Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs One Piece Evreni Genel Güç Seviyeleri ve Parametrelerine Dair Tartışma Başlığı.

Kuzan'ın verdiği hava bir farklı cidden. Garp'a karşı karizma çizen bir duruma düşmedi, Karasakal Korsanlarına karşı da çok rahattı. Animede Cracker'ı teklediği bir sahne yapmışlar. Filler falan ama çok havalı olmuş.
O sahnede Auger da çok iyi resmedilmiş, tabii Cracker'ın askerleri tek mermide kırıp Law'un adamı geçemeyince tuhaf olmuş ama bari onu değiştirselermiş : D
Kuzan Teach-Big Mom ayarı falandır bence
Kuzan'ın Teach'den güçlü olduğunu sanmıyorum bence denk de değillerdir.

Akainu için bunlardan üstte Kaido'dan altta derim
Kaido 99
Ryuma 99
Mihowk-sama 97
Prime Rayleigh 97
Karasakal 96
Sakazuki 95

Kafamda böyle aşağı yukarı.

Seriye yeni başlamış biri olarak, lanet etmesem de çok sevmedim diyebilirim. Çünkü Luffy'i aslında Luffy yapan şey gerek konumu gerek gücü itibariyle haddi olmayan şeyleri ister inancı, ister arkadaşları uğruna yapması ve bir şekilde başarabilmesiydi. Aralarında bu kadar güç farkı olduğunu bilen birkaç çaylağın istediklerini almak için 2 Yonko'nun karşısına dikilmesi nasıl tüyleri diken diken yaptı anlatamam. Bu grubun başını da Luffy çekiyordu.

Ama Nika formunu açınca hiç o hissiyatı vermedi çünkü Kaido'yla kardiyo (birtakım şakalar :D) çalışmaya başladı herif. Şimdi de Gorosei + Amiral'i zorlanmadan tutuyor. Ha güç seviyesinin dışında görünüşünün değişmesi de bana hiç "Luffy" hissiyatını vermiyor. Belki ilerde rakipleri aşırı dişli olursa aynı hissi verebilir. Ama böyle durmadan gülen surata sahip ve looney tunes efekti açan bi karakter ne kadar zorlanıyomuş gibi gözükebilir emin değilim. En fazla ağzı gözü çıkar işte.
Looney Tunes efekti son bölümde de gördük, ağacı alıp beyzbol sopasına çeviriyor, onu boyuyor üzerine gelen bombayı karşısındakine atıyor falan. Yani şunu bir insan nası sevebilir anlayamıyorum. :LOL:

Bir açıdan Luffy'den dayak yemesi iyi oldu Zoro'dan falan yeseydi asıl o zaman sıkıntı olurdu.
Zoro'nun haki açarak Kizaru'yla denk gitmesi absürd olur muydu?

Looney Tunes efekti son bölümde de gördük, ağacı alıp beyzbol sopasına çeviriyor, onu boyuyor üzerine gelen bombayı karşısındakine atıyor falan.
Çok üzücü çok. Bakalım alışabilcek miyim.

Kaido 99
Ryuma 99
Mihowk-sama 97
Prime Rayleigh 97
Karasakal 96
Sakazuki 95
G5 Luffy'i nereye koyarsın? Bazı insanlar Kaido'nun çok fazla kişiyle savaştığı ve Onigashima'yı taşıdığı için kondisyondan düştüğünü ve o yüzden Luffy'den dayak yediğini düşünüyor. Ben öyle düşünmüyorum her şekil Luffy üstün bence.

Zoro'nun haki açarak Kizaru'yla denk gitmesi absürd olur muydu?

Çok üzücü çok. Bakalım alışabilcek miyim.

G5 Luffy'i nereye koyarsın? Bazı insanlar Kaido'nun çok fazla kişiyle savaştığı ve Onigashima'yı taşıdığı için kondisyondan düştüğünü ve o yüzden Luffy'den dayak yediğini düşünüyor. Ben öyle düşünmüyorum her şekil Luffy üstün bence.
Gear 5 Luffy'i Shanks ve Dragon ile birlikte bunların üstüne koyarım.

Onu diyenler haksız değil bence bu arada Kaido Gear 5'e karşı tam güç dövüşmedi, ondan önce tüm adadaki güçlü tiplerle tek tek dövüştü. Ama sorun şu bu biraz da kendi mallığı her atağı içine aldı hiçbirini savurmaya çalışmadı.

%100 bir Kaido'yu görmedik Gear 5 karşısında ama Gear 5 bariz üstün duruyordu Kaido'dan, yani Kaido hiçbir çözüm üretemedi. %100 olsa belki Tanrı Yumruğunu tanklayabilirdi, ama ikinciyi yine tanklayamazdı gibi gibi.

Gear 5 Luffy'i Shanks ve Dragon ile birlikte bunların üstüne koyarım.
Dragon tahmini güç mü Oda'nın açıklamalarıyla (varsa öyle bi açıklama) ilgili mi bu seviye? Teach Akainu'dan kaçarken Dragon'un adasına saldırmaya çekinmemişti çünkü.

Kaido Gear 5'e karşı tam güç dövüşmedi
Ya buna katılıyorum ama Luffy de G5 gücünü daha tam keşfetmemişti. Üstüne Kaido'yu öyle çok zorlanarak indirdiğini de hatırlamıyorum mid diff gibiydi. %100 Kaido'nun yine de G5 Luffy'den dayak yiyeceğini düşünüyorum.

Dragon tahmini güç mü Oda'nın açıklamalarıyla (varsa öyle bi açıklama) ilgili mi bu seviye? Teach Akainu'dan kaçarken Dragon'un adasına saldırmaya çekinmemişti çünkü.
Dragon bende biraz beklenti. Yoksa icraat olarak 0 adam.

-Dünya hükümetinin en çok aradığı adam,
-Dünyanın en kötü suçlusu,
-Devrimcilerin lideri,
-Luffy'nin babası, Garp'ın oğlu,
-Akainu'nun Luffy'i öldürmek isteme sebebi,

Yani bunları göz önünde bulundurarak bence güçlü çıkmalı. Ama herif seri boyunca hiçbir şey yapmadı. Hala bir şeyler bekliyoruz diyelim...

Ya buna katılıyorum ama Luffy de G5 gücünü daha tam keşfetmemişti. Üstüne Kaido'yu öyle çok zorlanarak indirdiğini de hatırlamıyorum mid diff gibiydi. %100 Kaido'nun yine de G5 Luffy'den dayak yiyeceğini düşünüyorum.
Katılıyorum.

O sahnede Auger da çok iyi resmedilmiş, tabii Cracker'ın askerleri tek mermide kırıp Law'un adamı geçemeyince tuhaf olmuş ama bari onu değiştirselermiş : D
Güç dengesi açısından tutarsız ama güzel sahneydi. Van Augur'un tehditkarlığını iyi yansıtıyordu. Keskin nişancılık konsepti daha çok işlenmeli.
Kuzan'ın Teach'den güçlü olduğunu sanmıyorum bence denk de değillerdir.
Güçlü değildir zaten. Denk de olmayabilir mantıken Teach'in daha güçlü olması lazım ama verdiği havadan ötürü Kuzan'ın uzak olduğunu sanmıyorum. Teach'e yüksek zorluk verebilecek bir karakter.

Kaido 99
Ryuma 99
Mihowk-sama 97
Prime Rayleigh 97
Karasakal 96
Sakazuki 95

Kafamda böyle aşağı yukarı.
Güzel olmuş. Shanks'ı nereye koyarsın? Bence o da 99 gibi. Kaido üstü bile olabilir görmek lazım biraz daha.

Güçlü değildir zaten. Denk de olmayabilir mantıken Teach'in daha güçlü olması lazım ama verdiği havadan ötürü Kuzan'ın uzak olduğunu sanmıyorum. Teach'e yüksek zorluk verebilecek bir karakter.
Yüksek olur bence de.

Güzel olmuş. Shanks'ı nereye koyarsın? Bence o da 99 gibi. Kaido üstü bile olabilir görmek lazım biraz daha.
Shanks 100 olur ya. Bence Kaido'dan güçlü Shanks. Ama çok yakın yani. Ekstrem ya da yüksek olur o dövüş. Nika'yı hiç sınıflandıramıyorum ama Shanks daha güçlü çıkabilir Nika'dan.

Nika'dan güçlü olduğuna emin olduğum Beyasakal, Roger, Garp, Xebec ve Im var. Prime halleri hepsinin tabii.

Shanks 100 olur ya. Bence Kaido'dan güçlü Shanks. Ama çok yakın yani. Ekstrem ya da yüksek olur o dövüş. Nika'yı hiç sınıflandıramıyorum ama Shanks daha güçlü çıkabilir Nika'dan.
Sen Shanks'ı Roger ve WB'ye denk görüyorsun sanırım. Ben o ikiliyi 100 kabul ediyorum çünkü Shanks hemen arkalarında bence. Luffy'e ters bir rakip biraz o yüzden yense şaşırmam.

Nika'dan güçlü olduğuna emin olduğum Beyasakal, Roger, Garp, Xebec ve Im var. Prime halleri hepsinin tabii.
Bence de prime halleri güçlüdür Nika'dan. Xebec soru işareti biraz. Im'de en az o seviyelerde çıkacaktır.

Bence de prime halleri güçlüdür Nika'dan. Xebec soru işareti biraz. Im'de en az o seviyelerde çıkacaktır.
Xebec neden soru işareti ki? KK seviye olduğu kesin. Bence Garp ve Beyazsakal'ın zirve hallerinden bir tık geridedir.

Im bence bunlardan güçlü çıkar.
Sen Shanks'ı Roger ve WB'ye denk görüyorsun sanırım.
Yok aslında denk görmüyorum. Ben orada kafamda bir sınfı puanlamak istemiştim, siz ekstra karakterler de sorunca ondan güçlü olduğunu belirtmek için 100 dedim.

Roger 101
Beyazsakal 100
Garp 100
Xebec 100
Shanks 98
Gear 5 Luffy 97
Dragon 97(?)
Kaidou 95
Ryuma 95
Mihowk sama 93
Rayleigh 93
Karasakal 92
Sakazuki 91

diyeyim daha açık olsun.

Xebec neden soru işareti ki? KK seviye olduğu kesin. Bence Garp ve Beyazsakal'ın zirve hallerinden bir tık geridedir.

Im bence bunlardan güçlü çıkar.
Nasıl yenildiğini görsek daha net konuşurdum. En azından Roger level bir adam gibi duruyor şuan onun rakibi olduğu için. Eğer ki Roger ve Garp ikiye bir yendiyse onlardan bile güçlü olabilir. İkisinden birine teke tek yenildiyse bir tık geriye koyarım.

Im gelmiş geçmiş en güçlü karakter olabilir zaten yüksek ihtimal.

Yok aslında denk görmüyorum. Ben orada kafamda bir sınfı puanlamak istemiştim, siz ekstra karakterler de sorunca ondan güçlü olduğunu belirtmek için 100 dedim.

Roger 101
Beyazsakal 100
Garp 100
Xebec 100
Shanks 98
Gear 5 Luffy 97
Dragon 97(?)
Kaidou 95
Ryuma 95
Mihowk sama 93
Rayleigh 93
Karasakal 92
Sakazuki 91

diyeyim daha açık olsun.
Senin Roger'ı Beyazsakal'dan yukarı koyduğunu görmekte varmış : D Sakazuki öksüz kalmış biraz ama iyi liste genel olarak.

Senin Roger'ı Beyazsakal'dan yukarı koyduğunu görmekte varmış : D Sakazuki öksüz kalmış biraz ama iyi liste genel olarak.
Roger=Beyasakal'a da okeyim gayet. Garp>Beyazsakal'a okey değilim. Garp=Beyazsakal'a okeyim. Dediğim gibi Garp'ın Beyazsakal'dan güçlü olduğu senaryo dışı diğerlerine tamamım. O hiç akla mantığa yatar bir şey değil çünkü.

Sakazuki niye öksüz kalmış ki? Üstündeki isimlerin hangisinin yenme şansı yok ki Sakazuki'yi? Ha bence Mihowk-sama, Karasakal, Rayleigh bunları yenebilir. Ama üstünü sanmıyorum. Zaten çok az fark var bunlar arasında.

Nasıl yenildiğini görsek daha net konuşurdum. En azından Roger level bir adam gibi duruyor şuan onun rakibi olduğu için. Eğer ki Roger ve Garp ikiye bir yendiyse onlardan bile güçlü olabilir. İkisinden birine teke tek yenildiyse bir tık geriye koyarım.
Smoker-Arabasta ilişkisi gibi duruyor, tüm övgüyü Garp'a toplamışlar. Garp o konu hakkında pek konuşmak istemiyor, hükümet ise adayı haritadan silmiş olayın üstünü kapamak için. Roger ve Garp birlikte dalıp yenmişlerse bile, dövüşün zorluğu önemli. Shiki de Garp ve Sengoku ile vs atıp Marineford'u yok ediyor.

Ya bir de geçen sayfada yazdığım gibi Oda'nın kafasındaki güç dengeleriyle ve parametrelerle okuyucularınki çok farklı. Kötü anlamda söylemiyorum bunu illa, adamın tarzı o yani.

Dory ve Brogy efsane olarak geçenen korsanlar misal, ama Küçük Bahçe'de Mr.3 dövdü hileyle de olsa tufaya düşürüp bu adamları. Al bak şimdi Gorosei'ye kafa tutuyorlar, saldırısını bloklayıp yerlerde yuvarlıyorlar falan. Oda bunun yolunu WCI'dan bu yana yapıyordu "Efsane" statüsünde gösterip.

Oda bu tarz durumlar yazarken okuyucu ne der diye düşünmüyor hiç. Okuyucuya kalsa Mr.3'ün tufaya düşürdüğü 100 milyon beri'lik adamlar nefes bile alamamalı Gorosei karşısında. O iş öyle olmuyor işte.

Roger=Beyasakal'a da okeyim gayet. Garp>Beyazsakal'a okey değilim. Garp=Beyazsakal'a okeyim. Dediğim gibi Garp'ın Beyazsakal'dan güçlü olduğu senaryo dışı diğerlerine tamamım. O hiç akla mantığa yatar bir şey değil çünkü.
Evet sen o düşünceye katılmıyordun hiç. Benim dalgasına dediğim oluyor ama ciddi yorumlarsam en fazla Garp=Beyazsakal derim ben de. Aksi için elimizde bir şey yok. MF Garp > MF Beyazsakal olabilir ama.

Sakazuki niye öksüz kalmış ki? Üstündeki isimlerin hangisinin yenme şansı yok ki Sakazuki'yi? Ha bence Mihowk-sama, Karasakal, Rayleigh bunları yenebilir. Ama üstünü sanmıyorum. Zaten çok az fark var bunlar arasında.
En altta görünce öyle hissettim ama yakınlar dediğin gibi. Ben filo amirali Akainu'yu eskisinden daha güçlü beklediğim içinde biraz öyle düşündüm.

Ya bir de geçen sayfada yazdığım gibi Oda'nın kafasındaki güç dengeleriyle ve parametrelerle okuyucularınki çok farklı. Kötü anlamda söylemiyorum bunu illa, adamın tarzı o yani
Ne karakterler ne şekillerde döndü yani. Vitessiz Luffy'e yenilen Crocodile şuan sağ kol ayarı falan muhtemelen. Elbaf'a yol yapacağı için Dorry ve Broggy'i de baya boostladı. Bu adam için güç dengesi falan önemsiz, senaryoda ki yerine göre seviye biçiyor.

Evet sen o düşünceye katılmıyordun hiç. Benim dalgasına dediğim oluyor ama ciddi yorumlarsam en fazla Garp=Beyazsakal derim ben de. Aksi için elimizde bir şey yok. MF Garp > MF Beyazsakal olabilir ama.
Mf Garp daha güçlü olabilir de Karasakal Korsanları karşısındaki Garp'ın perform MF WB'dan çok da farklı değildi.

En altta görünce öyle hissettim ama yakınlar dediğin gibi. Ben filo amirali Akainu'yu eskisinden daha güçlü beklediğim içinde biraz öyle düşündüm.
İlk 15 de benim listemde. Ben güçlü görüyorum. Üstündekilerden de yenebilecekleri çıkabilir bekleyip görmek lazım. Hikaye o kadar karıştı ki Aka'nın rolü ne olacak, kimle dövüşecek acaba...?

Ne karakterler ne şekillerde döndü yani. Vitessiz Luffy'e yenilen Crocodile şuan sağ kol ayarı falan muhtemelen. Elbaf'a yol yapacağı için Dorry ve Broggy'i de baya boostladı. Bu adam için güç dengesi falan önemsiz, senaryoda ki yerine göre seviye biçiyor.
Crocodile'ı ben WCI Katakuri seviyesinde bekliyorum. Oradan aşağı çıkmaz muhtemelen.

Dory ve Brogy'i Tüm Kek'ten bu yana övüyor efsaneler diye. Benim beklediğim gibi oldu şahsen çok şaşırmadım.

Tee ne zaman yaptığım listem güncelleme çekmek gerek. :D

Mf Garp daha güçlü olabilir de Karasakal Korsanları karşısındaki Garp'ın perform MF WB'dan çok da farklı değildi.
Garp'ın yaşına rağmen Kuzan'a karşı rahat üstünlük kurduğunu gördük. MF WB Akainu hariç hiçbir amirale hasar verememişti. Akainu'ya da arkadan saldırarak vurabildi.

İlk 15 de benim listemde. Ben güçlü görüyorum. Üstündekilerden de yenebilecekleri çıkabilir bekleyip görmek lazım. Hikaye o kadar karıştı ki Aka'nın rolü ne olacak, kimle dövüşecek acaba...?
Kestirmek zor biraz. Nika yüzünden Luffy ile dövüşmesini istemem. Dragon veya Sabo beklentisi var, umarım Dragon olur. Sabo hafif kaçabilir. Dragon için Garling'de bir seçenek gerçi.

Crocodile'ı ben WCI Katakuri seviyesinde bekliyorum. Oradan aşağı çıkmaz muhtemelen.

Dory ve Brogy'i Tüm Kek'ten bu yana övüyor efsaneler diye. Benim beklediğim gibi oldu şahsen çok şaşırmadım.
O civarlarda bekliyorum ben de. Daha güçlü bile çıkabilir Katakuri'den belli olmaz. Meyve uyanışı yapmış olabilir Croco.

Devlerin anlatılana göre bu ayarda olması saçma değil de Mr. 3 tarafından alt edilmeleri tutarsız kalıyor bu noktada.

Ben de düşünüyorum liste yapmayı ama biraz uğraştırıcı geliyor açıkçası. :D Sen dengeli yapmışsın bence eline sağlık.

Garp'ın yaşına rağmen Kuzan'a karşı rahat üstünlük kurduğunu gördük. MF WB Akainu hariç hiçbir amirale hasar verememişti. Akainu'ya da arkadan saldırarak vurabildi.
Ben yazım açısından bakıyorum. Oda'nın vermek istediği mesaj açısından. Beyazsakal denizcilerle + amirallerle savaşıyor, amaç evladını kurtarmak, kendini feda ediyor. Garp korsanlar + Titan Kaptanlarla savaşıyor, amaç evladı olarak gördüğü öğrencisini kurtarmak. İkisinin de birbirinden daha iyi olduğu/daha kötü olduğu konular var. Sadece tek bir örnekten bakmak yanlış.

Akainu'nun Beyazsakal'a vurduğu son darbesi hariç tüm darbeler Beyazsakal kalbi tekleyip yere düşmüş haldeyken geliyor. Ace öldükten sonra ancak toparlanabiliyor ve toparlandığı gibi 2 darbeyle kendisi ölene kadar yerin dibinde afk bırakıyor. Ki bu feati %70 ölü halinde yapıyor. Bu da Garp'ın Aokiji'ye yaptığının aynısı. Arkadan saldırma meselesine gelirsek, Beyazsakal öfkeli vaziyette gözünü karartıp dalıyor kasıtlı bir arkadan önden dalayım durumu yok, evladını kaybetmişken önden gel diye uyaracak da değil.

Aokiji'nin Garp'a vurduğu darbeler çok daha temiz Akainu'nun Beyazsakal'a vurduğu darbelere kıyasla. Akainu'nun kafasını aldığı darbe dışı temiz darbesi yok. Akainu'nun yediği darbeler ise, Akainu çok sağlam advanced hakileri olan bir amiral. Arkadan saldırdı gibi bir bahanesi olamaz yani kaldı ki önüne döndüğünde karşılık verebiliyor. Bu seviyeler için geçersiz argüman.

Garp'ın önde olduğu konular: Hız, haki(malum WB haki kullanamıyor) ve sağlık.

Beyazsakal'ın önde olduğu konular: Dayanıklılık, fiziksel güç, saldırı gücü.

WB o yaşta Garp kadar hızlı ve dinç değildi, hakilerde Garp eziyor, ama Garp da Beyazsakal'ın gösterdiği dayanıklılığın ve saldırı gücünün yarısını bile gösteremedi. İkisininn de önde olduğu konular var.

Ben Oda'nın WB ve Garp'ı çok paralel çizdiğini düşünüyorum, ikisinin de efsanesinin hakkını kendince(kendi açsından) verdi. Ben ikisinden de razıyım. Ben Garp'ı sevmeyen ya da haterı biri de değilim öyle anlaşılsa da.

Kestirmek zor biraz. Nika yüzünden Luffy ile dövüşmesini istemem. Dragon veya Sabo beklentisi var, umarım Dragon olur. Sabo hafif kaçabilir. Dragon için Garling'de bir seçenek gerçi.
Umarım Dragon olur ve ikisi de güçlü şeyler gösterir. Akainu zaman atlaması öncesi estirmişti yine, Dragon hiçbir şey yapmadı seri boyunca.

Devlerin anlatılana göre bu ayarda olması saçma değil de Mr. 3 tarafından alt edilmeleri tutarsız kalıyor bu noktada.
Zaten Mr.3 tarafından çekilen muamele sebebiyle tuhaf. Yani ne kadar hile hurda olursa olsun, veteran etmeyecek adamlara karşı da bu duruma düşmezsin.

Ben de düşünüyorum liste yapmayı ama biraz uğraştırıcı geliyor açıkçası. :D Sen dengeli yapmışsın bence eline sağlık.
Genelde listelerim beğeniliyor, bir Boruto listem disslike + eleştiri yağmuruna tutulmuştu comicvine'da, ama anlatamadım insanlara Boruto çarlarının güçsüz olduğunu.

Dragon Akainu ile eşlemez eşleşmesi de saçma olur.Hükümete savaş açmış adam niye Hükümetin köpeği ile eşleşsin.Ya gorosei ile Yada İm dövüşmesi en mantıklısı.

Sabo da Akainu’yu döverek Ace’ın intikamını alır

@Uncle Paulie
Yazım açısından bakarsak benzer seviyedeler diyebiliriz. Dediğin gibi birbirlerine üstünlük kurduğu noktalar var ama Garp'ın performansı fazla küçümsendi bence. Daha iyi yansıtılabilirdi ama MF Beyazsakal'da öyle estirmedi yani. Dayanıklılık olarak Beyazsakal önde zaten bu bariz belli. Saldırı gücü konusunda Garp'ı çok geride görmüyorum. Hiçbir meyve gücü olmadan saf hakiyle Galaxy Fist gibi bir saldırı yapabiliyor, sekiz tane dağı un ufak edebiliyor vs.
Umarım Dragon olur ve ikisi de güçlü şeyler gösterir. Akainu zaman atlaması öncesi estirmişti yine, Dragon hiçbir şey yapmadı seri boyunca.
Akainu'yu aktif görmek istiyoruz artık. Bayadır bir aksiyona girdiğini göremedik. Dragon ise tam bir hayal kırıklığı zaten bu konuda.

Genelde listelerim beğeniliyor, bir Boruto listem disslike + eleştiri yağmuruna tutulmuştu comicvine'da, ama anlatamadım insanlara Boruto çarlarının güçsüz olduğunu.
Söylem olarak bakınca Boruto çarlarının daha güçlü olması lazım aslında Naruto dönemine göre ama hiç öyle hissettiremiyorlar. Tabi fanlara anlatamazsın bunu.

Yazım açısından bakarsak benzer seviyedeler diyebiliriz. Dediğin gibi birbirlerine üstünlük kurduğu noktalar var ama Garp'ın performansı fazla küçümsendi bence. Daha iyi yansıtılabilirdi ama MF Beyazsakal'da öyle estirmedi yani. Dayanıklılık olarak Beyazsakal önde zaten bu bariz belli. Saldırı gücü konusunda Garp'ı çok geride görmüyorum. Hiçbir meyve gücü olmadan saf hakiyle Galaxy Fist gibi bir saldırı yapabiliyor, sekiz tane dağı un ufak edebiliyor vs.
Ben Garp'ın performansını kötü bulmadım. Yaşına göre iyi. Vurduğu kalktı diye eleştiriliyor, o Beyazsakal'da da öyle.

Dağ yok etme olayı prime'ında olan bir şey değil mi? Chinjao zamanı. Oradan yola çıkarsak Beyazsakal'ın dünya söylemi, sadece bağırarak adayı sallaması falan fişman tonla şey sayılabilir. Ben Arı Kovanı vs. MF featlerini kast etmiştim. Yoksa saldırı gücü olarak da uzak değillerdir.

Akainu'yu aktif görmek istiyoruz artık. Bayadır bir aksiyona girdiğini göremedik. Dragon ise tam bir hayal kırıklığı zaten bu konuda.
Akainu'nun yine bahanesi var da Dragon'un pek yok.
Söylem olarak bakınca Boruto çarlarının daha güçlü olması lazım aslında Naruto dönemine göre ama hiç öyle hissettiremiyorlar. Tabi fanlara anlatamazsın bunu.
Söylem açısından Isshiki>Kaguya, Shibai>tüm evren. Ama dövüşlere baksan hiç öyle bir şey yok. Shibai bayağı bayağı tüm evreni alabilecek güçte tanıtıma göre.

Snake Man formu Bound Man'dan güçlü mü? Yoksa fiziksel gücü daha az hızı daha yüksek gibi bi durum mu söz konusu