Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Soru Favori Kötü Marvel Karakterleriniz

Ascalon

Ulak Baykuş
Ulak Baykuş
2c4bb4dea525e5f47e594a05f3c0789d.jpg

​
Bu konuda en sevdiğiniz, favoriniz olarak gördüğünüz villain tipi Marvel karakterlerini bizlerle mümkünse nedenleriyle birlikte paylaşabilirsiniz.

Hmm. Dc olsa veya tüm çizgi roman aleminden olsa Joker derdim. Ama Marvel olunca akla çok kötü karakter gelmiyor gibi. Thanos ve Green Goblin favorilerim.

Thanos: Bilmiyorum adama ayrı bir sempati duyuyorum. Hikayeleri vs. de çok hoşuma gidiyor genelde.

Loki: Thor Marvel karakterleri arasında en sevdiğim 2. kişidir ve orantılı olarak Loki'de 2. kişi kötü karakterler arasında :D Thor ile arasındaki bağ ve hikayesini çok seviyorum.

Surtur: Surtur'u Asgard'ın başına bela olduğu için seviyorum. Ayrıca Odin'i hiç sevmem.

Dr. Doom: Zekasıyla ele geçiremediği birşey yok sayılır :D Birnevi Thanos 2

Edit:Venom'u nasıl unuturum. Venom'da var. Onu sevmemin nedeni en sevdiğim Marvel Herosu olan Spider-Man'ın baş düşmanı. Ayrıca keyifli oluyor okuması.

Thanos: Bilmiyorum adama ayrı bir sempati duyuyorum. Hikayeleri vs. de çok hoşuma gidiyor genelde.

Loki: Thor Marvel karakterleri arasında en sevdiğim 2. kişidir ve orantılı olarak Loki'de 2. kişi kötü karakterler arasında :D Thor ile arasındaki bağ ve hikayesini çok seviyorum.

Surtur: Surtur'u Asgard'ın başına bela olduğu için seviyorum. Ayrıca Odin'i hiç sevmem.

Dr. Doom: Zekasıyla ele geçiremediği birşey yok sayılır :D Birnevi Thanos 2
Thanos 2 aynen :D

2984290-img_5440.png

En sevdiğim değil ancak pek tanınmadığı için yazıyım dedim. Gorgon bulunduğu seviye için anormal derece güçlü olan bir mutant ve deha. Oldukça karizmatik bir karakter.

Dr. Doom, Venom, Loki, Dormammu :)
Thanos'u pek sevmiyorum fakat nedeni tam belli değil "aşkım için her şeyi yaparım" hallerinden ya da karakterinden dolayı olabilir

Moderatör tarafında düzenlendi:
Thanos:adamın zekasına ve gücüne hayranım
Ne isterse alıyor adam

Surtur: neden sevdiğimi bende bilmiyorum ama görüntüsü çok hoşuma gidiyor özellikle thor:ragnarok’daki tipi mükemmeldi