Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Annihilators vs Justice League

Reviaalle

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
1669789-24614l.jpg

VS

1669794-24613l.jpg

Annihilators Üyeleri

1-Gladiator
2-Silver Surfer
3-Quasar
4-Nova
5-Beta ray bill
6-Ronan

JL Üyeleri

1-Superman
2-Wonder woman
3-Martian manhunter
4-Black Adam
5-Alan scott
6-Shazam

Kurallar

1-Herkes karşısındaki takımı öldürmeye kodlanmış şekilde savaşacak. Ve kazanmak için karşı takımdaki herkesin ölmesi gerek.
2-Herkes stabil irade. O yüzden irade veya özgüven sıkıntısı olmayacak kimsede.
3-Dövüş uzay boşluğunda geçecek.

Jl Jla'dan başka her şeye benzemiş. :D Ronan çok zayıf kalıyor diğer isimler arasında Wonder woman'ı bir süre oyalayabilirse iyi onun dışında bayağı etkisiz eleman. Annihilators içinde Silver Surfer ve Quasar dışındakiler zayıf kalıyorlar karşı takıma göre eğer Jla bu ikisini indirebilirse kazanırlar rahat. Alan scott, Quasar'ın antisi gibi zaten Quasar büyüyü ememiyordu diye hatırlıyorum başka bir Fener olsa Quasar'ı tutardım ama. Silver Surfer düştümü bitti savaş.

Hocam MM oyalar bence Silver Surfer'ı. Onun dışında Black Adam ve Shazam var.

Kallark WW'ı alsa Ronan ve Brb MM'ı alır. SS Alan Scott'la kapışsa Quasar'la da Süpo. Bence bu karşılaşmaları Annihilators kazanır.

Jl Jla'dan başka her şeye benzemiş.
JLA+JSA+Shazam Family mix olmuş :D

-----------

Quasar, BRB ve SS hariç geriye kalan Annihilators üyeleri bayağı düşük seviye kalıyor özellikle Ronan.

SS elbette buradaki en üst varlık ancak SS bile takımını kurtaramaz çünkü karşıda Alan Scott ile Martian Manhunter gibi onun çok iyi counterları var.

Ayrıca Ronan ile BRB'nin uçma güçleri çok sınırlı. O sebeple uzay boşluğunda bir savaşta DC'nin süper hızlıları çok fena hız çarpması yaşatır.

DC Takımı orta-yüksek (SS sağolsun) arası zorlukla alır.

Kallark WW'ı alsa Ronan ve Brb MM'ı alır. SS Alan Scott'la kapışsa Quasar'la da Süpo. Bence bu karşılaşmaları Annihilators kazanır.
Black adam ve Shazam var :/

Brb ve Ronan da MM'ı alamaz büyük ihtimal. Kallark özgüvenlş olacağı için biraz daha yakınım Gladiator'e ama WW God of War moduna geçebilir.

---
@Ascalon

Black Adam yerine Flash koyacaktım da uzayda hareket edemiyor :D
---
@Nabu

MM iyi kantırlayamaz gibi ateş zaafından dolayı.

Bir de DC'den kimler düşer yazın hele :D

Hocam annihilatorsun alacağını düşünüyorum. Gladiator superman rip-offu başa baş gideceklerdir. Ama gladiator yerine beta ray bill ile eşleştirdiğiniz zaman brb supermani alma potansiyeline sahip çünkü magical powerhouse. Silver surfer'ın flash'ın hızına yetişmesinin yanında cosmic güç artısı var, flash kolaylıkla oyun dışı kalacaktır. Gladiator ve quasar boşta kalıyor bu ikili wonder woman ve green lantern'i rahatlıkla alacağını düşünüyorum hatta quasar erek kalmadan gladiator wonder woman ve green lanterna 2 vs 1 girse bile alma şansı var çünkü superman ile aynı levelde. Manhunter annihilators'a sıkıntı çıkartacaktır telepatisi ve intangible hale gelmesiyle dokunulmaz olabilir ama manhunter'ın ateşe karşı zaafını iyi kullanırlarsa ve manhunter tekrar cismani hale bürünürse fiziksel dövüşte yine boşta kalan herhangi bi annihilator(ronan hariç)
tarafından alınacağını düşünüyorum

@GreenGoblin

Hocam Gladiator Superman seviyesi değil malesef. Ara sıra öyleymiş gibi duruyor ama featlere ve itibara genel olarak bakınca iyi bir fark koyuyor ortaya Superman. Beta ile eşleştiğinde Brb yine alamaz. Evet Superman'ın büyüye bir zaafı var ama sanıldığı kadar çok değil. Ben Dr. Fate in büyüsüne dayandığını hatırlıyorum.

Takımda Flash yok :D

Gladiator 1v1 de WW'yi kolay kolay alamaz. Çünkü Superman seviyesi değil. Hele Alan scott + WW yi hiç alamaz. Bunu gösteren bir feati yok. Superman, DC'nin gözdesi olduğu için zibilyon tane feat var. Gladiator IG Thanosun kıramadığı yapıyı kırmış (Aynı seri değildi. Thanos kıramamıştı ama farklı bir seride Gladia kırmıştı), Superman sonsuz boyut yok ediyor. Gladiator gezegen yok etmiş Superman rakibine vurarak etraftaki gezegenleri yok ediyor. Gladiator çıplak elle kara delik parçalıyor, Superman gerçeklikte kapanmak üzere olan bir deliği çıplak elle kapanmasını engelliyor. Sınırsız güç uygulayarak Highfather Staff'ı Source wall dan koparıyor. Darkseidin kafasını Source wall'a sürttürüyor :D

Gladiator'un en üst featleri bile Supermanın ortalama featleri etmiyor.

Manhunter karşı takımdaki birçok kişiden fiziksel olarak üstün. Üstüne üstlük Brb ı alacak Black adam veya Shazam var. Quasar ı alacak GL var. Novayı alacak Shazam var. SS sıkıntı ama eninde sonunda düşer. Ve JL alır.

----

Hoş geldin bu arada :)

@GreenGoblin

JLA takımı resimdekiler değil. Konuyu açan arkadaş fake atmış :D

Kadro bu;

JL Üyeleri

1-Superman
2-Wonder woman
3-Martian manhunter
4-Black Adam
5-Alan scott
6-Shazam
Hocam evet bu kadroyla zor annihilators'da ronan var ama jl'de zayıf halka yok. batman, flash gibi saf dışı bırakılabilecek elemanlar olsa annihilators alır ama shazam, black adam özellikle black adam dengeleri değiştirir kanımca

@GreenGoblin

Hocam Gladiator Superman seviyesi değil malesef. Ara sıra öyleymiş gibi duruyor ama featlere ve itibara genel olarak bakınca iyi bir fark koyuyor ortaya Superman. Beta ile eşleştiğinde Brb yine alamaz. Evet Superman'ın büyüye bir zaafı var ama sanıldığı kadar çok değil. Ben Dr. Fate in büyüsüne dayandığını hatırlıyorum.

Takımda Flash yok :D

Gladiator 1v1 de WW'yi kolay kolay alamaz. Çünkü Superman seviyesi değil. Hele Alan scott + WW yi hiç alamaz. Bunu gösteren bir feati yok. Superman, DC'nin gözdesi olduğu için zibilyon tane feat var. Gladiator IG Thanosun kıramadığı yapıyı kırmış (Aynı seri değildi. Thanos kıramamıştı ama farklı bir seride Gladia kırmıştı), Superman sonsuz boyut yok ediyor. Gladiator gezegen yok etmiş Superman rakibine vurarak etraftaki gezegenleri yok ediyor. Gladiator çıplak elle kara delik parçalıyor, Superman gerçeklikte kapanmak üzere olan bir deliği çıplak elle kapanmasını engelliyor. Sınırsız güç uygulayarak Highfather Staff'ı Source wall dan koparıyor. Darkseidin kafasını Source wall'a sürttürüyor :D

Gladiator'un en üst featleri bile Supermanın ortalama featleri etmiyor.

Manhunter karşı takımdaki birçok kişiden fiziksel olarak üstün. Üstüne üstlük Brb ı alacak Black adam veya Shazam var. Quasar ı alacak GL var. Novayı alacak Shazam var. SS sıkıntı ama eninde sonunda düşer. Ve JL alır.

----

Hoş geldin bu arada :)
Hoşbuldum teşekkür ederim :)

hocam şimdi versiyonları da belirtmek gerek bütün karakterlerin composite versiyonlarıysa silver age superman hapşırığıyla bi güneş sistemini tamamen yok ediyor mismatchın kralı olur yani. dediğiniz gerçeklikteki deliği elleriyle tutan versiyon da strange visitor superman tabi supermanın o versiyonlarıyla aşık atamaz ne gladiator ne annihilators. ama post- crisis superman ile gladiator tamamen aynı fiziksel güce, hıza sahip

@GreenGoblin

Post Crisis dönemi hocam.

Bu arada ne Strange Visitor'u :D Adam high multiversal. Onu buraya karıştırmam.

Post Crisis'den güçsüz New 52 Superman'ı benim dediğim.

Hatta fotoğrafı koyuyorum

Ekli dosyalar

• IMG_20181024_170146_822.jpg
    IMG_20181024_170146_822.jpg
    133.4 KB · Görüntüleme: 263
@Noralyma
Gladiator ve new-52 supermanın tierlerini aynı olarak görüyorum. ikisi de güneş sistemi levelinde.
Supermanın böyle featlarının olmasını hikayenin odak noktası olmasına bağlıyorum. gladiator supermana göre çok daha geri planda olduğu için onun böyle featlerini göremeyiz.

@GreenGoblin

Ben New 52 Superman ile de eşit göremiyorum Gladiator'u. Çünkü kara deliğe girip çıkmalar, gerçekliği yok edecek saldırıyı tanklamalar, Wraithi yenmeler, Phantom Zone gibi sonsuz boyutlu multiversal bir hapishaneyi parçalayarak çıkan Evolved Doomsday'ı ikiye ayırmalar felan bu dönemde gerçekleşti. Evet Gladiator'un böyle featleri yok.

Gladiator'un solar sistem level olduğundan emin değilim çünkü Hulk'dan dayak yiyiyordu. Thıng'den, Black boltdan da dayak yemiş.

Başka bi superman rip-offu karakter olan hyperion'un boynunu kırdı. (ki bu hyperion hulku bruce bannera dönüştürene kadar dövmüş hyperion. Gladiatorun hulkdan dayak yemesi ne kadar mantıklı geliyor)

thingden dayak yeme olayını hiç duymadım muhtemelen bayağı eski bi çizgi romandır. Atacağım resimde eski bi çizgi romandan thanosun polisler tarafından tutuklanması gibi bir şey olsa gerek.

Ekli dosyalar

• 1762055-copthanos9yk.jpg
    1762055-copthanos9yk.jpg
    41.6 KB · Görüntüleme: 338
@GreenGoblin

Tamam, Hyperion da Superman çakması da Superman kadar güçlü değil ki o da. Mesela Thanos, Darkseid çakması ama Darkseid kadar güçlü değil.
Gladiator'un özgüveniyle gücü doğru orantılı. Eğer yeteri kadar özgüvenliyse Thor,WW'nin üstüne çıkıp Superman seviyesi olabilir, evet.
Bu arada Hyperion'un boynunu değil belini kırıyor.

Zaten Hulk'un dayak atmasını pek mantıklı bulmuyorum.