Bence episodik sayılmaz, arkada devam eden bir hikaye var, lore'a dair sürekli bir şeyler öğreniyorsun. Episodikten ziyade One Piece gibi bir serüven. Atıyorum bir bölümde gördüğün karakter daha sonra karşına çıkabiliyor.Şu seriyi keşke shonenlere başladığım zaman aradan çıkartsaydım, 15 bölüm felan izlemiştim sanırım, hem episodik olmasından hem de çocuksu yapısından dolayı içine giremedim, bir gün izlerim umarım.
Direkt episodik demek biraz yanlış oldu, ama tek bölümlük olaylar oluyordu, bölümler arası direkt bağlantı da yoktu her olaydan sonra araya zaman giriyordu galiba direkt bir akıcılık olmamasından dolayı sıkılmıştım, benim izlediğim giriş kısmıydı ilerde daha akıcı oluyordur muhtemelen, çok sabırlı bir insan olduğum söylenemez.Bence episodik sayılmaz, arkada devam eden bir hikaye var, lore'a dair sürekli bir şeyler öğreniyorsun. Episodikten ziyade One Piece gibi bir serüven. Atıyorum bir bölümde gördüğün karakter daha sonra karşına çıkabiliyor.Şu seriyi keşke shonenlere başladığım zaman aradan çıkartsaydım, 15 bölüm felan izlemiştim sanırım, hem episodik olmasından hem de çocuksu yapısından dolayı içine giremedim, bir gün izlerim umarım.
İlk sezon biraz öyle hele de başları ve ortaları ancak o sayede karakterleri tanıyoruz. Biraz slice of live/action gibi başlarda ancak sonra pek çok şonenin ulaşamayacağı güzellikte bir macera / hero's quest tarzı esere dönüşüyor.Direkt episodik demek biraz yanlış oldu, ama tek bölümlük olaylar oluyordu,
Ben büyün çizgi romanlarını okudum. Avatar yani Aang ve arkadaşları ile alakalı olanlar hikayeyi çok geliştiriyor ve gerçekten güzeller. Ama Korra benim için zaten büyük bir hayal kırıklığı. Avatar’ın o mistik havası yok edilmiş, zaten hiç sevmediğim teknolojik dünyaya geçilmiş. Kurgusal eserler günümüze yaklaştıkça beni tiksindiriyor. Korra’nın çizgi romanları da aynı şekilde tam bir fiyasko. Keşke hiç var olmasalardı. Tabi bunlar benim fikrim.Çizgi filmden sonraki olayları anlatan hikayeleri okuyan var mı?
Korra gelmese de olur. Yeteri kadar serinin (ifademi mazur görün) içine etti.Avatar evreninden yeni animasyon filmleri geliyor belki duymayanlar vardır.
Sonradan gelen bir habere göre Kyoshi filmi yerine Avatar takımının yetişkinlik dönemlerini anlatan bir film gelecekmiş.![]()
![]()
Korra'dan niye bu kadar nefret ediliyor, Boruto gibi bir şey mi?Korra gelmese de olur. Yeteri kadar serinin (ifademi mazur görün) içine etti.Avatar evreninden yeni animasyon filmleri geliyor belki duymayanlar vardır.
Sonradan gelen bir habere göre Kyoshi filmi yerine Avatar takımının yetişkinlik dönemlerini anlatan bir film gelecekmiş.![]()
![]()
Şöyle söyleyeyim, Avatar'ı izliyorsun o harika mistik evrende bazen eğlenip bazen üzülüyorsun işte hep farklı bir ortam her gittikleri yer seni baştan çıkartıyor. Sonra mutlu mutlu devam edecek diye Korra'yı açınca bi bakıyorsun önceki ana karakter Aang yok, Sokka yok, Katara yaşlı olarak var, Toph desen o da yaşlı. Bununla birlikte etrafı teknolojik aletler sarmış dizi metropolde geçiyor. Tamamen amerikan tarzı yani. Bunlar da yetmezmiş gibi ana karakter olan Korra eşcinsel çıkıyor. Böyle saçmalıklara ne gerek vardı? Yani tamamen netflixin yaptığını yaptılar, nasıl denir tam bilmiyorum yani diziyi kültürel bir politikliğe sürdüler. İzlerken başka dünyalara gittiğimiz ve aslında bir şeyler de öğrendiğimiz Avatar'dan ergen Korra'ya geçtik. Bi de Korra Efsanesi koymuşlar adını ne efsanesi balon. Tek zevk aldığım bölümleri ilk Avatar'ın hikayesinin anlatıldığı bölümlerdi.Korra'dan niye bu kadar nefret ediliyor, Boruto gibi bir şey mi?