Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cep Telefonlarına Dair Paylaşım ve Tartışma Başlığı
Abi keşke 10 gün önce açsaydın başlığı
8 yıllık emektar Samsung S5'imi üzülerek emekliye ayırıp, Xiaomi Redmi note 13 pro aldım.Nasıl telefon sence fiyatına değer mi? 16-18k TL bandında bir şeydi fiyatı şimdi net hatırlayamadım
Cep Telefonu alacaklara , danışmanlık yaparım (laptop ve mouse,klavye vs konusunda da) bayağı hakim oldum konuya kendi telefonum için araştırma yaparken bu arada
Valla 5G olan Redmi Note 13 Pro ise ve gerçekten 16-18 civarlarında aldıysan gayet mantıklı olmuş. Zaten o fiyat aralığında "komple telefon" olarak sadece Galaxy A55 ve Honor 90 var rakip olarak.
A55 saf işlemci gücü ve buna bağlı olarak video da daha iyi, daha da iyi bir ön kamerası var. telefotosu da az farkla daha iyi. Bir de su ve toz dayanıklılığı bir tık daha yüksek.
Ancak ekran, kutu içeriği, ana kamera, batarya/şarj, tasarım, depolama ve ram bellek, göz sağlığı ve akıcılık -> RN 13 P
Ancak Redmi Note 13 Pro 4G'yi aldıysan ? O zaman sıkıntı işte