Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Bakugou vs Garou

Garou

Efsane Baykuş
Üstat Kullanıcı
41ab5634f483ded31bf3b3681fc1129d.jpg
Dövüş fikri buradan çıktı o yüzden direk bunu koyuyorum. :D Yorumlarda Garou'nun Bakugou'yu paspas yapacağı tarzda iddialar gördüm, ben de buraya taşıyayım dedim.

1. Senaryo

1. Raunt

- Garou ilk ortaya çıktığı zamanki halinde.
- Bakugou okul turnuvasındaki versiyonu.
- Bakugou kahraman kostümüyle çıkıyor karşısına.

2. Raunt
- Garou Rover dövüşündeki yarı-canavar versiyonu.
- Bakugou Shigaraki dövüşü hali.
- Bakugou'nun yine ekipmanı yanında.
- Garou'nun evrimleşmesi durmuş halde.

2. Senaryo

3. Raunt

R1 ama hızlar eşit.

4. Raunt
R2 ama hızlar eşit.

Bilgi ve Hazırlık: Yok.
Zihniyet: Bakugou, Garou'yu azılı bir kötü olarak görüyor ve gerekirse öldürmekten çekinmeyecek; Garou da Bakugou'yu avlayacak başka bir kahraman olarak görüyor ve gerekirse öldürecek.
Mesafe: 15 metre
Savaş Alanı: Siviller yok ama Bakugou hala çevre hasarını minimumda tutmalı.
TGKMCUZBDNH25PDUVUDXAOBZNQ.jpg

_____
@Homelander (Biraz zaman geçti ama buldum bir konu. :D ) @Nabu @Ascalon @Shrimp @Mihawk @Flyjin @Uncle Paulie @Rakatas @Ronny ve yorum yapmak isteyen herkesi çağırıyorum.

İki Raund'u da Garou'nun kolayca kazanacağını düşünüyorum.

Bakugou ile en benzer stillerideki OPM karakteri olduğundan Genos'u baz alıyorum
Seri başı Genos her türlü fiziksel paramatrede (güç,stamina,direnç,hız vb ) Bakugou'dan çok daha üstün.Ayrıca patlamaları da çok daha büyük ve hızlı.Seri başı Genos ile de Garou çok yakın seviyede olduğundan bence bu versus Missmatch

Raund 2 için de yukardakiyle benzer düşünüyorum.Iki taraf da ilk haline oranla daha güçlü.Değişen bir şey olmaz.

Seri başı Genos her türlü fiziksel paramatrede (güç,stamina,direnç,hız vb ) Bakugou'dan çok daha üstün.Ayrıca patlamaları da çok daha büyük ve hızlı.Seri başı Genos ile de Garou çok yakın seviyede olduğundan bence bu versus Missmatch
Ya her ne kadar bir yere kadar doğru olsa da şöyle bir problem var, Garou'nun Genos'tan direkt bir atak yediğini hiç görmedik. Genos'un yakma topları da daha iş bitirici öte gösterildi pek çok durumda. Yakma topları fizikalitesinden öte gibi yani. Garou'nun yakma topundan darbe yiyeceği tek anda da Bang dramatik bir girişle Garou'ya dalıp araya girmişti.

Bakugou'nun patlamaları da öyle yabana atılacak cinsten değil. Güncel hali zaten değil de ondan önce de fena değildi. Kollarını incitecek seviye patlamalar çıkarınca patlamaların çapı birkaç yüz metreye varabiliyordu. Genos'un Garou ile olan dövüşünden sonra yakma topuyla Elder Centipede'e yaptığı bir saldırının çapı da 400 küsür ila 500 metre civarıydı. Anlayacağın inanılmaz bir uçurum olmayabilir.

Bunun sebebi biraz da Genos'taki tutarsızlık. Seri başında dağ başını uçurdu sonra bir bina patlattı, bir sokak patlattı ama hiç o gücü göstermedi tekrar. Senin bahsettiğin formun ateş gücü de şuydu:
main-qimg-26ca0715cd89fc942a56b9b9eb32e11f-lq

Yanlış hatırlamıyorsam gövde genişliği 15 metre olması lazım. Oradan patlamanın boyu 300 ila 500 metre arası bir şey geliyor.

Hızları eşit olsa bile Garou'nun dayanıklılığı ve savaşma hırsı çok daha üst seviyede. Garou 4 raundu da alır.

İlk round Bakugo saldırı gücü olarak önde olsa da diğer her konuda Garou çok önde. Garou yüksek zorlukta alır bence 2. Round garou fazla zorlanmadan alır

Walla Bakugo'nun aklımda çok net bir yeri yok :D Ancak Genos seviyesi olduğunu zannetmiyorum. İlk roundu belki Bakugo alır (tabii Garou speedblitz yapmazsa) ve belki üçüncü roundu, ama ikinci ve dördüncü round Garou deşer :D

Hmm... Sanırım düşündüğüm kadar eşit bir mücadele olmadı. :D

İlk raunt dışında Bakugo'ya şans vermiyorum bende. Onu da kazanacağı net değil ama en azından bir ihtimal verilebilir.