Bence sıralama olmamış gibi ya da ben evrenleri çok iyi anlamadım ikisinden biri ancak, kanaatimce;
R2 ekibi, R3'den de R4'den de güçlüler.
Misal "Psykorochi harici" deyince Orochi ie Psyko'yu ayrı ayrı alacak mıyız ?
Ki bu ikisi olmasa bile iki grubunda en elitlerini alınca Flashy Flash, Atomic Samurai, Genos, Sage Centipede, Evil Nature Water, Platinum Sperm, Rover, Homeless Emperor gibi epey sağlam bir ekip kalıyor.
Diğerlerini saymıyorum bile, diğerlerinin yaratacağı dikkat dağınıklığını falan.
Tats ve Psyko bunların alayını temizler miydi misal ? Emin değilim.
Invincible seri sonu hali olsa Belki R5'e kadar gelir ve hatta geçerlerdi de ancak burada biraz daha tecrübesiz ve hala Omni-Man'i güç olarak geçememiş bir Mark var.
Omni-Man ufak gezengensel ise mark henüz kıtasal falan.
Boost öncesi mark olduğu için 2. round'u bile geçebilirler mi emin değilim. Çünkü Orochi de var demişsin.
Oroch, ENW, PS, Atomic Samurai, Flashy Flash, SS, Genos, Rover, HE + Geriye kalan Tüm S klas (Blast ve Tatsumaki hariç) + Geriye kalan tüm Dragon leveller.
İkili hepsinden bireyselde fersah fersah güçlü ancak burada epey bir çok yönlülük, hax vesaire var. Hatta Platinum Sperm, Orochi, Flasy, Atomic Samurai gibiler hız olarak daha hızlı bile olabilirler.
En azından kombat hızında.
Bu arada R1'den de çıkabilecekleri kesin değil

Ama hadi ondan çıksa R2 sıkıntı hadi ondan çıktı diyelim.
R3 e gelirsek. Karada bile olas Viltrumlu ikilisi için gene çok çok zor bir dövüş olurdu bir de su da çok daha zor ancak sadece h2h'ye kısıtlanıldığı için belki Viltrum ikilisi alır.
Ya ben açıkçası OPM deki telekinesi olayını anlamadım. Tatsumaki asla güçlü bir rakibe Darth Vader'ın force ile yaptığı cinsten bişi yaptığını görmedim. Alan Hasarı yapıyor sadece.... Hani O yüzden bilemedim 2 inanılmaz dayanıklı , hızlı ve kuvvetli karakteri bu ikisi halledebilir mi ?
OPM de bu telekinesinin ele alınış şekli çok şova kaçıyor (gerçi ne kaçmıyor da neyse) o yüzden emin değilim. Hatta sırf bu yüzden R2 mi daha zor R4 mü emin olamadım
R5 bence burada dururlar. Gerçi Garou'nun bu hali redraw yedi yani, çok rezil anları oldu. God el verene kadar Bang dövüyordu bunu falan

Yani o yüzden bilemedim.
Fakat Monster Garou en azından >= Boros gibi düşüneceksek bence R5 de dururlar.
R6 ise lowballanmış bir WW olmadığı sürece bu ikilinin WW alması çok zor, Birini lassolayıp kenara koysa diğerini sololar zaten.