Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TheBestAMVsOfAllTime övgüsü olacak benim için bu başlık. Zamanında yaptığı çok iyi editler sayesinde, hele sırf tanıtım için yaptığı yılın animeleri amvlerin de benim yıllarca takip ettiğim ama muhtemelen telif olayı yüzünden ölmüş bir kanaldır. Giguk bu konuyu ele almıştı;
Videonun başlığı gayet güzel bir özet olmuş hikayeyi tanımlamak için. 'Kayıp Arkadaşlar'. Bu arkadaşların hikayesini de hoş bir şekilde yansıtmış bizlere.
Bana Naruto ve Sasuke arasında ki bağı serinin kendisinden bile daha fazla yaşatmayı başarabilmiş bir AMV. Müzik kullanımı ve sahne seçimleri bir önceki videoda da olduğu gibi yine oldukça iyi.
Son yılların en sağlam serilerinden biri olan Attack on Titan içinde bir AMV paylaşayım. Bu üç videonun da sahibi olan kanalı tavsiye ederim bu arada, az ama öz işler var.
Aşağıdaki Naruto AMV'sini bulmak için bin türlü şey yapmam gerekti. Videonun yıllar yıllar önce paylaşılmış linkini bulup, internet arşivinde kopyasını bulup, ardından oradan başka bir yolla indirmem gerekti. Neyse, aşağıdaki siteye yükledim. Yaklaşık 10 sene oldu fakat tüm zamanlar içinde en sevdiğim AMV aşağıdakidir.