Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Alien vs. Predator vs. Terminator vs. Robocop

Kim kazanır?

• Robocop

Oy: 0 0.0%
  • Xenomorph(Alien)

Oy: 4 44.4%
  • T-800(Terminator)

Oy: 2 22.2%
  • Predator

Oy: 3 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    9

Ascalon

Ulak Baykuş
Ulak Baykuş
tumblr_lzg281L26m1rpdvglo1_500.gif

tumblr_n6i6q7vHyY1rp0vkjo1_500.gif

[img='https://iruntheinternet.com/lulzdump/images/gifs/robocop-not-looking-shot-shoots-guy-13930989470.gif',none,498][/img]
6938.gif

Kurallar:
Sadece canon filmler gerçerlidir(Crossover işler sayılmıyor).
Klasik ekipmanlarına sahipler.
Şehirdeki muhtemel avantajları kullanabilirler. (Alien insanları çoğalmak için kullanabilir, silahlar enerji vs...)

Savaş Alanı: Tokyo
[img='https://cdnuploads.aa.com.tr/uploads/Contents/2020/03/03/thumbs_b_c_f249731d2031ef5c9a467bfa6b63d7a6.jpg',none,564][/img]

Robocop ve terminetörü hiç bilmiyorum.Alien ve predator hakkında biraz bilgim var.İzlediğim kadarıyla predator'un gelişmiş teknolojisi vardı(Görünmezlik kızıl ötesi görüş vs.) bu sebeble alieni alır derim.

Hepsinin filmlerini izledim ama çok bilmiyorum aslında skill setlerini falan, unutmuşum epey. Robocop nedense bana en zayıf halka gibi geliyor. Alien'e bakınca uzaylı bir dinozordan başka bi şey görmüyorum. Neyse işte Predator ile Terminator arasında kaldım, Terminator alır dedim.

Sonradan gelen ek:

Baya nostalji oldu bu başlık. Şimdi oturdum Alien vs Predator'a bakıyodum, predator kraliçe olanı yenmiş sanırım ama insan yardımı var haha. Ufak alienlerden biri de bi Predatorun beynini patlattı, filmde kaç predator kaç alien var hiç emin değilim. Bi de bi insan bu ortamda nası sağ kalabildiyse, tam bir Hollywood klasiğiymiş film. He biz nolursa olsun bi şekilde başarırız he. Predatorla Alien'ın arasında kalıyoz ama insanlar yine ortamın lideri. Neyse filmi eleştirmenin yeri değil, vs ye dönüyorum.

Bana hala Terminatör alır gibi geliyor gerçi ama tabi fikirlerim bi parça değişime uğradı. Lakin önce söylemek istediğim bi şey var: bu ne biçim vs kimin aklına geldi bunları kapıştırmak ya :D Neyse azıcık beyin fırtınası yapam, hoşuma gitti.

Robocop gergedan kadar ağır hareket ediyor. Hatta gergedan daha bile hızlı olabilir. Bu kadar hımbıl bi robotun şu dörtlü içinden sağ çıkması anlamsız geliyor bana. Alttaki terminatör vs robocop'u da izledim, lazer silahının mermisi bitince öeh dedim.
Predator'un hatırladığım kadar matah olmadığını gördüm, galiba en zayıf halka predatormuş. Çevik hızlı vs de baya alt segment kalmış gibi. Ama gerçek bir kabile savaşçısı reyiz.
Alien vahşi hayvan gibi bi şey, mutlaka ilk onu öldürürler diğerleri birleşip. Serseri mayın gibi oraya buraya saldıran bi canavar sonuçta, laftan anlamaz, ortaklık kurulmaz, önüne geleni gebertmeye çalışır. İlk o gider. Robocop da kestiği alien'ın asitinden kaçamaz zaten o hımbıllıkla, onu da orda hurdaya çıkarsak... Ama tabi hurda haliyle de olsa Robocop Terminator ile birleşip Predator'u halleder, uzaylı sonuçta potansiyel tehlike insanlık için. Derken kaldı geriye hurda robocop ile terminatör. Terminatör alır. Son.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu video Robocop ve Terminator açısından aydınlatıcı sayılabilir.

Predator da zaten "Predator Vs Alien" filminde sanırım yeniyordu Alien'ı ancak bu Queen olan Xenomorph muydu onu net bilmiyorum. Alien serilerine de yabancıyım zaten.

Açıkçası Ya Terminator ya da Robocop gibi geliyor.

Alien bayağı güçlü Predator tarafından avlanması zor normal bir iki Predator'ü öldürebiliyor bir Alien. Kanı asit ilk filmdeki görece güçsüz Alien'ın yumuruta formunun kanı bile uzay gemisini 3 4 kat delip geçmişti. Robocop, Terminatorden daha güçlü ve çevik(refleks vs...) gibi ama Terminator'de görece daha seri hareket ediyor.

Geniş ve açık bir alan olsaydı robotların da dövüşe bir etkisi olurdu ama belirtilen dövüş alanında Alien ve Predator gibi manyak çevik 2 düşmana karşı hiçbir şey yapamazlar. Kendilerini feda ederek geniş alan yıkımı yapsalar bile yine de bir anlamı olmayacağını düşünüyorum. T-800 bir yana RoboCop'un organik kısımları var. Bir bakarsın Robolien çıkar. :D Bence, Alien'in muazzam sessizliği ve Predator'un görünmezliğine karşı da bir şey yapamazlar.Bu yüzden bu iki arkadaşımızı görmezden geliyorum.

İnsanları dönüştürme avantajından dolayı Alien'in çok büyük bir kozu var. Bundan dolayı Predator işi çok çabuk bitirmek zorunda. Ayrıyetten dövüş alanından dolayı birbirlerinden saklanmak için bir çok yöntemleri de olabilir ama bu Predator'dan çok Alien'in yararına olur. Predator'un en büyük kozu nükleer yıkım olur. Onu da intihar bombacılığı olarak kullanıyorlar. (Araptan ders aldım.)

Gönlüm Predator'dan yana olsa da Kurallar ve avantajlardan dolayı bu dövüşün galibinin Alien olacağını düşünüyorum.

Not: Ayrıca şunu da eklemek isterim ki saygın bir konuma gelebilmek için Alien dolu bir gezegene bırakılarak test edilen Avcı Predator ırkı ile, böyle dehşet bir başdüşmanına rağmen hayatta kalabilen ve kritik evrimler geçiren Alien ırkı çok küçümsenmiş.

Savaş Xenemorph ile Predator arasında geçer gibi. Robocop hele yarı otomatik bir silah dışında bir şey taşımıyor genelde. Uzaylı ikilisi özellikle de Alien'in ölmesi için neler neler gerekti.

Bu arada bahsedilmemiş ama Predator'un görüşü kızıl ötesi ısıya duyarlı. Hadi Robocop sayborg sayılabilir de T-800 tamamen görünmez olacak. Görebilmesi için maskesini çıkarırsa da Alien'e karşı çok büyük bir kozu kaybedecek.

Savaş alanı Alien için çok uygun. Tonlarca insan var ve çok hızlı biçimde çoğalabilir. Çoğalma bir kez başladıktan sonra durdurulması imkansız tüm şehiri havaya uçurmadıkça.