O sahnede Auger da çok iyi resmedilmiş, tabii Cracker'ın askerleri tek mermide kırıp Law'un adamı geçemeyince tuhaf olmuş ama bari onu değiştirselermiş : DKuzan'ın verdiği hava bir farklı cidden. Garp'a karşı karizma çizen bir duruma düşmedi, Karasakal Korsanlarına karşı da çok rahattı. Animede Cracker'ı teklediği bir sahne yapmışlar. Filler falan ama çok havalı olmuş.
Kuzan'ın Teach'den güçlü olduğunu sanmıyorum bence denk de değillerdir.Kuzan Teach-Big Mom ayarı falandır bence
Kaido 99Akainu için bunlardan üstte Kaido'dan altta derim
Ryuma 99
Mihowk-sama 97
Prime Rayleigh 97
Karasakal 96
Sakazuki 95
Kafamda böyle aşağı yukarı.
Looney Tunes efekti son bölümde de gördük, ağacı alıp beyzbol sopasına çeviriyor, onu boyuyor üzerine gelen bombayı karşısındakine atıyor falan. Yani şunu bir insan nası sevebilir anlayamıyorum.Seriye yeni başlamış biri olarak, lanet etmesem de çok sevmedim diyebilirim. Çünkü Luffy'i aslında Luffy yapan şey gerek konumu gerek gücü itibariyle haddi olmayan şeyleri ister inancı, ister arkadaşları uğruna yapması ve bir şekilde başarabilmesiydi. Aralarında bu kadar güç farkı olduğunu bilen birkaç çaylağın istediklerini almak için 2 Yonko'nun karşısına dikilmesi nasıl tüyleri diken diken yaptı anlatamam. Bu grubun başını da Luffy çekiyordu.
Ama Nika formunu açınca hiç o hissiyatı vermedi çünkü Kaido'yla kardiyo (birtakım şakalar) çalışmaya başladı herif. Şimdi de Gorosei + Amiral'i zorlanmadan tutuyor. Ha güç seviyesinin dışında görünüşünün değişmesi de bana hiç "Luffy" hissiyatını vermiyor. Belki ilerde rakipleri aşırı dişli olursa aynı hissi verebilir. Ama böyle durmadan gülen surata sahip ve looney tunes efekti açan bi karakter ne kadar zorlanıyomuş gibi gözükebilir emin değilim. En fazla ağzı gözü çıkar işte.