Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Aqua Family vs Superman (Yenilendi)

Darkseid

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Superman
images (14).jpeg
Aqua Family
images (10).jpegimages (9).jpegimages (12).jpegimages (11).jpegimages (13).jpeg

Kurallar:

Aqua Family Superman'a öldürmek için saldıracak Superman çok zor durumda kalırsa öldürebilir. Herkezin aklı başında.

Superman ile Aqua Family'nin zamanını Modern Çağ, New 52 ve Rebith dönemini baz alınız. (Namor ile Atlan'ı kendi zamanlarında baz alınız.)

2 maç olacak ama duruma göre 4'te olabilir.

1. Maçta Superman dondurucu nefes ve lazer bakışını kullanamaz.
2. Maçta Superman istediği gücünü kullanabilir.

!!!Eğer Aqua Family 2 maçtada Superman'a kaybederlerse o zaman vs yenilenecek ve dövüşe Aqua Family'e ek olarak Dolphin, Tula, Garth, Lorena Marquez, King Shark ve Marvelden Namor Aqua Family'e destek olmak için gelecekler.

Yer: Deniz ve Atmosfer, Superman denizin üstüne en fazla 350 metre yükselebilir daha yukarı çıkamaz

Not: Bu vs'yi eskiden yenilemiştim. Bilginize.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aqua family hakkında pek bir bilgim yok.Denizde herhalde Aqua family alır ama gökyüzünde süpo.

Denizde biraz sıkıntı çıkartırlar ama Supe sonunda alır. Kara da ise Supe speeblitz.

Süpo'nun daha önce Aqua'nın kardeşiyle savaşırken okyanusu kaynattığı olmuştu. Süpo aynı şeyi yaparsa zaten Aqua da ailesi de bir şey yapamaz gibi geliyor. Yine de Aqua'nın yanındaki babası ise ne yaptığı hakkında pek bilgim yok.

Aqua'nın yanındaki babası ise ne yaptığı hakkında pek bilgim yok.
Babası değil. Atlan o ilk kral. Aquaman'inki gibi fiziki ve su altı kombat becerilerinin yanı sıra. Buz kontrolü var. Mera'nın insan bedenindeki suyu kontrol edebilmesinin bir benzerini yapabiliyor ve kişileri dondurabiliyor. Aquaman çok zorlanmıştı ona karşı olan savaşında. Ama o savaş deniz altında idi.

Babası değil. Atlan o ilk kral. Aquaman'inki gibi fiziki ve su altı kombat becerilerinin yanı sıra. Buz kontrolü var. Mera'nın insan bedenindeki suyu kontrol edebilmesinin bir benzerini yapabiliyor ve kişileri dondurabiliyor. Aquaman çok zorlanmıştı ona karşı olan savaşında. Ama o savaş deniz altında idi.
O zaman sonuç değişmez herhalde. Bilgi için sağ olun hocam.

Sen modern çağ, new52 veya rebirth dönemini baz alabilirsin.
Bu arada burda Superman yerine Wonder Woman olsa işler nasıl olurdu acaba?

Arkadaşlar konuya güncelleme getirdim bilginize. Düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz yine.

Arkadaşlar ben şöyle şeyler buldum ama. Bir açıklasanıza. Buralarda nasıl Aqua Family'deki bazı karakterler Superman'a ve Wonder Woman'a üstünlük kurmuşlar ya da üstünlük kurmuş gibi gözüküyorlar?
@Nabu, hocam özellikle sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
images (9).jpegimages (8).jpeg

images (10).jpeg

DrKntl1WkAAomKG.jpgaquaman-and-mera-vs-superman-rebirth-1.pnga29e22311f2b79ef257d31d1efe3a356.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Serilerden arkasının önünün bilinmediği sayfalar atmak çok sağlıklı değil. Taraflar da güçlendirilen, zayıflatılan var mı. Ekstra bir faktör var mı yok mu ? Bunlar önemli.

New 52'de olanlar Geoff Johns'un Aquaman'e saygı kazandırma çabalarının sonucu ve orada Superman ile Wonder Woman ciddi değillerdi Aquaman'e karşı.

Diğer görseller (bazıları) Rebirth'den ve okumadım bir şey diyemem.

Ama Superman istese Arthur ile MEra'yı attosaniyede tuz buz eder onu biliyorum :D

@Batman Who Laughs
Orm'un Superman ve Wonder Woman'a zarar verdiği durumda Orm'un sahip olduğu(Diğer atlantisliler gibi) büyü gücü elindeki silahla birleşince daha da güçleniyordu ve Ww ve Superman'a kalıcı olmayan ufak bi hasar veriyodu.

Mera Justice League'e saldırirken tüm ekip hakkında bilgili bir şekilde karşılarına çıkmıştı ve açıkcası Jl nin amacı Mera'ya zarar vermekten çok Aquman'in başına gelenlerden sorumlu olmadıklarını anlatmaya çalışmaktı.(Aquman'e o sıralar ne olduğunu net hatılamıyorum ama Mera suçluyu Jl olarak düşünüyordu.)Kısa süre sonra uzlaştılar zaten.Flashı dehidre edip(yani vucüdunu susuz bırakip) , 2 green lantern'in yüzüklerini onlardan uzakken büyü ile parmaklarından çıkarmıştı :D .(Her zaman demişimdir Mera>Arthur)

Mera ve Aquman Vs Superman'de 2 li Superman'a birkaç yumruk atıp onu savursa da Superman ciddi şekilde üstündü.Abd ile Aquman arasında uzlaşmak için bu 2 liyle bir araya geldiğinde ikili agresif bir tavır sergileyip saldırdıktan sonra Superman bariz bir üstünlükle hadlerini bildirmişti.

Nitekim hepsinden çıkarılacak sonuç Mera,Aquman, Orm gibi tipler ciddiye alınmadıgı taktirde Ww,Green Lantern,Flash gibi tiplerin başına dert olabiliyor.Fakat bu tarz rakiplere karşı yapabilecekleri sınırlı.Yazar etkisi ve iki tarafından da ciddi olduğu durumlarda Atlantislilerin pek bir şansı yok.

@Nabu , Aquaman'in bir dönem Poseidon'un mızrağına sahip olduğunu duydum. Eger Aquaman Poseidon'un mızrağı ile Superman ile kapışmak isterse neler yaşanır? Superman'ı zorlayabilir mi?