Bu başlık altında anime-mangalar hakkındaki son gelişmeler paylaşılacaktır.

Türkiye'de manga basım işi kaplumbağa hızında sürüyor. Öyle ki senelerdir Naruto'yu bitiremediler.https://twitter.com/MangaMoguraRE/status/1463548258589024261?s=20
Tokyo Revengers, Seven Seas tarafından 2 in 1 omnibus olarak ingilizce basılacak.
Türkçe olarak da basılacak.
Benim anlamadığım çinlilerin yaoi novellerini basıp bu kadar popüler bir seriyi niye bu kadar geç basıyorlar , kitlesi de gittikçe büyüyen bir marka, ben anlayamadım.
Bunlar hangi hikayeler oluyor tam olarak? Yani konuları neydi?Konoha Shinden ve Sasuke Retsuden light novelleri manga uyarlaması alacak.
Kishi çizmiyor.
En iyi de Kishi çizmiş. Adamım KishiFarklı mangakaların Bleach çizimleri.
En kötüsü Oda’nınki.
Katılıyorum.O kadar light novel varken neden Konoha Shinden yapılıyor, aanlayamadım.
Ben bunu bir umut olarak görüyorum, Naruto evreninde göremediğimiz hikayeleri bu şekilde görebiliriz.Katılıyorum.Sasuke ile alakalı olan neyse de bu biraz gereksiz olmuş. Daha değişik bir şey varsa o olabilirdi. Ne bilim mandaga işleyemediği bilgiler içeren noveller mesela.O kadar light novel varken neden Konoha Shinden yapılıyor, aanlayamadım.
Ben bitmesinden yanayım, versin fightları geçsin. 7.sezon da son olur galiba.Vaay, BnHa'nın fazla zamanı kalmadı demek. 350'lere doğru son bulacak demek. Daha uzun olmasını istiyordum.