesi element kesinlikle.

Fakat Fuck Pragmatik diyorum ve Toprak diyorum elbette. Hava da çok yakın bir seçim benim için.

Hava bükücülük derdim çünkü hareket stilleri filan çok hoş. Hava bükücülük hareketleri Ba Gua ve Hsing Yi stillerinden alınarak oluşturulmuş. Gerçekten de Youtube’daki Ba Gua ile alakalı bulduğum şu videoda hava bükücülüğünü kaybetmiş Tenzin’i izliyormuş gibiyim. Tabi bu üzücü bir şey. Günümüzde hava bükücüler YouTuber olmuş maalesef.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Alayını büken olmak isterdim. Ama bir tane seçecek olsam hava derdim, her zaman havalı bulmuşumdur. Uçmak falan güzel olurdu. Ama sıralam yapacak olsam:

Hava
Toprak
Su
Ateş

Su bükme, iyileştirme,kan bükme gibi yetenekler de olduğunu için onu seçerdim.

Su
Toprak
Hava
Ateş

Ateşi çok havalı buluyorum her ne kadar çevreye zarar verme riski olsa bile ateş bükebilmeyi isterdim. Karakterimi de iyi yansıttığını düşünüyorum.