Bana bir tane feat at thanosun fiziksel gücunün superman e eşit veya yakın olduğunu gösteren.Malesef thanosun fiziksel güç featleri hulku tokatlamaktan ileri gidemiyor.Hatta reddit in respect threatında thanosun fiziksel gösterimleri için istikarlı olarak low herald düzeyi karakterleri yendiği featler var.(grimmi tek yumrukta devirmek,hulk ve draxı yenmek,super skrullu tek yumrukra yenmek )Yaw arkadaş Thanos' un fiziksel gücü çok fazla bunu niye kabul etmiyosunuz.
Yani H'el 3-4 kriptonluyu aynı anda şamar oğlanı yapabilecek bir güce sahip. Thanos'dan daha güçlü mü bilemem. Ancak en azından eşittir. Güneşten enerji alıp uzaydan dünyaya hiper hız ile dalan Supergirl'ün speedblitz çift yumruğunu yiyince yerinden kımıldamıyor H'el. Ve Supergirl kollarını öyle incitiyorki "kollarımı hissedemiyorum" diyor.hocam fiziksel olarak Hel'mi güçlü Thanos'mu. Ve 1v1 de kim alır h2h gibi bir dövüşte?
@Shrimp@father@NoralymaYani H'el 3-4 kriptonluyu aynı anda şamar oğlanı yapabilecek bir güce sahip. Thanos'dan daha güçlü mü bilemem. Ancak en azından eşittir. Güneşten enerji alıp uzaydan dünyaya hiper hız ile dalan Supergirl'ün speedblitz çift yumruğunu yiyince yerinden kımıldamıyor H'el. Ve Supergirl kollarını öyle incitiyorki "kollarımı hissedemiyorum" diyor.hocam fiziksel olarak Hel'mi güçlü Thanos'mu. Ve 1v1 de kim alır h2h gibi bir dövüşte?
Ancakbu Thanos'dan illa daha güçlü demek değil. Ama kesinlikle çok çok daha hızlı. h2h de nasıl gider ? İki türlü de gidebilir.
Ee?Nabunun her dedigi kanun mu sayılıyor.Burda bunu çok yapıyorsunuz utkan abi de rahatsız oluyodur bence.Kendi fikrini savunuyorsan featlerle falan destekle.Thanos güclü demekle olmaz.@Shrimp@father@NoralymaYani H'el 3-4 kriptonluyu aynı anda şamar oğlanı yapabilecek bir güce sahip. Thanos'dan daha güçlü mü bilemem. Ancak en azından eşittir. Güneşten enerji alıp uzaydan dünyaya hiper hız ile dalan Supergirl'ün speedblitz çift yumruğunu yiyince yerinden kımıldamıyor H'el. Ve Supergirl kollarını öyle incitiyorki "kollarımı hissedemiyorum" diyor.Ancakbu Thanos'dan illa daha güçlü demek değil. Ama kesinlikle çok çok daha hızlı. h2h de nasıl gider ? İki türlü de gidebilir.hocam fiziksel olarak Hel'mi güçlü Thanos'mu. Ve 1v1 de kim alır h2h gibi bir dövüşte?
sohbette baya tartışsık oraya alsınlar seniEe?Nabunun her dedigi kanun mu sayılıyor.Burda bunu çok yapıyorsunuz utkan abi de rahatsız oluyodur bence.Kendi fikrini savunuyorsan featlerle falan destekle.Thanos güclü demekle olmaz.Şimdi thanosun güc seviyesi ve bulunduğu hiyerarşik konum onu herald-skyfather seviye bir karakter yapıyor.Direkt olarak silver surfer,adam warlock gibilerden üst;odin zeus gibilerden geride gibi duruyor.Fakat sadece buna bakarak gösterdiği featleri yok sayamayız(zaten bu kadar üst seviye konumda olmasının en büyük nedeni zekası ve oluşturacağı tehtid seviyesi).Bu kadar sık gözüken bir karakterin sağlam featleri olacak ki bulunduğu konumun hakkını versin.Ben superman thanosu yener derken zamanında bir süru argüman sundum.Senden de aynısını yapmanı tavsiye ederim.@Shrimp@father@NoralymaYani H'el 3-4 kriptonluyu aynı anda şamar oğlanı yapabilecek bir güce sahip. Thanos'dan daha güçlü mü bilemem. Ancak en azından eşittir. Güneşten enerji alıp uzaydan dünyaya hiper hız ile dalan Supergirl'ün speedblitz çift yumruğunu yiyince yerinden kımıldamıyor H'el. Ve Supergirl kollarını öyle incitiyorki "kollarımı hissedemiyorum" diyor.Ancakbu Thanos'dan illa daha güçlü demek değil. Ama kesinlikle çok çok daha hızlı. h2h de nasıl gider ? İki türlü de gidebilir.hocam fiziksel olarak Hel'mi güçlü Thanos'mu. Ve 1v1 de kim alır h2h gibi bir dövüşte?
Bu tarz agresif ifadeler kullanmaka yerine."Sohbette bu konuları tartışıyorduk oraya bakabilirsin" gibi daha ılımlı ifadeler kullanalım lutfen.Bende dilimi sertleştirdiysem kusura bakma.sohbette baya tartışsık oraya alsınlar seni
Sohbetten bir sürü feat attım hepsini bir bahaneyle savuşturdun. Neden tekrar aynı şeyleri bulmakla uğraşıyım. Eğer o sohbete davet edebilirsen Ascalon'u Nabu'yu davet et birde onların görüşlerini alalım featler hakkında.@Thanos
Hala H'el dümdüz diyorum
![]()
DüzenleDüzenle![]()
![]()
Düzenle![]()
![]()
![]()
Söyle bakalım bunların hangisini Thanos yapabilir saf fiziksel gücüyle ? Ben söyleyeyim hiç birini.
Çünkü bunu kanıtlayacak featleri yok. Ben sana feat atıyorum sen ise gelip Utkan abinin söylediklerüyle argüman üretmeye çalışıyorsun.
Mesela sen bana güzel featler sunabilirsin Thanos'un dayanıklılığıyla ilgili ama kuvvet olarak öyle featler sunamazsın. Ben H'el hakkında çok güzel hem kuvvet hem dayanıklılık hem hız featleri sunabilirim. Ama sen aynı şeyi Thanos için yapamazsın.
Fiziksel güç sıralaması bence genel olarak şöyle gidiyor.
H'el >> Superman > Thanos >> Thor vs. vs. diye gider.
Sen her seferinde gelip bize "Thanos çok güçlü işte kabul edin", "Thanos'un gücü Supermanden fazla" gibi şeyler söylüyorsun. Ama neye dayanarak bunu söylüyorsun dediğimizde Nabu'nun cümlelerinin arkasına sığınıyorsun. Bu arada bunu samimi şekilde yazıyorum. Emoji felan koymadım diye düşmanınmış gibi yazdığımı düşünme![]()
![]()
O zaman attığın featleri söylüyorum.Sohbetten bir sürü feat attım hepsini bir bahaneyle savuşturdun. Neden tekrar aynı şeyleri bulmakla uğraşıyım. Eğer o sohbete davet edebilirsen Ascalon'u Nabu'yu davet et birde onların görüşlerini alalım featler hakkında.@Thanos
Hala H'el dümdüz diyorum
![]()
DüzenleDüzenle![]()
![]()
Düzenle![]()
![]()
![]()
Söyle bakalım bunların hangisini Thanos yapabilir saf fiziksel gücüyle ? Ben söyleyeyim hiç birini.
Çünkü bunu kanıtlayacak featleri yok. Ben sana feat atıyorum sen ise gelip Utkan abinin söylediklerüyle argüman üretmeye çalışıyorsun.
Mesela sen bana güzel featler sunabilirsin Thanos'un dayanıklılığıyla ilgili ama kuvvet olarak öyle featler sunamazsın. Ben H'el hakkında çok güzel hem kuvvet hem dayanıklılık hem hız featleri sunabilirim. Ama sen aynı şeyi Thanos için yapamazsın.
Fiziksel güç sıralaması bence genel olarak şöyle gidiyor.
H'el >> Superman > Thanos >> Thor vs. vs. diye gider.
Sen her seferinde gelip bize "Thanos çok güçlü işte kabul edin", "Thanos'un gücü Supermanden fazla" gibi şeyler söylüyorsun. Ama neye dayanarak bunu söylüyorsun dediğimizde Nabu'nun cümlelerinin arkasına sığınıyorsun. Bu arada bunu samimi şekilde yazıyorum. Emoji felan koymadım diye düşmanınmış gibi yazdığımı düşünme![]()
![]()