Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Anime Evrenleri Arası Turnuva Ligi;2.Tur

Uchiha Madara

Devrimci Baykuş
Üstat Kullanıcı
Turnuva Kuralları
-Her evreni temsilen 3 kişi var ve dövüşler teke tek olacaktır

-Her maç 1 puan.Beraberlik durumun da puan yok

-Toplam 7 tur var.7 turun sonunda en çok puana sahip olan evren 1. olacak.

-Tüm maçlar için Çakra=Haki=Büyü=Magoi=Reiatsu

Turnuva Katılımcıları:
Naruto: Naruto Sakura Sasuke

Bleach: İchigo Rukia Renji

One Piece: Kuzan Akainu Kizaru

Nanatsu No Taizai: Meliodas Escanor Ban

Magi: Hakuryuu Judal Alibaba

Boruto: Momoshiki Kinshiki Kashin Koji

Black Clover: Mereoleona Yami Asta

Fikstür:
Ek Açıklama 2020-06-25 211054.png

İLK MAÇ:NANATSU NO TAİZAİ VS BLEACH
dcv85m1-60b4ddb3-1f32-4b87-961a-6a11ef33e2b9.pngdd4m2v8-2365e8ce-c74b-4c82-aeee-474f4435342b.pngDangai_4.png

EscanorRender.pngdd4m2v8-2365e8ce-c74b-4c82-aeee-474f4435342b.pngRenjao1.png

d8c9sqa-aa3255e0-b76b-47c1-9aa6-c55f90f3d23f.pngdd4m2v8-2365e8ce-c74b-4c82-aeee-474f4435342b.pngCaptain_Rukia_Render.png

Dövüş Kuralları:

-NNT Karakterleri formları: İkindi vakti Escanor,Araf öncesi Ban ,Escanor dövüşü öncesi Meliodas

-Bleach Takımı için versiyonlar;Dangai İchigo EOS Rukia ve Renji

-Eşleşmeler:(Melidas vs İchigo)(Escanor vs Renji)(Ban vs Rukia )

-Dövüş Alanı:
wp2014235.jpg

Meliodas vs Ichigo
Ruh çıkarma ve Hellblaze yasak değilse kesinlikle Meliodas. Eğer yasaksa yakın maç. Hızı minimum alırsak Meliodas'ın pek sorun yaşayacağını sanmıyorum ancak maksimum hızdayken bilemeyeceğim. Meliodas çok hızlı ama net bir yer vermek zor. Kuvvet konusundaysa... Meliodas çok güçlü. Lostvayne elindeyse klon da yapabilir. Tecrübesi de daha fazla. Meliodas kazanır.

Escanor vs Renji
Seriyi henüz bitirmedim ama Renji'nin ışık hızına yakın hızlarda yaptığı bir feati vardı. (1) Nabu'ya sorayım. Feat geçerliyse Escanor'un ne yazık ki bir şey yapmaya fırsatı bile olmaz. Ancak geçerli değilse Escanor'a veririm. Geçerli değilmiş. O zaman Escanor.

Ban vs Rukia
Ban fiziksel olarak daha güçlü. Hız konusunda Rukia, True Shikai Ichigo ve Renji'ye yakınsa Ban'ın hiçbir şey yapamayacağı kadar hızlı. Ancak Rukia'nın Ban'ı öldürmek için yolu yok. Berabere dolayısıyla. Ancak uzun bir maç olursa Ban alır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üç eşleşmede de NNT karakterleri alır gibi. Bİraz Rukia ve Mutlaf Sıfır sıkıntı Ban için o kadar.

İlk maç için sonuçlar:

Meliodas = 2 İchigo = 0 =>NNT

Escanor = 2 Renji = 0 =>NNT

Ban = 2 Rukia = 0 =>NNT

Toplam Sonuç= NNT= 3 BLEACH= 0

İKİNCİ MAÇ: BORUTO VS NARUTO
Naruto%27s_Nine-tails_chakra_mode.pngdd4m2v8-2365e8ce-c74b-4c82-aeee-474f4435342b.pngddvf01g-c18c2c42-6496-4a2d-9347-6315e9964030.png
dd7rcuj-db9eebea-4fc0-4f23-b4d4-1f58bf4d87e2.pngdd4m2v8-2365e8ce-c74b-4c82-aeee-474f4435342b.png1590951391378.png

Sakura_haruno_by_felipebiel214-d62fc37.pngdd4m2v8-2365e8ce-c74b-4c82-aeee-474f4435342b.pngboruto__naruto_next_generation_kashin_koji_by_iennidesign_dcaflj6-fullview.png

Dövüş Kuralları:

-Boruto Karakterleri standart hallerindeler.

-Naruto takımı ise: KCM Naruto,EMS Sasuke,WA Sakura

-Naruto KCM Modu üzerine SM açabilir

-Bilgi ve hazırlık yok.

-Eşleşmeler(Naruto vs Momoshiki) (Sasuke vs Kinshiki) (Sakura vs Kashin Koji)

-Dövüş Alanı :
4794302-2488026285-GI_Ba.jpg

Naruto vs Momoshiki
Momoshiki her şeyin çakrasını emiyor ama bu SM varken büyük dezavantaj. Naruto kazanır.

Sasuke vs Kinshiki
Kinshiki yetişkin halini yendi. Mantıken Kinsihiki'nin kazanması gerek ama aynı zamanda kagelerin bir iki saldırısıyla ölecek konuma gelmişti. Bu Sasuke'den daha zayıf bir Sasuke Kage toplantısına dalmıştı. Sasuke diyorum.

Sakura vs Kashin Koji
Bu adam Jiraiya'nın klonuysa Kashin Koji diyorum. (Jiraiya ile güçlerinin yakın olduğunu varsayarak elbette.)

Naruto, bir iki denemeden sonra Momo'nun gücünü anlar ve taijutsuya geçer. Sonra da Momo ölür.

Gerek BFR gerek ise teknikler ile yok etme olarak Sasuke her türlü kazanır.

Kashin Koji, Base Jiraiya kadar bile edebiliyorsa zaten WA Sakura'yı yer.

Naruto vs Momoshiki de Nabu hocama katılıyorum. Naruto'ya oy.

Yetişkin Sasuke susanoo kullanmamıştı. Ama genç Saske bu savaşta kullanır heralde. Sasuke'ye oy.

Kashin Koji diyorum.

Momoshiki kazanır.3 ana Otsusuki'den biri ve Hokage Naruto + RinneSasukeye karşı savaşabiliyor.Bu kadar da küçümsemek saçma geliyor bana.

Kararsız kaldım baya.Sasuke'nin Genjutsu veya Ameterasu'su işe yarasa 2 kez karşılaştıklarında kullanırdı bence.Tamamen Kenjustu'ya yönelerek savaştı Kinshiki ile.Bu da bana onu yenmenin tek yolunun fiziksel mücadele olduğunu düşündürüyor(2 kage Kinshiki'yi zaptederken Mühür kullanıyolardı sanırım).Emin olmamakla beraber Kinshiki

Koji alır.Base Jiraiya ile nerdeyse aynı zaten hatta daha öngörülemez savaşıyor.Sakura için kötü eşleşme.

Bu kadar da küçümsemek saçma geliyor bana.
Sadece iyi tarafına bakarsan saçma gelebilir.

Ancak şöyle bir olay var. Film, Manga ve Anime dövüşlerinin hepsi farklı. Ve Momoshiki salak tekno-bilimci gözlüklü denyonun attığı teknikleri emmeden önce zaten işi bitmişti. Ondan sonra da Kinshiki kendini feda etti. Adam iki kere kurtarıldı. Ayrıca Base Momo asla Sasuke ve Naruto ile beraber dövüşemedi. BUrada Momo Base halde.

Base halinde Darui ve Gaaradan kaçıyordu bu adam :D Kaldı ki Boruto serisindeki Naruto ve Sasuke'nin savaş arkı hallerinden zayıf olduğunu biliyoruz.

2 Kage Base Momo'ya fazla gelirken. KCM1 Naruto , Gokage'yi rahatlıkla tokatlayacak biriydi.

Ha Momo fused form da olsa KCM1 Naruto yener demezdim ancak Base olduğuna göre :D

2 Kage Base Momo'ya fazla gelirken.
Ninja teknolojisini emmeden önce Naruto + Sasuke'ye karşı savaştı.Chibaku tensei'den tut Susanoo+Kurama gibi bir sürü üst seviye şeylerle savaşmasına rağmen , Genin seviye 1-2 jutsu ile kendini yeniledi adam.Naruto Kage Bunshin kullanmadan savaştı bu adamla.Muhtemelen Kage Bunshin'i bile emecekti yani.
Kinshiki'yi emmeden önce ise karşısinda Naruto+Sasuke ve diğer kageler vardı.Onlara karşı Base Kaguya bile bir şey yapamaz ki zaten.Momoshiki de bunun farkındaydi zaten.

Ayrıca hiçbir zaman 2v1 durumda olmadı ki Base Momo.Naruto da hep o savaşın icerisindeydi.Senin dediğin güç seviyelerinde olsa zaten gidip Konoha'ya bodoslama girip Naruto'yu kaçıramazdı, Hachibi'yi emip bu kadar mıymış bu demezdi.3 büyük Otsusuki'den birisi bu adam.3-5 sayı yer aldıği mangada bile 5 kage+ Sasuke'yi öldürebilecek durumdaydı Boruto olmasa orda.

Yine hakkında söylenenlere bakarsak ;
Animede Kaguya Momoshiki ve ekibinden çekindigi için ordu kurmaya hazırlanıyodu.
Yine animede(mangada da olabilir) Momoshiki'nin , Kaguya ile ilgili konuşurken ayni seviye biriyle konuşurmuş gibi bi üslubu vardı.Hani kcm2 Naruto seviyesi olsa Momo , Kaguya'nın ağzını adına almadan önce Besmele çekmesi gerekirdi :D

Momoşiki'nin Kaguya seviye olduğunu varsayarsak kesinlikle Naruto-kun'u yenecektir.

Kaşin Koji'nin Adult Sasuke'den güçlü olduğunu varsayarsak Koji yenecektir.

Kinşiki'nin Adult Sasuke ile dövüştüğünü göz önünde bulundurursak MS Saske'yi yenecektir.

Nedensiz bir şekilde sırasız cevap verdim.

Senin dediğin güç seviyelerinde olsa zaten gidip Konoha'ya bodoslama girip Naruto'yu kaçıramazdı
Kaçıramazdı zaten. Naruto Köy yok olmasın diye BD'yi kendi başına tuttu. Yoksa o şeyin Naruto'ya vurma ihtimali yoktu ve vursa bile Naruto KCM2'ye ilk dönüştüğü zaman o boyuttaki BD'yi karşılamıştı. Şimdi BSM'de uzmanlaşmış Naruto var ama niyeyse KCM2'de karşıladığı BD'yi şimdi karşılayamıyor. (Karşılamaktan kastım en azından kendi BD'sinde de karşı koyacak güç vardı. Fiziksel dayanıklılığı da çok düşük olmamalıydı kaldı ki bizim bahsettiğimiz BSM'de uzmanlaşmış Naruto. Ay bölen atağı tutup niye BD'yi karşılayamıyor?)

Hachibi'yi emip bu kadar mıymış bu demezdi.
Madara da Hashi'in SM'sini emip benzer şeyi diyordu. Ve bunu Rinnegan'ı yokken dedi.

3 büyük Otsusuki'den birisi bu adam.3-5 sayı yer aldıği mangada bile 5 kage+ Sasuke'yi öldürebilecek durumdaydı Boruto olmasa orda.
Evet en büyük saçmalıklardan biri de bu. Naruto ve Sasuke'yi Shikamaru'nun tekniğiyle zorlanmadan tutabiliyor ama Boruto'nun Rasengan'ına yamuluyor. Boruto'nun Rasengan'ının gücü de bu:
main-qimg-af5a30e3fa8c4cc612eb20fdc4fc8dc6

Yine animede(mangada da olabilir) Momoshiki'nin , Kaguya ile ilgili konuşurken ayni seviye biriyle konuşurmuş gibi bi üslubu vardı.Hani kcm2 Naruto seviyesi olsa Momo , Kaguya'nın ağzını adına almadan önce Besmele çekmesi gerekirdi :D
Naruto ve Sasuke'den şamarı yedikten hemen sonra "Siz aşağılık insanlar!" demeye devam etti ama. Bence direk kendisi küstah olduğundan böyle. Ayrıca bir de Kaguya'nın karşısında görelim onu. :D

Kinshiki'yi emmeden önce ise karşısinda Naruto+Sasuke ve diğer kageler vardı.Onlara karşı Base Kaguya bile bir şey yapamaz ki zaten.Momoshiki de bunun farkındaydi zaten.
Şahsen hiç sanmıyorum. Kaguya Gudoudama ile gezegen yapıyordu. (tüm dünya popülasyonunun çakrasını çekmişti tabii.)
Naruto ve Sasuke'ye Rikudô güçleri varken epey zorluk çıkartmıştı. Rikudo Naruto bunu yapabiliyordu. Sasuke de Naruto'yla karşılaştırılabilir (bir şekilde) güçteydi.
Kadın'ı mühürlemek için Ay yaptılar.

Momoshiki yukarıda attığım Rasengan'a yamulup aynı rasengan'ın daha büyük haliyle de öldü. Rasengan'ın devasa olduğunu biliyorum ama büyük olanlara da "dağ oyucu" diyorlardı.

Ninja teknolojisini emmeden önce Naruto + Sasuke'ye karşı savaştı.
Neredeyse tüm dövüş boyunca dayak yedi.

Chibaku tensei'den tut
Her CT aynı değil. Sasuke'nin yaptığı pek büyük değildi bakarsan.

Genin seviye 1-2 jutsu ile kendini yeniledi adam.
Bu da saçma.

@Garou

Serileri şu şu saldırıya yamuldu öbürü onu tankladı diyerek değerlendirmenin doğru olacağına inanmıyorum. Evrendeki konumlarına göre değerlendirmek gerekiyor, Kaguya Momoşiki ve Kinşiki'yi bir tehdit olarak görüyor bu bile fazlasıyla yeterli.

Bence feat bazında bakarsak Momoşiki KcM1 Naruto etmez. Hatta hiçbir Boruto karakteri RS Naruto-Sasuke etmez. Ama evrendeki konumlarını, Boruto'nun şu an güç kaynağı olarak kullanılmasını düşünürsek Momoşiki önemli bir karakter.

Yani o rasengan saldırısının neye zarar verdiği önemsiz. O hesapla bakarsak Naruto'da ay boyutu saldırılar vardı, Boruto'daki zirve karakterlerin max yapabildiği şeyler modlarını kullanıp pençe yumruk atmak.

Momoşiki Kaguya ve İşşiki gibi birisi tıpkı. Bence KcM1 Naruto'nun şansı olmamalı. BSM Naruto bile tanklayamıyordu adamı. Tabii ne kadar saldırı emdiği de önemli.

Onlara karşı Base Kaguya bile bir şey yapamaz ki zaten.
Base Kaguya diye bir şey yok ki. Kaguya , Kaguya zaten bir modu yok kadının. Ve Kaguya o ekibi yamulturdu.

Ninja teknolojisini emmeden önce Naruto + Sasuke'ye karşı savaştı.Chibaku tensei'den tut Susanoo+Kurama gibi bir sürü üst seviye şeylerle savaşmasına rağmen , Genin seviye 1-2 jutsu ile kendini yeniledi adam.Naruto Kage Bunshin kullanmadan savaştı bu adamla.Muhtemelen Kage Bunshin'i bile emecekti yani.
Bu dediğin bir tanesinde oluyor 3 versiyondan ve yine bu adam Base iken Kagelere karşı (hele Gaara) zorlanıyordu. Film ve mangada ise baya baya kaçıyordu adam :D

enin dediğin güç seviyelerinde olsa zaten gidip Konoha'ya bodoslama girip Naruto'yu kaçıramazdı, Hachibi'yi emip bu kadar mıymış bu demezdi.
Bad writing işte :D Ayrıca Konoha'ya girip kaçırdı diyorsun da. Adam patlama ile diversion yarattı. Yoksa Konoha yok edip, herkesi dövüp, sonra da naruto'nun saçından tutup adamı alıp götürmedi. Portal ile kaçtı adamlar. Kaldı ki daha sonra 1 günden daha uzun bir süredir çakrası emilen Naruto bu adamı çok rahat dövebiliyordu :D

3 büyük Otsusuki'den birisi bu adam
Valla sonradan uydurulma bir otsutsuki ve üç büyük olduğunu da düşünmüyorum Hamura, Indra, Ashura varken. VE otsutsuki olması featlerinin istikrarsızlığını gölgeleyemiyor maalesef. Adam rasengan ile devrilmedi mi ?

Animede Kaguya Momoshiki ve ekibinden çekindigi için ordu kurmaya hazırlanıyodu.
Retcon. Orijinal seride böyle bir söylem yok. Kaldı ki Momo öyle bir gösterimde de bulunamadı. Adam daha kageleri korkutamadı, Kaguya'yı mı korkutacak :D

Hani kcm2 Naruto seviyesi olsa Momo , Kaguya'nın ağzını adına almadan önce Besmele çekmesi gerekirdi
Dostum bunların hepsi zorlama yazımsal hatalar. KCM2 Naruto seviyesi üstü gösterimi yok adamın. Fused halinin bile yok :D

Momoşiki'nin Kaguya seviye olduğunu varsayarsak kesinlikle Naruto-kun'u yenecektir.

Kaşin Koji'nin Adult Sasuke'den güçlü olduğunu varsayarsak Koji yenecektir.

Kinşiki'nin Adult Sasuke ile dövüştüğünü göz önünde bulundurursak MS Saske'yi yenecektir.
Alayı varsayım bunların :D Kaldı ki Kinshiki'nin Kurotsuchi ile Chojuro tarafından kendini paketlendiğini göz önüne alırsak EMS SAsuke'ye yenilecektir.

@Nabu

Adult Sasuke ile denk dövüştüğünü düşünürsek EMS Sasuke'yi yenmeli. Artı olarak Boruto mantığında Gokage üyeleri Naruto'dan ve SAsuke'den çok güçsüz değil. Gaara İçibi ile birlikte Uraşiki'yi tutuyordu Sasuke tutamamasına rağmen.

Neyse bence Boruto ve Naruto karakterlerini karşılaştırmak tuhaf bir tablo ortaya çıkarıyor, ilgimi çekse de pek tutarlı olduğunu söyleyemem.

Ve nedenlerimi bir üstteki mesajımda açıklamıştım. :)

Evrendeki konumlarına göre değerlendirmek gerekiyor,
Lel. Momo'nun orijinal seride bir konumu yok ve rakibi orijinal serideki Naruto. Buradan bu argüman yatar. Onu da geçtim. Konumların , itibar, tasvir ve gösterimler ile desteklenebilir olması lazım.

Kakashi, Hokage iken The Last'da Team 7 değildi. Kakashi 'nin konumu daha büyük. Ne yapalım şimdi ?

Yani o rasengan saldırısının neye zarar verdiği önemsiz. O hesapla bakarsak Naruto'da ay boyutu saldırılar vardı, Boruto'daki zirve karakterlerin max yapabildiği şeyler modlarını kullanıp pençe yumruk atmak.
Tamam bu yüzden zaten Momo'nun orijinal seride savaş arkındaki hiç bir high kage karaktere (base iken) borusu ötmeyecektir.

Boruto çağı ile Naruto çağı arasındaki devasa güç farkını özetlemenin en güzel yollarından biri de Adult Naruto KCM2 formunda , sarada'nın elinde tuttuğu kılıç ile bıçaklanırken.

Naruto serisinde adam Kn4 formuyla, elmas kesen kusanaginin binlerce metre uzunluktaki formundan çizik dahi alamıyordu. :D :D Bilmem farkı anlatabiliyor muyum.

Momoşiki Kaguya ve İşşiki gibi birisi tıpkı.
Değil. Kaguya özel bir varlık. Doğa anayı temsil ediyor. Tavşan Tanrıça diye geçiyor. Juubi'yi yaratan, zetsuyu yaratan. İlk çakra meyvesini yiyip, insanlığa çakra konseptini getiren varlık. Naruto evreninin en önemli şahsı Rikudo Sennin'in anası. Indra ile AShura'nın ninesi vs.

Momoshiki ile Isshiki sonradna itilme, plot ve evren adına gram bir katkı ya da önem arz etmeyen varlıklar.

Bence KcM1 Naruto'nun şansı olmamalı.
Kagelerin nasıl şansı oldu o zaman ?

BSM Naruto bile tanklayamıyordu adamı.
BSM mod açtığını hatırlamıyorum ancak. Boruto çağının BSM ya da KCM Narutosu ile Naruto çağınınki bambaşka.

Bence The Last daha başarılı idi. Güç seviyeleri açısından. Ama Boruto dönemi... Leş..

Adult Sasuke ile denk dövüştüğünü düşünürsek EMS Sasuke'yi yenmeli
Denk dövüştüğü yok. Sasuke ne Susano açıyor, ne Indra oku gönderiyor ne enton atıyor ne genjutsu yapıyor. Taijutsu atışıyorlar. Aynı Kinshiki'yi daha sonra 2 kage paket etti.

Boruto mantığında Gokage üyeleri Naruto'dan ve SAsuke'den çok güçsüz değil.
İşte o öyle değil. Kageler p-up aldığından olmuyor o. Sasuke ile Naruto aşırı güçsüz :D

Gaara İçibi ile birlikte Uraşiki'yi tutuyordu Sasuke tutamamasına rağmen.
Lel Urashiki hikayesi tamamen low. Bİr de "only-anime" bişi o ya :D Kim mikler URashiki'yi. Jiraiya bile trolledi adamı base halinde :D

Naruto evreninde konuştuğumuz karakterlerin Base Jiraiya'dan ne kadar güçlü olduğunu düşününce gene olay benim dediğime çıkıyor zaten :D yükselen kageler değil alçalan naruto sasuke ve otsutsukiler :D

@Nabu

Konum lafından çıkardığının Kakaşi'nin Hokage olması... :D Lel.

Juubi'yi yaratan derken? Juubi'yi İşşiki'de yaratmış ve bu Otsutsukiler zaten gittikleri her yere bunlardan koyuyor.

Ve zaten Boruto'nun Naruto evreninden güçsüz featlere sahip olduğunu en başından beri söylediğimi biliyorsun buna rağmen bunları konuşuyor olmamız tuhaf. Sürekli aynı şeyler. Ben farklı bir açıdan yaklaşıyorum. Bunun sebebi de Naruto ve Boruto evrenlerinin karşılaştırılması, ki bence karşılaştırırsak işin içinden çıkamayız.

İşte bak yine aynı noktaya geliyoruz, kılıcın ne zaman zarar verip ne zaman vermediği mangakayla ilgili bişey senaryoya göre hareket ediyor. Adult Naruto Kn4 Naruto'dan güçsüz olduğunu düşünmüyorsun zaten.

@Nabu

Adult Sasuke ile denk dövüştüğünü düşünürsek EMS Sasuke'yi yenmeli. Artı olarak Boruto mantığında Gokage üyeleri Naruto'dan ve SAsuke'den çok güçsüz değil. Gaara İçibi ile birlikte Uraşiki'yi tutuyordu Sasuke tutamamasına rağmen.

Neyse bence Boruto ve Naruto karakterlerini karşılaştırmak tuhaf bir tablo ortaya çıkarıyor, ilgimi çekse de pek tutarlı olduğunu söyleyemem.

Ve nedenlerimi bir üstteki mesajımda açıklamıştım. :)

@Nabu

Anime işleri de canon olarak geçiyor?

Konum lafından çıkardığının Kakaşi'nin Hokage olması... Lel.
Dostum "lel" çekeceğine, varsa bir yanlışım açıkla, argümanımı çürüt. Konuma bakmalıyız dedin. Kakashi Hokage iken Adult Sakura hala chunnin. Eee ? Başka ne türlü bir konumu kastediyorsun cnm ?

İşşiki'de yaratmış ve bu Otsutsukiler zaten gittikleri her yere bunlardan koyuyor.
Bu sonradan ekleneni. Ayrıca bu Kaguya'nın oğlu bile ayı ve dünyayı yaratıyor. DNA Sarmalından kılıcı falan var adamın. Diğer hiç bir otsutsuki (Kaguya bile) bu denli bir aşkınlık hissi vermiyor. Eğer Otsutsukiler toplum olarak amacı. Dİğer gezegenleri işgal etmek ve onları emmiklemek ise (Burada DC'den çarpmışlar ) bu otsutsujiler için ortak bir akıl ise Kaguya görevini yaptığı için bir başka otsutsukiden neden tırssın hemde ana otsutsuki iken ? Yani sonradan eklenen her şey çatırdıyor. Hiç birinin zemini yok.

ki bence karşılaştırırsak işin içinden çıkamayız.
İçinden çıkmamız gereken bir durum yok ki. Bu farkı ve istikrarsızlığı, borutonun bu konudaki saçmalığını kabul etmek en mantıklısı. İçinden çıkacak bir şey yok.

en başından beri söylediğimi biliyorsun buna rağmen bunları konuşuyor olmamız tuhaf
Buna rağmen senin "konum" çekmen de tuhaf. Aga karşı tarafın nezlinde bir eleştri de bulunmadan kendi meramını anlat sadece. Bana sürtürüp durmana gerek yok :D

Sürekli aynı şeyler. Ben farklı bir açıdan yaklaşıyorum.
Lel :D İyi ok.

Adult Naruto Kn4 Naruto'dan güçsüz olduğunu düşünmüyorsun zaten.
Mantıken "olmamalıydı" . Ancak Kn4'den sırf "konum" , "itibar" sebebiyle üstüne koysam bile KCM nin üstüne koymayacağım kesin.

nime işleri de canon olarak geçiyor?
Alicim genel olarak tüm hem anime hem mangası olan serilerde canon mangadır. Bu çok temel bir bilgi. Boruto animesi kendi içinde canon olabilir "anime-only" bir konuşmada seni anlarım. Ancak BOruto genel olarak konuşulacaksa kusura bakma da Urashiki gibi berbat bir plot device ı ciddiye alacak değilim. Kaldı ki ciddiye bile alsak, Canon bile desek bu gene beni destekler. Çünkü Urashiki'nin, Adult Sasuke'nin orijinal seride konumunu Base Jiraiya üzerinden anlayabiliriz :D :D Leş yani :D

BOruto evreninin en büyük eksiklerinden biri de bu zaten film, manga, anime hepsi ayrı .... Kendi içinde bile istikrar yokken kaldı ki bir de orijinal seri ile olan uyumluluunu konuşabilelim. Sağlıklı bir güç skalası , hiyerarşi oluşturabilelim.

Bence herkesin Boruto'nun tutarsız, zayıf ve güçler açısından da son derece sıkıcı olduğunu kabul edip. Naruto ile olan karşılaştırılmalara hiç girilmemesi girildiği takdirde de ibrenin çok net NAruto evreninde olduğunu anlaması gerek.

Kılıf uydurarak bir yere varamıyoruz çünkü. Gönül isterdi ki, Boruto daha eli yüzü düzgün bişi olsaydı ama maalesef değil.