Öncelikle bu konu çok spoiler içerir güncel olmayanlar ya da en azından serinin lore'una dair önemli yerlere kadar okumamış olanlar (2.sezonun bitimine kadar mesela) çok buralarda dolanmasınlar bence
En azından Ölüm Katını bitirmiş olmak gerek.
Konuya gelirsek;
Baam zaten ancak Urek ile, Zahard ile V ile falan mukayese edilebilecek cinsten bir adam. O zaten şimdiden Top 100 neredeyse.
Ekibin geri kalanına bakınca (ekip deyince Baam'ın 1. sezon takım arkadaşları + 2. sezon takım arkadaşları + 3. sezon takım arkadaşları + waifuları şeklinde bakıyorum).
Önce 2. sezon takımından başlayalım. O takımın başına gelmeyen kalmadı. Horyang içinden şeytanı çekildi ve komada, Akraptor, Prince falan malum. Goseng tırmanmayı bıraktı. Yani o ekipten zaten bir Yihwa bir de Wangnan özel isimlerdi onlarda zaten Top 50 olurlar seri sonunda en az.
Baam'ın FUG'dan ekip arkadaşları Ran ve Novick de iyi yerlere geleceklerdir. İkisi de onurlu aile soyundan sonuçta. Ran direkt ana aileden.
Sonradan katılan Hockney çok özel ve spesifik bir güce sahip. Kuvvet olarak bir dereceye girmese bile Evan Edrok gibi güçlü kişilerle olan bağı ve de rehberliği sebebiyle yüksek sıralamaları görebilir gibi geliyor bana. Hwaryun için de aynısı söylenebilir.
1. ekibe gelirsek
Rak -> Kadim Irk Mensubu çıkacak
Khun, Laurie falan onurlu aile mensuplarından ve ana aileden gelmekteler sanırım. Khun bir de Yeon ailesi power up'ı da var. Önleri çok açık
Hatz zaten bu son ark biraz high ranker seviyesi tehdit olma durumuna göz kırptı ve ekibin geri kalanı için bir çıta koymuş oldu. Yani Hatz gibi onurlu soydan gelmeyen biri bile sıkı çalışma ve doğru mantalite ile buralara gelebiliyorsa ekibin geriye kalanı da yükselecektir.
Androssi ile Anak zaten prensesler yani onlar zaten en az Top 100 olmayı garantiliyorlar.
Waifulara gelirsek; Yuri zaten şu an Top 150 materyali bir isim ve Ha ailesinin liderinin öz torunu. Yuri'nin Top 50 olmaması için bir neden yok.