Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Baam ve Takım'ın Seri Sonu Ulaşacağı Seviye

Uncle Paulie

Gözcü Baykuş
Gözcü Baykuş
unknown.png

Sizce Baam ve arkadaşları seri sonu sıralamada kendilerine nasıl bir yer bulacaklar? Veya sıralamaya girebilecekler mi?

Tahminlerinizi alalım.

​

Veya sıralamaya girebilecekler mi?
Kesin bence bu.

Sizce Baam ve arkadaşları seri sonu sıralamada kendilerine nasıl bir yer bulacaklar?
Baam en azından tek basamaklara girer bence. Khun'dan emin değilim. O kadar yükseğe tırmanamayabilir de tırmanabilir de. Rak da aynı şekilde. Wangnan, Anak, Endorsi, Hatsu, bir de şu uyuyan adam High Ranker olur. Rachel da oralara yetişir gibi. En azından şu anda bulunduğum yerden konuşursam.

Baam serinin zirve isimlerinden olacak orası kesin.
Antikler hakkında bilgi edindikçe Rak da güçlenecek diye bekliyorum. Antik ırkından büyük ihtimalle. Ben Rak için seri sonunda ilk 100-250 arası bir yerde deri. Koon A. A. da ya o civarlarda yada az daha gerilerde olur.

Khun'un amacı ailesinin başına geçmek, 150-200 hakaret gibi olur bu sebeple. Khun Eduan'ın yerini alacağından eminim. Rak'ı da ilk 50'nin içinde bekliyorum.

Öncelikle bu konu çok spoiler içerir güncel olmayanlar ya da en azından serinin lore'una dair önemli yerlere kadar okumamış olanlar (2.sezonun bitimine kadar mesela) çok buralarda dolanmasınlar bence :D

En azından Ölüm Katını bitirmiş olmak gerek.

Konuya gelirsek;

Baam zaten ancak Urek ile, Zahard ile V ile falan mukayese edilebilecek cinsten bir adam. O zaten şimdiden Top 100 neredeyse.

Ekibin geri kalanına bakınca (ekip deyince Baam'ın 1. sezon takım arkadaşları + 2. sezon takım arkadaşları + 3. sezon takım arkadaşları + waifuları şeklinde bakıyorum).

Önce 2. sezon takımından başlayalım. O takımın başına gelmeyen kalmadı. Horyang içinden şeytanı çekildi ve komada, Akraptor, Prince falan malum. Goseng tırmanmayı bıraktı. Yani o ekipten zaten bir Yihwa bir de Wangnan özel isimlerdi onlarda zaten Top 50 olurlar seri sonunda en az.

Baam'ın FUG'dan ekip arkadaşları Ran ve Novick de iyi yerlere geleceklerdir. İkisi de onurlu aile soyundan sonuçta. Ran direkt ana aileden.

Sonradan katılan Hockney çok özel ve spesifik bir güce sahip. Kuvvet olarak bir dereceye girmese bile Evan Edrok gibi güçlü kişilerle olan bağı ve de rehberliği sebebiyle yüksek sıralamaları görebilir gibi geliyor bana. Hwaryun için de aynısı söylenebilir.

1. ekibe gelirsek

Rak -> Kadim Irk Mensubu çıkacak
Khun, Laurie falan onurlu aile mensuplarından ve ana aileden gelmekteler sanırım. Khun bir de Yeon ailesi power up'ı da var. Önleri çok açık

Hatz zaten bu son ark biraz high ranker seviyesi tehdit olma durumuna göz kırptı ve ekibin geri kalanı için bir çıta koymuş oldu. Yani Hatz gibi onurlu soydan gelmeyen biri bile sıkı çalışma ve doğru mantalite ile buralara gelebiliyorsa ekibin geriye kalanı da yükselecektir.

Androssi ile Anak zaten prensesler yani onlar zaten en az Top 100 olmayı garantiliyorlar.

Waifulara gelirsek; Yuri zaten şu an Top 150 materyali bir isim ve Ha ailesinin liderinin öz torunu. Yuri'nin Top 50 olmaması için bir neden yok.

Novick top 100'de bitirirse çok mutlu olurum. Çok beğendiğim biri. Ran gözüktüğü her arkta güzel işler yaptı, kurallılar arasında göz dolduran bir tip oldu her zaman.

Hatsu ise favori karakterlerimden biri, Arie Hon'u tokatlayacak falan diye trollüyorum arada gerçekten çok isterim top 50'de bitirmesini.

Leesoo'ya pek bir seviye biçemiyorum ama Keşifçi olarak kulede elit bir yer edinecektir.

Ve Wangnan... Onu anlatmaya kelimeler yetmez. O kulenin kralı olacak kişi.

@Nabu

Abi Horyang uyandı 3. sezonun başında. Cassano şeytanını geri verip uyandırdı.

ana aileden gelmekteler sanırım
Laure Euraisa ailesinin yan kolu(branşı) olan Phonsekal ailesine mensup.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Baam'ım Zahardı geçeceği belli zaten.Top 4 olur kesin.Khun'dan emin değilim ama o da top 100 olur
Rak top 50 olmayı hak ediyor ama büyük ihtimalle khuna yakın seviyede olur seri sonunda.

Yuri'yi Top 10 da bekliyorum Bence Aile liderleri seviyesinde olacak.Androssi de Evankhell seviyesine gelebilir.

Anak ise çok geri planda kaldı bence.Şu an için top 100 girmesi bile zor gözüküyor.

Wagnan top 50'ye girmesini hiç istemem ama bu imkânsız gibi bir şey sonuçta Zahardın oğlu.Oda top 20 olabilme ihtimali var.

Ayrıca Urek'in de Zahardı geçmesini isterim

Spoilerlar var onu belirteyim.

Şunun üzerinden 2,5-3 sene geçtikten sonra ve en son halleriyle Baam şimdiden Top 50 gibi (özel formlarıyla), Rak da Lo Po Bia'dan bir yüksek seviyeciye üstün geldi yeni formuyla. Antik kökeninin tam gücüne varırsa Top 50 olur gibi.

Khun şu an tilkilik harici fazla bir şey yapmadı o yüzden güçlü bir kurallıdan pek farklı değil. Seri sonu gibi babasının seviyesine yaklaşır gibi geliyor en azından.

Bir de şimdi kestirmesi daha zor olacak. Şu son ark powerscaling olarak batırdı SIU biraz. Yüksek seviyecilerin hiç ağırlığı kalmadı gözümde. Khun adamları kandırıyor, Endorsi 50 bölüm Enkidu'dan kaçtı, nasıl oluyorsa koşu yarışı yapılıyor sınav sonu bölgeye ama Enkidu Rachel x 2 gibi gidiyor. 😄

Hele Trau ve Gustang'in son dövüşündeki skala o kadar küçüktü ki. Gücünü salan Evankhell katı tehdit ediyor bu ikili vs attı tam güç, üzerine Urek ve Luslec geldi sonra V çıktı ve Traumerei'nin açtığı yarığın biraz ötesindeki kurallılar hala sıkıntısız savaşıyor yok gaza geliyorlar falan. 😄 Traumerei'nin keyfine göre katın ambiyansı, ısısı falan değişiyordu sezon başı. 😄

Neyse işte "bir seviyeciyi yenen ilk kurallı wuuuu" falan hypelarından hemen sonra böyle saçmalıklar pek iyi olmadı benim gözümde ama yapacak bir şey yok. Wangnan ve Yeon muhtemelen Top 100'e girerler. Wangnan çok özel gösterilmişti o yüzden ondan özellikle büyük şeyler bekliyorum. Hatz da Top 100 çıkar gibi Ran, Endorsi ve Anak'la beraber.