Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Anime - Manga Güç Seviyelerine Dair Sorular ve Genel Tartışma

1.si Doma kadar hype yapılan bir karakter bence çok saçma harcandı ve o dövüşün Doma'nın seviyesi için çok düşük olması sebebiyle ister istemez Doma basiretsiz biri oldu. Ancak ne olursa olsun, Gyotaro, o çiçeğin özüne batırılmış kunai'lerin hemen bunu zehirlediğini anlayabilirken Doma'nın ayıkmasının bu kadar uzun sürmesi saçma, illa ki zehir yüzünden seviyesinin düştüğünü az da olsa anlamıştır, o noktada da Kanao'nun Inosuke gelene kadar Shinobu devreden çıktıktan sonra Doma'yı tek başına tutması açıklanabilir bir şey değil. Yani Kanao'yu bile otomatikman Tengen ve Shinobu üstü yapan bir feat. Inosuke desen işin çoğunu yaptı.
Yok Douma uyanmamıştı. Çünkü Douma'ya zehir Gyutaro'ya olduğu gibi hızlı etki etmemişti. Adam o kadar ciddiye almıyordu ki Kanao ve Inosuke'ye bir buz klonu yapıp diğerlerine yardıma gidiyordu. Tam kapıyı açacakken görüşü bozuldu. Kafasının yarısı eridi, zehir etki etmeye başladı. O yüzden mantıken bile bir seviye çıkarabileceğimizi sanmıyorum. Özellikle o buz klonu gayet de o ikiliye yeterli olurken.

Yedek 6 numara ise hiç bir şekilde önceden yolu yapılmamış sırf arkta, Zenitsu'nun keseceği bir karakter olsun diye yaratılmış. Kaldı ki o üst altılı ne kadar üst altılı ? Alt altılıdan 2 tanesini bizimkiler öldürdü, geri kalanı Muzan öldürdü, üst altılıdan 3 tanesi öldürülmüş. Yani Muzan sonrası en güçlü 12 iblisten (Nezuko saymazsak) 9 tanesi öldükten sonra işe alınan birisi Kaigaku yani normal zamanda lower moon edecek birisi belki de, ne kadar kötü yazılmış ve anlaması zor olsa da Zehirli, Kendini tutan Doma bile >>>>>>>>>>>>>> Yedek Altı'dır yani.
Yok, Sonsuzluk Kalesi'nde Hashiraların karşısına çıkan her iblis Alt Ay 1. koltuk kadar güçlü denmişti. Kaigaku gerçekten Üst Ay kadar güçlü hem de daha tam güçlerine adapte olmamışken. (nispeten yeni iblis olmuştu)

Ayrıca Zenitsu muzan savaşına çok daha az yara bere ve yorgunluk ile geldi Kanao ve Inosuke'ye oranla o yüzden biraz daha akabildi bunu da Inosuke'ye karşı kullanmışlar ancak Inosuke'nin Muzan ile solo gittiği an var yani.
Zenitsu Kaigaku'nun tekniği tarafından zehirlenmiş ve vücudu parçalanıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Özellikle Kaigaku'ya bunları neden yaptığını vs. sorarken işi uzattı ve ona rağmen Kaigaku blitz-one-shot yedi. Yaralarını çok net hatırlamıyorum ama Inosuke'yle Zenitsu en azından aynı seviye hasar almıştır muhtemelen.

Ya Zenitsu'nun olayı burst damage yani aniden patlamalı bir şey o açıdan serinin çok çok başlarında dediğin doğru olsa da Tanjiro güneş nefesini açtıktan sonra net bir biçimde üçlünün en iyisi oldu. Inosuke ise diğer ikiliye oranla en büyük eksiği eğitim idi. Sonuçta Tanjiro ve Zenitsu eski hashiralardan eğitim almış tipler iken Inosuke kendi kendini doğada yetiştirmiş bir manyak.
Ha yok zaten Tanjiro öne geçti sonra canım. 😄 Ben serinin başında öyle ima edilmesinden dolayı milletin kafasına öyle yerleşmiş olabileceğinden bahsediyorum.

Inosuke bizimkilerle eğitim aldıkça farkı çok hızlı kapadı ve bence Mugen Treninde öne geçti, sonuçta o tren canavarın hax'ini tek kantırlayabilen ve Tanjiroya kill blow yolunu açan Inosuke idi. Zenitsu ise Nezuko ile beraber Rengoku'ya minimal bir yardım yapıyordu.
Kantırlamasının tek sebebi maske giydiği için tekniğin ona işlememesiydi. Bir de sanırım Inosuke'nin dokunma hissi ileri seviye olduğu için (her birinde bir duyu ileri seviye ya) bakışları hissediyordu. Yani bu daha çok eşleşme meselesi ustalık veya güçten ziyade.

Kerhane arkındaki Daki dövüşüne gelirsek, godspeed ile kelle falan aldığı yoktu tam godspeed bitecek iken Inosuke gene o haliyle ayak uydurup günü kurtardı bence. Hiç öyle solo alabilirdi havası verilmedi. Alabilseydi, Daki'nin kafasını ilk kestiklerinde saldırıcı olarak Inosuke'yi seçmezdi ekip.
Godspeed 2 kere kullanılabiliyor. Ondan sonra bacakları tofuya döndüğünden hiç kımıldayamıyorsun. Zenitsu ilk Godspeed'i moloz altından çıkmak için kullanmıştı. (Tanjiro'yu kurtarırken moloz altında kaldı.) İkinci kez ivmelenme şansı olsaydı keserdi bence Daki'nin boynunu. Zaten bir nebze kesmişti.

Inosuke'yi bence yine daha iyi bir eşleşme olduğu için seçtiler. Diğerlerine kıyasla Inosuke'nin kılıç stili çarşafı kesmeye çok daha uygundu çünkü. Hem kılıçlarının şekli hem de çift taraflı kıstırarak kesebileceği için. Ki öyle de oldu zaten. Zenitsu tek dalsaydı kazanabilirdi belki ama başarısızlık durumu çok dara sokardı o yüzden Inosuke kafa kesmeyi yaparken Zenitsu'nun uçan çarşafları engelleyip destek sağlaması bence de daha mantıklı.

Tek sebebi efektler değil elbet. Ancak animasyon net biçimde Zenitsu'yu, Inosuke'yi parlattığından çok daha parlatıyor yoksa Zenitsu'nun godspeed'i asla öyle havada onlarca dakika onu uçuran bir şey değil :D :D
Tabii canım. 😄 Baya abartılmıştı Godspeed animede. Zenitsu semt turuna çıkarmıştı Daki'yi. 😄

Genele vurursam eğer, Zenitsu burst damage ve speed hariç top seviye olduğu hiç bir istatistik yokken Inosuke bunun yanı sıra daha iyi sezgiler, daha iyi akrobasi, daha iyi beden hakimiyeti, daha komple bir nefes komboları serisi, daha iyi bir fiziksellik ve de daha iyi hayatta kalma becerileri ile komple bir paket. Assassin son vuruş da çok güçlü gözükür eyvallah ancak rakibi o son vuruşlara getiren ya rakibin aşırı zayıf olması ya da oradaki savaşçıların rakibi yıpratmasından oluyor.
Zenitsu 1 haftalık iblis avcısı seçmelerini tamamlamıştı yalnız. Saklanarak geçirmiş olabilir bir kısmını ama görmemiş olsak da sağlam staminası vardır. Daki'ye karşı da desteği o sağlamıştı. Bitirici darbeyi Inosuke vurmuştu.

Yorumunu paylaştığın için çok teşekkür ederim bu arada.
Ben teşekkür ederim, güzel soruydu. 😄

Güncel yujinin seviyesi ne sizce ? Bence tojiyi falan tokatlar itadori
Zayıflamış halde de olsa Sukuna'yla 1v1 gidip üstün gelen birinin Toji'ye yenileceğini sanmıyorum ben de. Şüpheye düşüren tek şey yumruklarının Sukuna ve Megumi'nin ruhlarının harmonisini bozması. (Toji'ye işlemeyecek bir avantaj) Daha Shrine'ı yeni öğrendiği için randımanlı kullanamıyor ama biraz otursun teknik çok rahat ilk 3 olur Yuji.

Valla hakim olduğum bir evren değil ve featin ne kadar etkileyici olduğu da pek anlaşılmıyor. Semt Seviye yıkım falan olabilir o videodaki.

Buradaki featleri önceki video kadar etkileyici değil ama bu da fikir verebilir. O kadar toplu ve güç doldurduğu bir saldırı yapamıyor burada.

Mahoraga güç olarak Narutoda summonlar arasında ne kadar güçlü olurdu ?

Birde maho maksimum hangi çapta dövüşlerde etkili olabilir ? Atıyorum genin Narutoya summon olarak versek genin sınıfı bir dövüşte ne kadar etkili olabilir veya herhangi bir joninde olabilir ?

Ya, Adaptasyon yeteneğinin sınırlarını bilmiyoruz ancak şu var hem Gojo hem Sukuna dövüşlerinde şunu gördük ki, yeterince hızlı ve ardı ardına ataklar gerçekleştirirsen, Mahoraga'nın adaptasyon hızını kırabiliyorsun.

İki evren arasındaki korkunç hız ve atak farkını düşünürsek. Kalbur üstü her summon, magoraga'dan güçlüdür.

Atıyorum genin Narutoya summon olarak versek genin sınıfı bir dövüşte ne kadar etkili olabilir veya herhangi bir joninde olabilir ?
Genin'e göre değişir. Misal Chunnin Sınavlarında ve karşısına Gaara geldi :D Geçmiş olsun :D

Ama işte karşısına Kiba gelse, Temari gelse, Kankuro gelse vs o zaman fark yaratabilir.

herhangi bir joninde olabilir ?
Bence Jonin seviyesine çıktığımızda Mahoraga'nın çok da bir etkisi kalmaz. Hani beeeelki Hayate, Ebisu gibi tiplere biraz giderimiz olur Mahoraga Kuchiyosemiz ile ancak Genma, Raido, Baki ve üzerine çıktığımız an, paket olurç gibi.

Ama bu soruya @Garou daha iyi yanıt verecektir.

yeterince hızlı ve ardı ardına ataklar gerçekleştirirsen, Mahoraga'nın adaptasyon hızını kırabiliyorsun.
ayrıca o atakların da tek tipte hasar vermemesi gerek.birde mahoyu tekleyecek atak olması da gerek yoksa adapte oluyor.Ancak rakibin bilgisi yoksa Mahoyu yenmek daha da zorlaşır ki.Elbette çözerler bir süre sonra ama çözene kadar adapte olur maho. Bence manda ve bunta gibi summonlardan daha fazla iş yapabilir kullanıcı ve rakibe göre.

Genin'e göre değişir. Misal Chunnin Sınavlarında ve karşısına Gaara geldi :D Geçmiş olsun :D

Ama işte karşısına Kiba gelse, Temari gelse, Kankuro gelse vs o zaman fark yaratabilir.
Abi sorduktan sonra seriye bi hızlıca göz attımda bence hiç bi geninin şansı yok ya 😀 Sukuna'nın alanından sağ çıkmış(ki bu meguminin mahosu.)bi yaratık.Gaara yenemez gibi.(Zaten tek tip atakları o yüzden hiç şansı yok.
hHPtngZE7e3GOCrIuVwb1611755479.jpg

Birde maho maksimum hangi çapta dövüşlerde etkili olabilir ? Atıyorum genin Narutoya summon olarak versek genin sınıfı bir dövüşte ne kadar etkili olabilir veya herhangi bir joninde olabilir ?
Valla JJK daha mütevazı bir evren ama Mahoraga'daki hax hiçbir summonda yok. En büyük sıkıntı aşırı yavaş olması bir de evrenler arasında Mahoraga'nın adaptasyonu çok idam hükmü yerine geçmiyor, özellikle Naruto'da. JJK'de adaptasyonun çok OP olmasının sebebi her şahsın tek bir lanetli tekniği var ve Mahoraga adaptasyona bir başladığı an onu yenmek için başka bir yolları kalmıyor. Naruto'da her ninjanın farklı elemental güçleri ve zibilyon tane tekniği olduğu için A işe yaramazsa B o da olmazsa C tekniğiyle saldırabilirler.

Şahsen Geninler için gayet güzel bir summon bence ve daha üst kalibre ninjalar için bile kuvvetli ama işte fazla yavaş olduğu için bir fark yaratması zor o seviyede.

Ya, Adaptasyon yeteneğinin sınırlarını bilmiyoruz ancak şu var hem Gojo hem Sukuna dövüşlerinde şunu gördük ki, yeterince hızlı ve ardı ardına ataklar gerçekleştirirsen, Mahoraga'nın adaptasyon hızını kırabiliyorsun.
Yok abi o tam tersi. Art arda aynı teknikle saldırmak Mahoraga'nın adaptasyonunu hızlandırıyor.

Ama bu soruya @Garou daha iyi yanıt verecektir.
😄 Estağfirullah hocam ama eyvallah. 😄

Abi sorduktan sonra seriye bi hızlıca göz attımda bence hiç bi geninin şansı yok ya 😀 Sukuna'nın alanından sağ çıkmış(ki bu meguminin mahosu.)bi yaratık.Gaara yenemez gibi.(Zaten tek tip atakları o yüzden hiç şansı yok.
Megu'nun Maho'yla Sukuna'nınki arasında güç farkı olduğunu sanmıyorum pek. 16 Parmak Sukuna'yla yumruk dövüşüne girebilmesi zaten onu evrendeki en kuvvetli karakterlerden yapıyor. Daha güçlüyse bile çok minik bir boost almıştır.

Ama evet bence de Mahoraga genin seviye için aşırı iyi bir summon.

Jiraiya, Garp'a göre çok tuzaklı bir adam. O yüzden bir açıklık yaratıp alabilir Garp'ı çünkü öyle aşılamaz olağanüstü bir dayanıklılığı yok. Ancak öte yandan aldatmacasız direkt bir dövüş olursa ve Jiraiya Base ise Garp çok fena dağıtabilir.

SM Jiraiya ise iki türlü de bitebilir. Normal de OP çarlarının %98'ini SM Jiraiya gibi bir tiple kıyaslamam ancak Garp, Naruto evreni standartlarında hıza yakın nadir OP çarlarından. Bir de çok seri ardı ardına AoE ataklar yapabildiğini düşünürsek Garp göğüs göğüse mücadele de avantajlı gibi.

Ama Jiraiya, klon ile summon ile , gölgelere saklanma ile vs bunu boşa düşürüp. Böğrüne cho odama rasengan ı basarsa ya da saçları ile çivili fıçıya çevirirse de çok şaşırmazdım.

2 sorum var.

1-Prime Thors mu fiziksel olarak daha güçlü tutulma öncesi Guts mı?

2-Prime Thors mu tutulma sonrası Guts mı?

Son düzenleme:
@Christos aslında buna yakın bir konu açıldı.

Fikir vermesi için paylaşıyorum.

1.soruya gelirsek;

Açıkçası Tutulma Öncesi dönemde de Guts'ın farklı halleri var. Yani 100 adam öldürme ya da Zodd ile karşılaşma öncesi Guts, Thors'un eline mum dikemez, ezilir. Ancak Tutulma'ya yaklaştığımız dönemlere gelirsek Guts çok ciddi bir rakip.

Yine de bir önceki konunun savaşanı Thorkell idi, VS evreninin en güçlü 4-5 savaşçısından biri olsa da asla bir Thors değil. Sinirli bir Thorkel'i sadece yumruk ile dangoza çevirebiliyor Thors.

Ve Thorkell misal, Thorfinn'e de yenildi ancak Thorfinn'e kendini geliştirmesi için şans tanıyordu. Ayrıca Thorfinn de o dövüşlerde ölümün eşiğine geldiği oldu. Thors'un durumunda ise Thorkell' i neredeyse shit-diffleyen bir adam. Yani VS bitti, son arkta uçuk featler gelmediyse (hala okumadım) Thors açık ara evrenin en üstün savaşçısı.

Tek sıkıntı Thors'un mentalitesi, eğer öldürmeye tövbe etmiş Thors ise, Guts'ı nakavt ederek yenmesi imkansıza yakın ancak gözünü kan bürürse, eskisi gibi bir ölüm makinası gibi dövüşürse Tutulma öncesi Guts'ı çok ciddi sıkıntılar bekliyor.

Tutulma öncesi iki türlü de gidebilir, ancak bu sefer konu Thorkell değil Thors olduğundan VS karakterine daha yakınım. Çünkü Thors öyle bir izlenim yarattı ki yani aklına koysa iki Thorkell'i aynı anda alabilir gibiydi ve Tutulma öncesi Guts hele de Zodd öncesi bunu yapabilir mi emin değilim.

İki türlü de gider ama Thors'a yakınım. Ama net değilim.

2. Soruya gelirsek;

Çok büyük ihtimalle Guts, artık sadece insanlarla değil paranormal varlıklarla, canavarlarla savaşan bir adam. Üstelik Sadece dev bir kılıç sallayan brute de değil. Bomba atar takma kolu, seri atışa sahip tek el arbaleti, türlü türlü el bombaları ile vs yürüyen ordu gibi bir şey. Ateşli silahlar tecrübesini Thorfinn yaşadı ancak Thors hiç yaşamadı.

Bir de Guts biraz intihara meyilli birisi, yani avantajlı bir pozisyon için Thors'un onu kesmesine, bıçaklamasına izin verip sonra Thors'u orada kitleyip kafasına bombayı yedirebilir.

Nitekim Tutulma Sonrası net Guts derim.

Sinirli bir Thorkel'i sadece yumruk ile dangoza çevirebiliyor Thors.
Aslında o yüzden konuyu gördüğüm halde böyle bir soru sordum abi. Thorkell fiziksel anlamda en güçlü 2. karakter olduğunu deklare etti ancak Thors onu indirirken zorlanmıyor bile anladığımız kadarıyla.
Bomba atar takma kolu, seri atışa sahip tek el arbaleti, türlü türlü el bombaları ile vs yürüyen ordu gibi bir şey.
Ondan dolayı fiziksel güç olarak kim üstündür diye sormuştum. Thors için hax kaçıyor bu kısım çünkü. Ama Armor kullanan Guts fiziksel kapasite olarak da Thors'un üstüne çıkıyor sanırım.

Zaten fanlara göre, sevdiği serilerin hepsi ftl.
Kizaru'nun atağını dodgeladi Ftl, negaciondan kaçtı ftl hatta mha fanları bile şu karnından lazer atan elemanın ataklarindan kaçinildigi için evrenin ftl olduğunu iddia ediyodu.
Ama "birkaç km'lik mesafeyi dakikalarca koştuktan sonra katediyolar, bu evren o kadar hızlı değil" diyince de, combat hızı ve hareket hızı kavramlarının farklı şey olduğunu ile de tezlerini savunuyorlar.
Hayır.Combat ve hareket hızı çok farklı kavramlar değil.Tabiki reflekslerin, iç güdülerin vb şeyler devreye girince, normalde olduğundan daha hızlı şeylere reaksiyon verebilirsin ama bu fark ses hızı hareket edebiliyor, ışık hızından kaçınmak kadar büyük olamaz, olmamalı.Bu çok büyük bir tezatlik.
Seyahat ve dövüş hızı farkı hariç katılıyorum. Ha dövüştekine benzer hızı seyahatte de gösterirse şahane olur ama hikayelerde bir gerginlik olsun diye de tutuluyor büyük bir fark. "Şuradan şuraya varmalıyız" hemen her seride olan bir şey ve bu tek panelde gerçekleşince millette pek kriz hissiyatı kalmıyor. Farklı şekillerde halledilebilir ama genelde seyahat hızını düşük tutmak en kolay yöntem. Batman bullet-timer şeyler yapabilir ama bir yerden bir yere mak hızında gitmez.

İkisi arasındaki çizgi bazen silik oluyor ama genel olarak bu ayrım var. Bir de outlier meselesi var. Aoyama'nın göbek lazeriyle Jiro'nun ses atağı aynı hızda gidiyor mesela. Ya da Haku'nun yansıma olayı ya da 3. Databook'un her jutsuya ışık hızı demesi vs. çok şey var.

Seyahat ve dövüş hızı farkı hariç katılıyorum. Ha dövüştekine benzer hızı seyahatte de gösterirse şahane olur ama hikayelerde bir gerginlik olsun diye de tutuluyor büyük bir fark. "Şuradan şuraya varmalıyız" hemen her seride olan bir şey ve bu tek panelde gerçekleşince millette pek kriz hissiyatı kalmıyor. Farklı şekillerde halledilebilir ama genelde seyahat hızını düşük tutmak en kolay yöntem. Batman bullet-timer şeyler yapabilir ama bir yerden bir yere mak hızında gitmez.

İkisi arasındaki çizgi bazen silik oluyor ama genel olarak bu ayrım var. Bir de outlier meselesi var. Aoyama'nın göbek lazeriyle Jiro'nun ses atağı aynı hızda gidiyor mesela. Ya da Haku'nun yansıma olayı ya da 3. Databook'un her jutsuya ışık hızı demesi vs. çok şey var.
Bunu daha önce de tartışmıstım
Dövüş hızı ve seyahat hızı farklı kavramlar kabul.Ama birbirinden tamamen farklı şeyler gibi lanse ediliyor.Bu doğru degil.
Tabiki dış faktörler, sezgiler,iç guduler vb şeyler de katilinca reaksiyon hızı seyahat hızını aşıyor genelde..Ama bu fark mantıklı olmali.3 kat 5 kat hadi 10 kat fark olsun yine okeyim.Ama birkaç km'lik bir yere varması dakikalar süren birinin, ftl seviye dövüş/reaksiyon hızı olduğunu kabullenmiyorum.İnanılmaz saçma.Ben anime/manga kulliyatina girmeden önce yıllarca çizgi roman okudum.Bu seyahat hızı/ dövüş hızı sacmaligini bazen marvelda görürdüm ama orda bile mantıklı aciklamalar olurdu veya fark bu seviye olmazdı.Ama anime izlemeye başlayınca ve tartışmalara gitmeye baslayinca bir de gordum ki Batman hızında hareket eden karakterlere, "Flash hızında reaksiyon hızına sahip bu karakter" deniyor.

Ayrıca pekcok zaman, o evrenin dinamiklerine uygun basit ve tutarlı bir varsayım, "ftl seviyesinde hız" şeklindeki yorumlanan pek çok feati, daha oturaklı bir zemine çekiyor.
Körü körüne "Kizaru ışık hızında çünkü hem kendisi hem yazar öyle dedi" demek yerine; neden ısık hizinda olmadığını, "birkaç saniyelik hareketinde katettigi mesafenin eğer ısık hızında olsa dunyayi turlamak olacağı, sadece adada bir yerden bir yere gitmek olmayacağını" soyleyerek kendi capimda tutarlı bir çerçeveye çekiyorum tutarsızlığı

Bunu daha önce de tartışmıstım
Dövüş hızı ve seyahat hızı farklı kavramlar kabul.Ama birbirinden tamamen farklı şeyler gibi lanse ediliyor.Bu doğru degil.
Tabiki dış faktörler, sezgiler,iç guduler vb şeyler de katilinca reaksiyon hızı seyahat hızını aşıyor genelde..Ama bu fark mantıklı olmali.3 kat 5 kat hadi 10 kat fark olsun yine okeyim.Ama birkaç km'lik bir yere varması dakikalar süren birinin, ftl seviye dövüş/reaksiyon hızı olduğunu kabullenmiyorum.İnanılmaz saçma.Ben anime/manga kulliyatina girmeden önce yıllarca çizgi roman okudum.Bu seyahat hızı/ dövüş hızı sacmaligini bazen marvelda görürdüm ama orda bile mantıklı aciklamalar olurdu veya fark bu seviye olmazdı.Ama anime izlemeye başlayınca ve tartışmalara gitmeye baslayinca bir de gordum ki Batman hızında hareket eden karakterlere, "Flash hızında reaksiyon hızına sahip bu karakter" deniyor.

Ayrıca pekcok zaman, o evrenin dinamiklerine uygun basit ve tutarlı bir varsayım, "ftl seviyesinde hız" şeklindeki yorumlanan pek çok feati, daha oturaklı bir zemine çekiyor.
Körü körüne "Kizaru ışık hızında çünkü hem kendisi hem yazar öyle dedi" demek yerine; neden ısık hizinda olmadığını, "birkaç saniyelik hareketinde katettigi mesafenin eğer ısık hızında olsa dunyayi turlamak olacağı, sadece adada bir yerden bir yere gitmek olmayacağını" soyleyerek kendi capimda tutarlı bir çerçeveye çekiyorum tutarsızlığı
Ya dediğim gibi bu bence de hoş olur ama hikayeye kolaylık olsun diye seyahat hızı düşük tutulabiliyor. Yoksa ben de biliyorum seyahat hızıyla dövüş hızı arasındaki farkın minimal olduğunu. Ha sen yine dilediğine inanabilirsin, bunlar kurgusal güç seviyeleri zaten. Hepsi bir noktada mantığı kırıyor. 😄

Adult Gon Meruem’i indirebilir mi sizce? Öldürmek olmasa da nakavt edebilir mi Netero’nun bombası gibi?

Adult Gon Meruem’i indirebilir mi sizce? Öldürmek olmasa da nakavt edebilir mi Netero’nun bombası gibi?
Zor bence.
Meruem vs netero
Gon vs pitou

Bu 2 savaşı düşünüyorum.Gon fiziksel olarak zirve seviye olsa da zeka olarak hâla çocuk.İnanilmaz duygusal.Ayni zamanda kolunu kaptiracak kadar dikkatsiz olabileceğini de gördük.
Öte yandan Meruem bir dahi.Gözlemliyor, sakin kalıyor ve gardını düşürmüyor.Fiziksel olarak da Neterodan aldıgı sayısız darbe sonucunda bile ciddi bir hasar almamıştı.

Fiziksel özellikler olarak ikisi de birbirine yakin.Bence Meruem biraz daha üstün ama aksi de söylense çok itiraz etmem.Fakat Meruem çok daha zeki ,stratejik ve soğukkanlı olan taraf.