Hepsinin filmlerini izledim ama çok bilmiyorum aslında skill setlerini falan, unutmuşum epey. Robocop nedense bana en zayıf halka gibi geliyor. Alien'e bakınca uzaylı bir dinozordan başka bi şey görmüyorum. Neyse işte Predator ile Terminator arasında kaldım, Terminator alır dedim.
Sonradan gelen ek:
Baya nostalji oldu bu başlık. Şimdi oturdum Alien vs Predator'a bakıyodum, predator kraliçe olanı yenmiş sanırım ama insan yardımı var haha. Ufak alienlerden biri de bi Predatorun beynini patlattı, filmde kaç predator kaç alien var hiç emin değilim. Bi de bi insan bu ortamda nası sağ kalabildiyse, tam bir Hollywood klasiğiymiş film. He biz nolursa olsun bi şekilde başarırız he. Predatorla Alien'ın arasında kalıyoz ama insanlar yine ortamın lideri. Neyse filmi eleştirmenin yeri değil, vs ye dönüyorum.
Bana hala Terminatör alır gibi geliyor gerçi ama tabi fikirlerim bi parça değişime uğradı. Lakin önce söylemek istediğim bi şey var: bu ne biçim vs kimin aklına geldi bunları kapıştırmak ya

Neyse azıcık beyin fırtınası yapam, hoşuma gitti.
Robocop gergedan kadar ağır hareket ediyor. Hatta gergedan daha bile hızlı olabilir. Bu kadar hımbıl bi robotun şu dörtlü içinden sağ çıkması anlamsız geliyor bana. Alttaki terminatör vs robocop'u da izledim, lazer silahının mermisi bitince öeh dedim.
Predator'un hatırladığım kadar matah olmadığını gördüm, galiba en zayıf halka predatormuş. Çevik hızlı vs de baya alt segment kalmış gibi. Ama gerçek bir kabile savaşçısı reyiz.
Alien vahşi hayvan gibi bi şey, mutlaka ilk onu öldürürler diğerleri birleşip. Serseri mayın gibi oraya buraya saldıran bi canavar sonuçta, laftan anlamaz, ortaklık kurulmaz, önüne geleni gebertmeye çalışır. İlk o gider. Robocop da kestiği alien'ın asitinden kaçamaz zaten o hımbıllıkla, onu da orda hurdaya çıkarsak... Ama tabi hurda haliyle de olsa Robocop Terminator ile birleşip Predator'u halleder, uzaylı sonuçta potansiyel tehlike insanlık için. Derken kaldı geriye hurda robocop ile terminatör. Terminatör alır. Son.