Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Annihilators vs Justice League

@Noralyma
Belini değil boynunu kırıyor.Güzel bir h2h savaştan sonra arkasına geçip boynunu kırıyor.
@GreenGoblin
Eski bir cızgi romandan ziyade squirrel girl'e yenildiği 2000 lerin ortasındaki çizgi romandan bi görsel olmasi lazim.Eģlence amaçlı sayıdır.Ciddiye alınmasına gerek yok.
Vs ye gelince kolay-orta zorlukta jl alır.Ronanın yerine daha saģlam bir karakter koyulup alan scott yerine de john stewart tarzı daha standart bir fener koyarsak daha çekişmeli bir kapışma olur.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Shrimp @GreenGoblin

Doğru doğru. Ben yanlış hatırlıyomuşum boynunu kırıyormuş.

images

@Noralyma
Bende tam o scanı atacaktım atıldığını görünce sildim.

@Shrimp
Doğrudur. Thing'in, The serpent'in çekicini filan kaldırıp amp. almamış haliyle gladiatoru dövmesinin ne kadar mantıklı olabileceğine örnek olması için attım :D
'
Velhasıl Gladiator'un superman'e karşı çok iyi dövüş çıkaracağını düşünüyorum aşağıda hyperion'un 2 evrenin çarpışıp yıkılmasından sağ kurtulduğu bi scan var. Oldukça büyük bi feat. Gladyonun bu adamın boynunu kırması da onu rahat solar system+ yapar. Ama yine de Jl buradaki takımla annihilators'ı alır.4280747-2.jpg

@GreenGoblin

Yeterince özgüvenli Gladiator'un ben de Superman'e karşı iyi bir şekilde savaşacağını düşünüyorum.

Gladiator, fiziksel olarak Thor,Hulk'un bayağı ötesinde. Superman'e hemen hemen denk olabilir kuvvet bakımından.

JL burdaki takımla alır ama ana ekiple alamaz.

Full özgüvenli gladiator çoğu takım için teambuster olabilir. Evrenlerin yıkılmasından sağ kurtulan hyperion'un boynunu kırması, wolverine'in adamantium pençesini koparması gibi iyi featleri süperman ile rahat başa baş götürür. Silver surfer da ağır silah. Keza brb de öyle. Fakat karşı takımın zayıf halkası olmadığı için zor koşullar altında JL...Ekli dosyayı görüntüle 435Ekli dosyayı görüntüle 435

Ekli dosyalar

• 4280747-2.jpg
    4280747-2.jpg
    507.6 KB · Görüntüleme: 147
  • 2145448-wolverine_vs_gladiator___galactic_guardians__1.jpg
    2145448-wolverine_vs_gladiator___galactic_guardians__1.jpg
    102.9 KB · Görüntüleme: 327
Full özgüvenli gladiator çoğu takım için teambuster olabilir. Evrenlerin yıkılmasından sağ kurtulan hyperion'un boynunu kırması, wolverine'in adamantium pençesini koparması gibi iyi featleri süperman ile rahat başa baş götürür. Silver surfer da ağır silah. Keza brb de öyle. Fakat karşı takımın zayıf halkası olmadığı için zor koşullar altında JL...Ekli dosyayı görüntüle 435Ekli dosyayı görüntüle 435
Eğer böyle üst düzey featleri alacaksak Superman neredeyse evrensel seviye olur ama ortalamada yıldız sistemi

Eğer böyle üst düzey featleri alacaksak Superman neredeyse evrensel seviye olur ama ortalamada yıldız sistemi
Superman'in de, Gladyator'un de levelleri yıldız sistemi dimi o zaman sen de bu söylediğinle bana katılmış oluyorsun. Bu featleri getirmemin sebebi yukarılarda söylenen Gladyator'un Superman için maç olmadığı, yıldız sistemi levelinde olmadığı iddası.

@GreenGoblin
Gladyator yıldız sistemi bile değil.Kendisi bir thor veya bir sentry etmez hele hele süpermen ve ss hiç etmez. Gladyator star buster filan olduğunu düşünüyorum :D Karakterlerin sadece bir featine göre de yorum yapmayalım hocam, gladyatör hyperion'un belini kırmak gibi büyük bir feat olsada yeri geldiğinde de hulk'dan dayak yiyor. Ayrıca hyperion de süpermen,thor,sentry ve ss seviyesi bir adam değil. Gladyatörün 1-2 tane solar system level feati vardır gerisi hep solar systemin altında olan featler.

@GreenGoblin

Superman multi solar system.

@father

Gladiator, Thor'u bir çok kez dövdü. Hatta ThorGirl geldi yardıma öyle yendi Gladiator'u. Tam yenmek de denemez. Al aşağı ederek yenmedi. Ben özgüvenli Gladiator'un Superman seviyesine yaklaşabileceğini düşünüyorum. Ayrıca Thor'dan daha güçlü bence.

Gladiator en azından 1 kere dayak yedi :D Juggernat'u tek vuruşta uzayda yolculuğa çıkaran birisi. Nitekim fiziksel kuvvet olarak da Superman'e yakın.

Thor bir çok kez dayak yedi Hulk'tan.

@Noralyma
Thor hulk'dan dayak yiyor çünkü hep dostu olarak yaklaşıyor.Gladyatör Juggernat uzaya çıkarıyorsa thor da ss ile mücadele edebiliyor. Thor'un tüm featlerini ele alırsak gladyatörün her featini geçer buna fiziksel güç de dahil :D

@father

Geçemez. Gladiator çıplak elle kara delik parçalamış. IG Thanos'un kıramadığı yapıları kırmış. Adam Warlock'un yenemediği Vulcan'ı teklemiş.

Zaten hocam Hulk'dan dayak yediği çizgi romana bakarsanız Gladiator'e arkadan saldırıyor. Sonra Gladiator Hulku uzaya çıkarıyor Hulk birşey yapıyo geri dünyaya düşüyorlar. Sonra Gladiator heatvision atıyor Hulk ise bayağı öfkeli biçimde Gladiator'e dalıyor ve kazanıyor. Thor ise bayağı dayak yiyor Gladiator'den.

SS ile kapışıyor diye Gladiator'un üstüne mi çıkmış oluyor :D

@Noralyma
Sen hep abartı featleri söylüyorsun hocam ? O zaman thor da Cw mikaboshi'ye zarar verdi diyorum :D

Tamam da sen gladyatörü süpermen ile bir tutuyorum dedin hulk süpermen'e arkadan saldırsa süpermen onu yenemez mi ? Yener.

Gladyatör'ün ss veya ss'den daha güçlü bir rakibi oldu mu ? En azından thor ss'e karşı bir rakip olabiliyor.

@father

Hayır adamın kuvvet featleri genelde bu civarlarda.

CW Mikaboshiye zarar veriyor ama Gladiator'u yenemiyor :D

Her karakterin yüksek anı olduğu gibi düşük anıda olur diyen siz değilmiydiniz hocam ? WW Bloodlusted Supe ile başabaş gider başka bir çizigi romanda Superman'ın yarı gücünde olmayan White Martian'dan tek yer. Flash'ın tek tekmesiyle bayılır.

@Noralyma
Hocam adam'ın Ig thanos seviyesinde fiziksel kuvveti mi var ? :D

Hocam ben zaten hulk'dan dayak yedi diye planet buster demiyorum genel olarak star buster olduğunu düşünüyorum ama yüksek olsa bile süpermen,sentry,thor ve ss gibi adamlarla boy ölçüşebileceğini de sanmıyorum :D

@father

IG Thanos seviyesinde olamaz ama Thor'dan yüksek Superman'e ise bayağı yakın olduğunu düşünüyorum..

Thor'la boy ölçüştü. Hatta dayağı atan taraf genelde o oldu. SS ile kapışmadı sanırım. Sentry ile de kapışmadı zaten ikisinde de özgüven sorunu var.

Gladiator özgüveni sabitse Superman'e denk olabilir bence. Ama sabit olması lazım.

@father
Hocam gladiator tamamen superman ile eşit olması için yaratılmış zaten.

Powersetleri bile ayni; heat vision microspic vision, superspeed. Dengesiz bi karakter olmasının sebebi supermane göre cok daha geri planda olmasi, kendi serisinin olmaması( varsa bile ben görmedim o kadar geri planda :d)

Tarafsız bi yazar tarafından yazilan birebirde thoru çok rahat alması lazım. Çok büyük hız avantajı var birkere thor geldığini bile görmeden onu speedblitz yapması lazım

Bu doğru bir mantık değil. Kallark'ın kendi evrenindeki tasviri, itibarı, önemi, gösterimleri ile Superman'inkiler arasında uçurum var.
owersetleri bile ayni; heat vision microspic vision, superspeed
Bu saydıklarının çoğu pek çok karakterde var bu eşit oldukları ya da olmaları anlamına gelmez.

@Nabu

Ben Superman ve Supermanimsi karakterleri genel olarak şöyle görüyorum.

Superman > Stabil Sentry >= Blue Marvel >> Gladiator >> Hyperion.

Fiziksel olarak Gladiator'un Stabil Sentry seviyesine kadar yükselebileceğini düşünüyorum

@GreenGoblin
@father

Powersetleri bile ayni; heat vision microspic vision, superspeed. Dengesiz bi karakter olmasının sebebi supermane göre cok daha geri planda olmasi, kendi serisinin olmaması( varsa bile ben görmedim o kadar geri planda :d)

Tarafsız bi yazar tarafından yazilan birebirde thoru çok rahat alması lazım. Çok büyük hız avantajı var birkere thor geldığini bile görmeden onu speedblitz yapması lazım
Hocam öyle bakarsak sentry ve hyperion da süpermenle eşit olması için yaratıldı hatta sentrye ek güç bile eklediler ama yinede bir süpermen edemedi :D

Tarafsız bir yazar hikayeyi yazacak olursa ben tam dersi thor'un rahat alacağını düşünüyorum.Hız olarak thor yine önde sebebi ise thor gladyatör'den çok daha hızlı olan ss'e tepki verebiliyor. Yani thor da sanıldığı kadar kaplumbağa değil :D

Genel feat olarak da thor çok önde ve thor marvel için çok daha kıymetli bir karakter :D

@GreenGoblin
@father

Hocam öyle bakarsak sentry ve hyperion da süpermenle eşit olması için yaratıldı hatta sentrye ek güç bile eklediler ama yinede bir süpermen edemedi :D
Tarafsız bir yazar hikayeyi yazacak olursa ben tam dersi thor'un rahat alacağını düşünüyorum.Hız olarak thor yine önde sebebi ise thor gladyatör'den çok daha hızlı olan ss'e tepki verebiliyor. Yani thor da sanıldığı kadar kaplumbağa değil :D

Genel feat olarak da thor çok önde ve thor marvel için çok daha kıymetli bir karakter :D
Thor'un en büyük zayıflığının hızı olduğu bilinen birşey. Thanos'da Fallen One'a tepki veriyor Gladiator'den hızlımı oluyor.