Herhalde Luffy'e yemek servisi yapıyor.Bi antik robot uyandıydı noldu ona?
Karasakal Korsanları Luffy abimi kaçırmak için çapsız kalır. Bence yemeği veren ve savaş alanından uzaklaştıran kişi Caribou olabilir.Lütfü'yü Karasakal Korsanları kaçırdı rez.
Niye arc'a dahil oldular ki öbür türlü bir anlamı yok bence. Çapı yok evet ama yazara bağlı biraz da niye o kadar yatırım yaptın bu adamlara...Karasakal Korsanları Luffy abimi kaçırmak için çapsız kalır. Bence yemeği veren ve savaş alanından uzaklaştıran kişi Caribou olabilir.
Başka bir şekilde olaylara dahil olabilirler. Belki Robin veya Vegapunk'ı kaçırmak için gelmişlerdir. Saturn bile olabilir sonuçta Karasakal resmi bir krallık sahibi olmak istiyordu bunun için Coby yeterli bir pazarlık değildi ama Saturn yeterli olur belki.Niye arc'a dahil oldular ki öbür türlü bir anlamı yok bence. Çapı yok evet ama yazara bağlı biraz da niye o kadar yatırım yaptın bu adamlara...
Satürn bence de daha mantıklı ama adam dimdik ayakta bir bayılma ya da bilinç kaybı durumu yok ki. Dahası yanında Kizaru + Buster Call var. Onu nasıl kaçıracaklar ki? Robin dersen, zaten poneler için Sanji'nin yavuklusu kızı kaçırdılar üç gözlü olan. Luffy'nin hazır bilinci yok, tek yapmaları gereken kairosekili kelepçeleri bağlayıp götürmek.(Ellerinde kılık değiştirebilen çarlar var sonuçta.)Başka bir şekilde olaylara dahil olabilirler. Belki Robin veya Vegapunk'ı kaçırmak için gelmişlerdir. Saturn bile olabilir sonuçta Karasakal resmi bir krallık sahibi olmak istiyordu bunun için Coby yeterli bir pazarlık Coby ama Saturn yeterli olur belki.
Evet dediğin şekilde olabilir ilginç bir senaryo olurdu eğer Luffy kaçırılırsa. Arı Kovanına götürürlerse orada Garp ile karşılaşmasını da görebiliriz. Tabi Garp yaşıyorsa, bence net yaşıyordur.Satürn bence de daha mantıklı ama adam dimdik ayakta bir bayılma ya da bilinç kaybı durumu yok ki. Dahası yanında Kizaru + Buster Call var. Onu nasıl kaçıracaklar ki? Robin dersen, zaten poneler için Sanji'nin yavuklusu kızı kaçırdılar üç gözlü olan. Luffy'nin hazır bilinci yok, tek yapmaları gereken kairosekili kelepçeleri bağlayıp götürmek.(Ellerinde kılık değiştirebilen çarlar var sonuçta.)
Ben zaten Luffy'i döverler öyle götürürler demiyorum. Onu yapabilecek evrende kimse yok. Dediğim şekilde olabilir işte.
Bence yaşıyor hatta kaçmış da olabilir. Esir düştü denmedi çünkü "durumu bilinmiyor" dendi. Aokiji'nin gönlü el vermeyip bir şekil kaçırmış olabilir.Tabi Garp yaşıyorsa, bence net yaşıyordur.
Aokiji'nin korsan olmasına hâlâ alışamadım ya. Garp ile karşı karşıya gelmeleri üzdü beni. Gönlünün el vermeyip bir kıyak geçmesini temenni ediyorum.Bence yaşıyor hatta kaçmış da olabilir. Esir düştü denmedi çünkü "durumu bilinmiyor" dendi. Aokiji'nin gönlü el vermeyip bir şekil kaçırmış olabilir.
Bence gerçekten korsan olmayabilir. Bir dalga dümen olabilir o işin içinde. Ama belki de gerçekten korsandır, Karasakal aklını çelmiştir. Hem Karasakalları dengelemek için de güzel bir yol.Aokiji'nin korsan olmasına hâlâ alışamadım ya. Garp ile karşı karşıya gelmeleri üzdü beni. Gönlünün el vermeyip bir kıyak geçmesini temenni ediyorum.