Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Aqua Family vs Superman (Yenilendi)

Zack Snyder efendi şöyle buyurmuş;

[...] The cool thing is, with Aquaman his trident (people don't realize this) that could cut the flesh of Superman, if they come in contact. That's a thing that's in the canon. He's super strong. [...]

Ayrıca Superman daha önce de bu tarz şeylerden yara almış sanırım, Aquamanlarin lideri de mızrağı ile göğsünü delmişti.

9AHSP.jpg

eKZws.jpg

Yani Superman yara alır bence, ama yenileceğini sanmam. Soru eğer zorlar mı olarak alınacaksa evet, zorlar diyorum.

Zack Snyder efendi şöyle buyurmuş;
Comics'den anlayan son kişi.

O Cadı dişlerinin Superman'i yaralama sebebi büyülü olmasından ve de Superman'in orada güçlerinin emilmiş olmasından geliyor.Ki o epey acemi bir superman New 52 başları sayılabilecek bir zaman yani. 2. Resim ise çizgi film zaten canon değil.

Aquaman'in bir dönem Poseidon'un mızrağına sahip olduğunu duydum. Eger Aquaman Poseidon'un mızrağı ile Superman ile kapışmak isterse neler yaşanır? Superman'ı zorlayabilir mi?
Poseidon'ın mızrağı o kadar boost veren bir şey. Değil pek çok kişi Arthur'a karşı kullandığı da oldu Arthur'a kalıcı bir şey yaptığını görmedim.

@Nabu hocam mızrak denizlerin kontrolüne hakim olma, hava durumunu manipüle etme, yıldırım fırlatmak ve büyülü lazerler fırlatabilmek gibi güçler veriyor diye biliyorum birde deprem de oluşturabiliyor sanırım. Bu arada mızrak Superman'ın derisini kesebilir mi?

Batman Who Laughs' Alıntı:
mızrak denizlerin kontrolüne hakim olma, hava durumunu manipüle etme, yıldırım fırlatmak ve büyülü lazerler fırlatabilmek gibi güçler veriyor diye biliyorum birde deprem de oluşturabiliyor sanırım.
@Nabu ben mızrağın bazı yabancı sayfalarda böyle güçler verebildiğini duydum, bunlar doğru mu?

ben mızrağın bazı yabancı sayfalarda böyle güçler verebildiğini duydum, bunlar doğru mu?
Doğrudur da ancak allah bilir hangi hikayelerde parça parça verdi bu güçleri.

d8BUMwY.jpg

X7Aha8h.jpg

Yani 2 farklı Tahta göz dikmiş adam Poseidon'un mızrağını Arthur'a karşı kullanıyorlar ve çok da bir şey olmuyor.

@Nabu Peki bu durum New52 de veya Rebirth de değişmedi mi ve mızrağın hiç çok güçlü olduğu bir zaman yok mu?

Ayrıca Superman daha önce de bu tarz şeylerden yara almış sanırım,
Superman'in birçok defa mistik eşyalardan veya çok ileri teknoloji eşyalardan zarar görmüşlüğü oldu.Mesela aklıma ilk gelen, Wonder Woman'ın tacı ile, Superman'in boğazını kesmesi.Konuda bahsedilen mızrak da mistik bir eşya ve Superman'e zarar verebilecegi iddia edilebilir.Hatta kesin verir de diyebiliriz.Burda tartısmamız gereken şey ne kadar zarar verebileceği.

Bu arada mızrak Superman'ın derisini kesebilir mi?
Mızrağı kullanana göre değişir.Aquman çok ciddi bir zarar veremese de, mızragı başka bir Kriptonlu veya Wonder Woman gibi Superman'e yakın seviyede biri kullanırsa çok ciddi zarar verebileceğini düşünüyorum.

Poseidon Mızrağı ile tanrısal bir şey olmuyor yani.
Özellikle Atlantisliler seviyesi icin çok değerli bir eşya olsa da, tanrısal bir şey olunmadığı konusuna katılıyorum.Evrenin en güçlü silahı denilen yeşil yüzükle bile ulaşılabilecek seviye belliyken, bu mızrak ile çok da seviye atlamaz kullanan karakter.

Eger Aquaman Poseidon'un mızrağı ile Superman ile kapışmak isterse neler yaşanır? Superman'ı zorlayabilir mi?
Hiç şansı yok.Superman ezer geçer.Bazı New52 gösterimleri ile bu tarz çıkarımlar yapılabiliyor bazen ama genel külliyata bakarsak Superman>>>Tüm atlantislilerin toplamı.