Kendine iyi bak hocam.Arkadaşlar foruma girmeme kararı aldım. Burada güzel vakit geçirdim. Eğlenceli insanlarsınız. Kişisel sebeplerden ötürü ayrılıyorum. Burada birilerini kırdıysam şimdiden özür dilerim. Hepinizin bayramını kutlar sağlıcakla kalmanızı dilerim
Allah'a emanet ol.Arkadaşlar foruma girmeme kararı aldım. Burada güzel vakit geçirdim. Eğlenceli insanlarsınız. Kişisel sebeplerden ötürü ayrılıyorum. Burada birilerini kırdıysam şimdiden özür dilerim. Hepinizin bayramını kutlar sağlıcakla kalmanızı dilerim
Kendine iyi bak görüşmek üzereArkadaşlar foruma girmeme kararı aldım. Burada güzel vakit geçirdim. Eğlenceli insanlarsınız. Kişisel sebeplerden ötürü ayrılıyorum. Burada birilerini kırdıysam şimdiden özür dilerim. Hepinizin bayramını kutlar sağlıcakla kalmanızı dilerim
İleride geri dönersin umarım. Kendine iyi bak.Arkadaşlar foruma girmeme kararı aldım. Burada güzel vakit geçirdim. Eğlenceli insanlarsınız. Kişisel sebeplerden ötürü ayrılıyorum. Burada birilerini kırdıysam şimdiden özür dilerim. Hepinizin bayramını kutlar sağlıcakla kalmanızı ddilerim.