Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Ateş Elementi Turnuvası !

Turnuva Şampiyonu Kim Olur ?

• Ace

Oy: 0 0.0%
  • Evankhell

Oy: 1 50.0%
  • Endeavour

• Shinra

Oy: 1 50.0%
  • Natsu

• Yoriichi

• Starjun

• Yihwa

• Roy Mustang

• Ozai

• Mereoleona

• Alibaba

• Sasuke

• Fuegoleon

• İtachi

• Akainu

• İgneel

• Kaido

• İroh

• Jogo

• Benimaru(Fire Force)

• Sabo

• Marco

• Mei

• Escanor

• Magna Swing

• Rengoku

• Kouen Ren

• Azula

• Meliodas

• Zuko

• Dabi

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .

Uchiha Madara

Devrimci Baykuş
Üstat Kullanıcı

Bu aralar boş vaktim olduğu için bir vs konusu açmak istedim.Onuda turnuva şeklinde yapayım dedim.Bildiğiniz gibi battle shounenler en popüler güç olarak tercih edilen ateş hemen hemen çoğu battle shounen serilerinde bulunur.Bende bu ateş kullanacıları arasında bir turnuva yapayım dedi.Aslında aklımda tüm 4 ana elementi (Ateş Su,Toprak Tahta)yapmak var.Buna katılım olmazsa veya sadece ateşin turnuvası olsun diğerlerine gerek yok derseniz yapmayabilirizde.Neyse direk fikstüre geçelim

NOT: Toplam 16 round olduğu için dövüşleri 4'er 4'er vericem.Eğer bu şekilde yavaş olur derseniz farklı sisteme geçeriz.
NOT:Eşleşmeler tamamen kura ile yapılmıştır.Herhangi bir hile hurda yoktur.Zaten beni tanıyanlar böyle bir şey yapmayacağımı bilir.
NOT:Anket ekliyorum kimin kazanacağını tahmin etmeniz için.Ankete oy verme süresi salı günü bitecek

EŞLEŞMELER:

eVGWk.png

ROUND 1/TUR1: ACE VS EVANKHELL

ROUND 1/TUR2: ENDEAVOUR VS SHİNRA

ROUND 1/TUR3: NATSU VS YORİİCHİ

ROUND 1/TUR4: STARJUN VS YİHWA YEON

-Genel Kurallar:

-Starjun Pişirme Festivali halinde

-Geri kalanlar ulaşabildikleri en güçlü formlarında

Eline sağlık süper olmuş. :D Senin konular geliyordu benim de aklıma. Başka bir turnuva daha yapsa, falan diyordum. :D Bildiğim kadarıyla hepsine cevap vereceğim.

Evankhell vs Ace
Evankhell'e gelmedim daha ama gücünü biliyorum. Ace'e yazık olmuş. :D Evankhell yok eder.

Endeavour vs Shinra
Shinra parçalar.

Yoriichi vs Natsu
Maçların hepsi tek taraflı olmuş. :D Natsu küle çevirir.

Starjun vs Yihwa Yeon
Okuduğum yerden beri bir değişiklik olmadıysa (Veri Katı'nda kaldım.) Starjun döver.

Güzel konu olmuş ellerine sağlık. Bu bitince de su/buz turnuvası yaparsın artık. Sonra da kalan elementlere sırayla :D .

Burda sadece
Evankhell vs Ace'de iki tarafı da biliyorum.

Evankhell çıplak elle shinso ile boostlamadan döver.

Toriko evreni yüksek seviyeli bi evren. Yihwa burda kaybeder. Bilmiyorum ama Starjun diyorum.
Aslında Yihwa vs Ace olsaymış daha çekişmeli olurmuş. Hatta not edelim bi yere :D .

Natsu vs Yoriichi
Natsu'nun en güçlü formu KnY evrenine tek gider diye tahmin ediyorum. KnY de pek güçlü değil heralde.

Endavor ile itfayeci çocuğu bilmiyorum. Onu pas geçtim.

-------------
@Mihawk
Shigekuni Yamamoto Genryuusai unutulmuş :(

Eline sağlık süper olmuş. :D Senin konular geliyordu benim de aklıma. Başka bir turnuva daha yapsa, falan diyordum. :D Bildiğim kadarıyla hepsine cevap vereceğim.
Eyv sağolasın Garou :D

Güzel konu olmuş ellerine sağlık. Bu bitince de su/buz turnuvası yaparsın artık. Sonra da kalan elementlere sırayla :D .
Eyv sağolasın Rakatas :D Aynen su sonra toprak sonra tahta yaparız.Sonra da yıldırım işte :D

@Mihawk
Shigekuni Yamamoto Genryuusai unutulmuş :
Doğru söylüyorsun unutmuşum onu yapacak bir şey yok :D

Doğru söylüyorsun unutmuşum onu yapacak bir şey yok
Aslında fikstürdekilerin bazıları ateşi yan element olarak kullanıyor. Atıyorum Sasuke, Meliodas hadi Itachi neyse. :D Bence onlardan birinin yerine koyabilirsin. Sadece öneri tabii.

Anket güzel girişim tebrikler ancak eksik var bence. Kimetsu no Yaiba karakterleri elementi kontrol etmiyor aslında onlar efekt. O yüzden gereksizler. Evrende "İrade Ateşi" denen bir şey olan Katekyo Hitman Reborn'dan kimse olmaması da üzdü. Ayrıca bir ateş/alev anketinde Yamamoto nasıl unutulur yav :D :D

Ace Vs Evankhell -> Evankhel rahatlıkla

Endevaor Vs Shinra -> Adolla Effect altında dövüşeceklerse Shinra, Adolla Effect olmayna normal dünya da Endevoar evrenlerinin sololar. Endevaour diyorum.

Yoriichi Vs Natsu -> Natsu atomlarına parçalar.

Yeon Yihwa Vs Starjun -> İleride bu sorunun cevabı Yihwa olarak değişecek ancak şimdilik Starjun.

@Nabu
Sağolun hocamı.
[sup][/sup]
[sup]KHR karakerleri aslında aklıma geldi ama turnuvada çok fazla popüler olmayan karakterler olmasın dedim ondan yani :D Ama bir iki karakteri çıkartmayı düşünüyorum.Varsa öneriniz ekleyebilirim.[/sup]
[sup][/sup]
[sup]Yamamoto unutmam ise;Oluyor hocam ya insanlık hali.özellikle bu sıralar uyuz olduğum bir evrenin karakteri olunca unutkanlık işten bile değil :D [/sup]

Öyleyse devam ediyoruz:
ROUND 1/TUR5:
1658251365189.gif

-İki karakter içinde sınırlama yoktur.
-Her ikiside kendi karakterine uygun olarak dövüşecek.
ROUND 1/TUR6:

1658251290773.gif

-İki karakter içinde sınırlama yoktur.
-Her ikiside kendi karakterine uygun olarak dövüşecek.

ROUND 1/TUR7:
1658240361989.gif

-Yamamoto shikai açabilir ama bankai açamaz
-Fuegoleon selemendere sahip
-Her iki tarafta kendi karakterinde

ROUND 1/TUR8:
1658243315205.gif

-Akainu MF Halinde
-İtachi sağlıklıdır.Ayrıca edo featlerini de geçerlidir.
-Her ikiside kendi karakterinde
-Hızlar eşit değidir

Tüm Karakterler bu alanda dövüşecekler:MCU MUSPELHEİM
eakzc.webp

Surtur ve Yaratıkları yok.Alan tamamen boşaltılmıştır

Moderatör tarafında düzenlendi:
Roy Mustang vs Ozai
Bak bu çekişmeli bir maç diğerlerine kıyasla. :D Ozai alır.

Alibaba vs Mereoleona
Alibaba'yı pek bilmiyorum ne yazık ki. Söylemlerden dolayı Mereolena LS civarı falan olmalı. Hatta FTL ama gücü o kadar da fazla değil. Alibaba çok daha güçlü bildiğim kadarıyla. Büyük etki alanına sahip bir atağı varsa Mereoleona gider.

Yamamoto vs Fuegoleon
Hız farkından dolayı Fuegoleon alır.

Akainu vs Itachi
Yine fazla bilmediğim bir karakter. Itachi'den fiziksel olarak güçlü olduğunu biliyorum ama Genjutsu'ya bir cevabı yok. O yüzden Genjutsu + Mühür işi halleder.

_______
Genjutsu yasaklansa iyi olur aslında. Eğer yasaklanırsa da bu sefer dövüşü Akainu'ya verebilirim. Susano'o'yu delecek kadar gücü var featlerinden bildiğim kadarıyla.

Ozai mahveder.

Ali Baba bloodlusted ise rahat alır. Öbür türlü iki türlü de gidebilir.

Fugeleon hızlıdır ama atakları Yamamoto 'yu incitebilir mi emin değilim. Bankai olsa Yama derdim ancak şu an daha ortada Fugeleon olur gibi.

Sadece ateş tekniklerini kapıştırsalar Akainu alır ancak diğer şeyler eklenince. Akainu'ya dokunabiliyorsa Itachi alır gibi. ama %100 emin değilim.

Ozai vs Mustang
Ozai'ye kolay maç.

Ali Baba vs Mereoleona
Magi 1.sezonda bıraktım. Ali Baba'yı pek bilmiyorum. Mereoleona hiç bilmiyom.

Yamamato vs Fuegeleon
Bu lavuk BC'den heralde. Tanımıyorum bunu da. Ama Yaşlı Yama diyorum.

Akainu vs İtachi
Akainu bir tane adam akıllı vursa tek atar. Ama İtachi de kolay yakalayabileceği biri değil. Kararsızım. Üstteki 2 kişi İtachi demiş. Ben de buna karşılık Akainu diyorum. :D

Yarım kalmasın bitireyim de aradan çıksın diye devam etme kararı aldım.

Fikstür:
05eRW.png

R1
İgneel vs Kaido
zhnfHuDSs.png

R2
Jogo vs İroh
01yI_VgZKbJ.png

R3
Xanxus vs Sabo
HyaKpSVjwmM.png

R4
Marco vs Mei
_AHJhF.png

-Enerji Birimleri eşit(Çakra,haki lanetli enerji vs.)
-Herkes Zirve halinde

R1
Valla o kadar emin değilim ki Kaido'nun ne kadar güçlü olduğundan. :D Igneel'ı yener mi yenilir mi net bir şey söylemek zor. Belki birileri feat atarsa fikrim netleşir.

R2
Iroh Amca'ya ayıp olmuş. Jogo mahveder. JJK'nin başlarında bir argüman falan üretebilirdin belki Iroh Amca için ama Shibuya'dan sonra o da bir seçenek değil.

R3
İki tarafı da bilmiyorum. O yüzden yorum yok.

R4
Bildiğim kadarıyla Marco daha güçlü ama OP'yi çok bilmediğim için bu da şüpheli.

R1: Igneel alır. Allahtan rakibi de kendisi kadar salak yoksa alamazdı.

R2: Iroh'ya yazıktır.... Reislikte alayını geçer ama Jogo deşer.

R3: Güzel dövüş ancak Xanxus çok hax ve çok çok hızlı. Xanxus pörtletir.

R4: MF Marco baz alacaksak MArco derim, Wano Marco ise Mei derim. Genel olarak gözelliği sebebiyle Mei bir üst turu görsün isterimi, Malum Marco yerini yıldızlara terk etmeyi seviyor son zamanlarda

:jordanlook1: @Uncle Paulie @Miyata Ichiro xD

Ben de oy kullanacağım

1= Feat olarak Kaido gömçürür.Ama yüz yıllık görev ile birlikte seri yükselişe geçti.Bununla Beraber igneel de seride ki itibarı sebebiyle onunda seviyesi artmış oldu.Tartaros arc halinde alamaz ama Prime
Alır.İgneel derim

2= jogo çok zorlanmadan

3=Xanxusu animede tsuna ile vssinden biliyorum.o haline göre değerlendirirsem sabo shit diff atar.Ama sonrada güçlenmiş sanırım yazılana göre.Xanxus diyorum

4=Marco çok zorlanmadan alır.Mei sağ kol liginde görmüyorum.Zaten Marco lava kafa atan biri.Mei öldüremez zaten.

R4: MF Marco baz alacaksak MArco derim, Wano Marco ise Mei derim. Genel olarak gözelliği sebebiyle Mei bir üst turu görsün isterimi, Malum Marco yerini yıldızlara terk etmeyi seviyor son zamanlarda

@Uncle Paulie @Miyata Ichiro xD
Marko görevini yapıp yeni nesle bırakıyor sahneyi, Mei gibi gizliden gizliye astlarını taciz etmiyor. zaaa xd Çojuro ile aralarındaki ilişki sorgulanır epey. :)