Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Batman vs Garou (OPM)

Homelander

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
original.gif

Batman

main-qimg-c592cafcb42749a6a608cf659adbd4a1

Garou

Binaların olduğu bir alanda 1v1 kapışırlar. Garou insan halinde , Bang ile dövüştükten sonra Batman ile dövüşüyor(yani ağır yaralı). Batman herhangi bir ekipmanını kullanabilir , ikisi de kendi karakterinde.

Kötü kondisyondaydı evet ama evrimleşiyordu. Bang'dan şöyle ataklar tankladı:
0084-010.png
0084-011.png
0084-012.png
Ayrıca Bang ve Bomb tarafından dayak yedikten sonra bile dövüşebiliyordu.
0085-018.png
0085-019.png
0085-020.png
0085-021.png
0085-022.png
Ayrıca bundan önce de makineli tüfek mermilerini saptırdı. Yani Batman'in hız olarak da güç olarak da aşık atabileceğini sanmıyorum. Kötü durumda olsa da Garou döver.

Evet hızı ve gücü Batman'e göre uçuk seviyelerde.
Bende bu şekilde düşünüyorum fakat Batman'in dövüş sanatı bilgisi daha fazla ve ekipmanlarda onun elinde. Yani Garou'ya korku gazını veya uyku gazı tarzı şeyleri koklatabilirse (ki bunu yapmak zor olmayacaktır) Batman'in eline büyük bir koz geçmiş olacak. Ve benim dediğim sadece 2 ekipman, bunun dışında Batman'in Garou'yu etkisiz hale getirebilecek tonlarca ekipmanı var. Bu nedenlerden dolayı kimin kazanacağını tahmin edemiyorum :D

Şimdi diyebilirsiniz "hani hazırlık yoktu ?" evet birbirleriyle kapışacaklarını bilmiyorlardı fakat Batman her türlü duruma karşı önlemini almıştır. Bunun en basit örneği her zaman yanında kriptonit taşımasıdır.(ne için olduğunu tahmin edebiliyorsunuzdur). Kriptoniti geçtim Batman kiminle nasıl mücadeleye gireceğini bilir örneğin "Batman vs Hulk" bu crossoverda Batman Hulk ile karşılaştığında Batman'in hiç bir hazırlığı olmamasına rağmen Hulk'a uyku gazını koklatıp kolayca yeniyor.
main-qimg-2863779ed171db8981b36eb407511e28.webp

Moderatör tarafında düzenlendi:
"Batman vs Hulk" bu crossoverda Batman Hulk ile karşılaştığında Batman'in hiç bir hazırlığı olmamasına rağmen Hulk'a uyku gazını koklatıp kolayca yeniyor.
Evet canon olmayan dünyanın en saçma anlarından biriydi. Pek dikkate almaya değmez.

Hazırlık olmadan, Batman Garou'nun hız, yetenek ve gücündeki birine bir şey yapamaz. Hele Garou bir de OPM serisindeki gibi dövüştükçe, yaralandıkça güçlenen ve evrimleşen saçma sapan bir karakter olacaksa Batman dövüşünde, o zaman hiç şansı yok demektir.

Bende bu şekilde düşünüyorum fakat Batman'in dövüş sanatı bilgisi daha fazla ve ekipmanlarda onun elinde.
Valla Garou'nun elindeki tek dövüş sanatı epey OP yalnız. Her tür atağı saptırmaya yarayan bir şey. Batman tekme de atsa yumruk da atsa saptırmada sorun yaşamaz. Ekipman olarak da standart ekipman varsayıyorum. Herhalde gelip de uzaydan uydu ışını sıkmayacak. :D Standart ekipman da yetmez diye düşünüyorum. Yani öyle darbelerden sağlam çıkıyor Garou. Bir de art arda birkaç taneden o kondisyonda sağlam çıktığını düşünürsek Batman'in ekipmanları pek işe yaramaz.

Yani Garou'ya korku gazını veya uyku gazı tarzı şeyleri koklatabilirse (ki bunu yapmak zor olmayacaktır) Batman'in eline büyük bir koz geçmiş olacak.
Yani Batman dövüş başlar başlamaz korku ya da uyku gazı atan biri mi? Hayır kaldı ki bu adam 8 tane A-B Sınıfı karışık kahramanı yenerken hasta ve yaralıydı. Üzerine zehir verdiler sözde o da 2 dakikaya falan etkisiz bırakacaktı ama bırakmadı. :D Görüşü de bozuktu ayrıca. Korku gazı belki ama uyku gazının pek bir şey yapacağını sanmam. Kaldı ki bu Garou o dövüşten değil mi? Direk bitirici darbeyi vurmaya gider. Batman'in bir şey çekecek vakti olmaz. :D

Ve benim dediğim sadece 2 ekipman, bunun dışında Batman'in Garou'yu etkisiz hale getirebilecek tonlarca ekipmanı var. Bu nedenlerden dolayı kimin kazanacağını tahmin edemiyorum :D
Yani ÇR hakkında çok bilgili değilim ama neymiş o tonlarca ekipman? Ki dediğim gibi Bats nasıl ölü halinde bile Süpersonik olan adama karşı kullanacak bunları? Bu daha çok dayak yemiş ama evrimleşmiş hali. Neler yaptığını gördük.

Şimdi diyebilirsiniz "hani hazırlık yoktu ?" evet birbirleriyle kapışacaklarını bilmiyorlardı fakat Batman her türlü duruma karşı önlemini almıştır. Bunun en basit örneği her zaman yanında kriptonit taşımasıdır.(ne için olduğunu tahmin edebiliyorsunuzdur).
Buradan ne anlamam gerektiğini anlamadım :D Batman analitik ve hemen her şeye hazırlıklı da Garou'yu indirecek bir ekipman hatırlamıyorum ben.

Kriptoniti geçtim Batman kiminle nasıl mücadeleye gireceğini bilir örneğin "Batman vs Hulk" bu crossoverda Batman Hulk ile karşılaştığında Batman'in hiç bir hazırlığı olmamasına rağmen Hulk'a uyku gazını koklatıp kolayca yeniyor.
O hikaye canon değil diye biliyorum. Yani uyku gazı taşıyorsa bile Hulk'ı uyutabilecek kadar etkili bir şeyi olduğunu sanmam.

Bende bu şekilde düşünüyorum fakat Batman'in dövüş sanatı bilgisi daha fazla ve ekipmanlarda onun elinde.
Valla Garou'nun elindeki tek dövüş sanatı epey OP yalnız. Her tür atağı saptırmaya yarayan bir şey. Batman tekme de atsa yumruk da atsa saptırmada sorun yaşamaz. Ekipman olarak da standart ekipman varsayıyorum. Herhalde gelip de uzaydan uydu ışını sıkmayacak. :D Standart ekipman da yetmez diye düşünüyorum. Yani öyle darbelerden sağlam çıkıyor Garou. Bir de art arda birkaç taneden o kondisyonda sağlam çıktığını düşünürsek Batman'in ekipmanları pek işe yaramaz.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fiziksel dövüşte Batman'in kazanması zaten imkansız bunun farkındayım onu geçtim Batman'in herhangi bir hazırlığı da yok.
Yani Garou'ya korku gazını veya uyku gazı tarzı şeyleri koklatabilirse (ki bunu yapmak zor olmayacaktır) Batman'in eline büyük bir koz geçmiş olacak.
Yani Batman dövüş başlar başlamaz korku ya da uyku gazı atan biri mi? Hayır kaldı ki bu adam 8 tane A-B Sınıfı karışık kahramanı yenerken hasta ve yaralıydı. Üzerine zehir verdiler sözde o da 2 dakikaya falan etkisiz bırakacaktı ama bırakmadı. :D Görüşü de bozuktu ayrıca. Korku gazı belki ama uyku gazının pek bir şey yapacağını sanmam. Kaldı ki bu Garou o dövüşten değil mi? Direk bitirici darbeyi vurmaya gider. Batman'in bir şey çekecek vakti olmaz. :D
------------------------------------------------------------------------------------------------
Hayır fakat Garou'nun gücünü fark ettikten sonra fiziksel mücadeleye girmeyecektir. 8 tane A-B ile dövüşmesinin bir önemi yok bence, çünkü bu adam da Darkseid ile kapışıyor yani Tanrı vs İnsan. Bildiğim kadarıyla Darkseid'ın omega ışınından kurtulan tek kişidir Batman , omega ışınına maruz kaldıktan sonra Batman cehennem gibi bir yere hapsoluyor ve oradan kurtulmayı da başarıyor. Yani burda demek istediğim Garou'nun yaralı olup da 8 kişiyle savaşması bir şey ifade etmiyor. Uyku gazının ne kadar etkili olabileceğini bende bilmiyorum çünkü iradesi güçlü eğer isterse ayakta kalabilir sonuçta Garou Gyoro-Gyoro'nun felç etme gücünden kurtulmayı başaran birisi. Son olarak Garou da Batman de birbirleriyle kapışacağını bilmiyorlar ve Batman çatılarda gezen birisi olduğundan Garou'nun onu fark edeceğini zannetmiyorum , Batman onu fark edecek ve ilk darbeyi vuracaktır.

Ve benim dediğim sadece 2 ekipman, bunun dışında Batman'in Garou'yu etkisiz hale getirebilecek tonlarca ekipmanı var. Bu nedenlerden dolayı kimin kazanacağını tahmin edemiyorum :D
Yani ÇR hakkında çok bilgili değilim ama neymiş o tonlarca ekipman? Ki dediğim gibi Bats nasıl ölü halinde bile Süpersonik olan adama karşı kullanacak bunları? Bu daha çok dayak yemiş ama evrimleşmiş hali. Neler yaptığını gördük
------------------------------------------------------------------------------------------------
Örnek olarak Hellbat Armor . Çok güçlü özellikleri olan bu zırh Batman'in en güçlü ekipmanlarından bir tanesi , bu ekipman ile Kalibak ve Parademonlar ile kapışıp kazanıyor , ardından Darkseid ile kapışıyor. Ama Batman hazırlıksız olduğundan dolayı böyle bir zırhı giymeye fırsatı yok, sadece söylemek istedim.
Hellbat Armor Özellikleri :
-Muazzam derecede bir güç
-Aynı şekilde dayanıklılık
-Yenilenme kabiliyeti
-Garou kadar olmasada çok hızlı
Şimdi diyebilirsiniz "hani hazırlık yoktu ?" evet birbirleriyle kapışacaklarını bilmiyorlardı fakat Batman her türlü duruma karşı önlemini almıştır. Bunun en basit örneği her zaman yanında kriptonit taşımasıdır.(ne için olduğunu tahmin edebiliyorsunuzdur).
Buradan ne anlamam gerektiğini anlamadım :D Batman analitik ve hemen her şeye hazırlıklı da Garou'yu indirecek bir ekipman hatırlamıyorum ben.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yani demek istediğim Batman gibi birisi bu tarz şeylerin olabileceğini tahmin ettiğinden gerekli ekipmanları yanında taşımasıydı.

Kriptoniti geçtim Batman kiminle nasıl mücadeleye gireceğini bilir örneğin "Batman vs Hulk" bu crossoverda Batman Hulk ile karşılaştığında Batman'in hiç bir hazırlığı olmamasına rağmen Hulk'a uyku gazını koklatıp kolayca yeniyor.
O hikaye canon değil diye biliyorum. Yani uyku gazı taşıyorsa bile Hulk'ı uyutabilecek kadar etkili bir şeyi olduğunu sanmam.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Canon mu değil mi emin değilim zaten Batman vs Hulk sayfaları bittikten sonra kapattım rezalet bir çizgi roman , fakat Hulk'u gerçekten uyutuyor.
Yani her ne kadar Batman'in tonla ekipmanı olsa da hazırlıklı değil bu durum onu bozguna uğratacaktır muhtemelen.

@emir Bütün mesajı alıntılayıp mesaja cevap vermişsin de ben de öyle yapsaydım çok uzardı. Onun yerine bölümlere teker teker cevap versen daha iyi olur.
Hayır fakat Garou'nun gücünü fark ettikten sonra fiziksel mücadeleye girmeyecektir.
İşte sıkıntı orası. Batman fark etmeden ölecek. :D Ataklarını görmedin mi?

8 tane A-B ile dövüşmesinin bir önemi yok bence, çünkü bu adam da Darkseid ile kapışıyor yani Tanrı vs İnsan. Bildiğim kadarıyla Darkseid'ın omega ışınından kurtulan tek kişidir Batman , omega ışınına maruz kaldıktan sonra Batman cehennem gibi bir yere hapsoluyor ve oradan kurtulmayı da başarıyor. Yani burda demek istediğim Garou'nun yaralı olup da 8 kişiyle savaşması bir şey ifade etmiyor.
O olay ya özel bir zırhla olmuştur ya sıra dışı bir durum vardır ya da dümdüz saçmalıktır. :D Darkseid ve Batman arasında çoook fark var. Yoksa Batman Spectre de tekmelemişti. :D Ayrıca kahraman olmak için fiziksel testi de geçmen gerekiyor. Herkes kahraman olamaz yani. :D Fodder gibi gözükmeleri rakibin fazla güçlü olmasından dolayı.

Uyku gazının ne kadar etkili olabileceğini bende bilmiyorum çünkü iradesi güçlü eğer isterse ayakta kalabilir sonuçta Garou Gyoro-Gyoro'nun felç etme gücünden kurtulmayı başaran birisi.
Yani Garou gibi birini o kadar etkileyeceğini sanmıyorum. Bir de GG'de felç etme gücü yok. Telekineziyle tutuyordu.

Son olarak Garou da Batman de birbirleriyle kapışacağını bilmiyorlar ve Batman çatılarda gezen birisi olduğundan Garou'nun onu fark edeceğini zannetmiyorum , Batman onu fark edecek ve ilk darbeyi vuracaktır.
Bir dakika bir dakika Bats'in sürpriz saldırı hakkı mı var? :D Konuda böyle bir şey geçmiyor?

Örnek olarak Hellbat Armor . Çok güçlü özellikleri olan bu zırh Batman'in en güçlü ekipmanlarından bir tanesi , bu ekipman ile Kalibak ve Parademonlar ile kapışıp kazanıyor , ardından Darkseid ile kapışıyor. Ama Batman hazırlıksız olduğundan dolayı böyle bir zırhı giymeye fırsatı yok, sadece söylemek istedim.
-Yenilenme kabiliyeti
Yani ben Batman'in Garou'yu etkisiz hale getirebilecek tonlarca ekipmanını sordum ama bu maçta kullanamayacağı bir zırhı neden anlattın? Bilgi için yine de sağ ol ama... Bu arada o zırhla yok eder Garou'yu. :D

Yani demek istediğim Batman gibi birisi bu tarz şeylerin olabileceğini tahmin ettiğinden gerekli ekipmanları yanında taşımasıydı.
Batman birkaç duruma karşı hazırlıklıdır da Garou'nun durumu çok başka. Kendisiyle dövüşecek hax bir dövüş sanatına sahip birine karşı bir önlemi yoktur. :D Anca o gazlar ki dediğim gibi onları kullanmaya da fırsatı olmaz. Çünkü: Hız farkı aşırı.

Canon mu değil mi emin değilim zaten Batman vs Hulk sayfaları bittikten sonra kapattım rezalet bir çizgi roman , fakat Hulk'u gerçekten uyutuyor.
Canon değil diye düşünüyordum ki değilmiş de zaten. Bu da o uyku gazını devre dışı bırakıyor. En azından o romandaki uyku gazını.

@emir Bütün mesajı alıntılayıp mesaja cevap vermişsin de ben de öyle yapsaydım çok uzardı. Onun yerine bölümlere teker teker cevap versen daha iyi olur.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hocam siz de benim mesajlarımın önemli kısımlarını aldığınız için bende önemli olduğunu düşündüğümden tüm mesajı aldım.

Hayır fakat Garou'nun gücünü fark ettikten sonra fiziksel mücadeleye girmeyecektir.
İşte sıkıntı orası. Batman fark etmeden ölecek. :D Ataklarını görmedin mi
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tek yumrukta ölmeyecektir , nedenlerini izah edeyim.
1- Garou o zamana kadar hiç bir insana killshot atmadı , kahraman olsun veya olmasın önemli değil. Yani hiç bir insanı öldürmeye çalışmadı , sadece ağır yaraladı.
2- Garou'nun o kadar güçlü yumruk atmasının imkanı yok zaten 8 tane A-B ile karışık dövüştüğü sahnede de bir adamı full yumrukluyordu , adam ona dayanabildiğine göre Batman de rahatlıkla dayanır.
3- Normalde o kadar güçlü olsa bile yaralı halinde o kadar güçlü vuramaz.
8 tane A-B ile dövüşmesinin bir önemi yok bence, çünkü bu adam da Darkseid ile kapışıyor yani Tanrı vs İnsan. Bildiğim kadarıyla Darkseid'ın omega ışınından kurtulan tek kişidir Batman , omega ışınına maruz kaldıktan sonra Batman cehennem gibi bir yere hapsoluyor ve oradan kurtulmayı da başarıyor. Yani burda demek istediğim Garou'nun yaralı olup da 8 kişiyle savaşması bir şey ifade etmiyor.
O olay ya özel bir zırhla olmuştur ya sıra dışı bir durum vardır ya da dümdüz saçmalıktır. :D Darkseid ve Batman arasında çoook fark var. Yoksa Batman Spectre de tekmelemişti. :D Ayrıca kahraman olmak için fiziksel testi de geçmen gerekiyor. Herkes kahraman olamaz yani. :D Fodder gibi gözükmeleri rakibin fazla güçlü olmasından dolayı.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hocam saçmalık demekle olmuyor o iş , senin söylediğine bakarsak o zaman Saitama'nın 3 yılda o antrenmanla o kadar güçlenmesi de saçmalık.
Uyku gazının ne kadar etkili olabileceğini bende bilmiyorum çünkü iradesi güçlü eğer isterse ayakta kalabilir sonuçta Garou Gyoro-Gyoro'nun felç etme gücünden kurtulmayı başaran birisi.
Yani Garou gibi birini o kadar etkileyeceğini sanmıyorum. Bir de GG'de felç etme gücü yok. Telekineziyle tutuyordu.
--------------------------------------------------------------------------------------
Evet.
Son olarak Garou da Batman de birbirleriyle kapışacağını bilmiyorlar ve Batman çatılarda gezen birisi olduğundan Garou'nun onu fark edeceğini zannetmiyorum , Batman onu fark edecek ve ilk darbeyi vuracaktır.
Bir dakika bir dakika Bats'in sürpriz saldırı hakkı mı var? :D Konuda böyle bir şey geçmiyor?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Tahmin etmenin zor olmayacağını düşündüğümden eklemedim eğer tahmin edilemiyorsa bir varsayım olarak sayılabilir yani böyle bir şey olmama ihtimali de var çünkü Garou'nun Bats'i fark etme olasılığı da yüksek.
-Yenilenme kabiliyeti
Yani ben Batman'in Garou'yu etkisiz hale getirebilecek tonlarca ekipmanını sordum ama bu maçta kullanamayacağı bir zırhı neden anlattın? Bilgi için yine de sağ ol ama... Bu arada o zırhla yok eder Garou'yu. :D
----------------------------------------------------------------------------------
Yani en güçlü ekipmanlarından birisinin örneğini vermek istedim , bu kadar güçlü olan başka ekipmanları da var. Anlatmamın sebebi içimdeki bilgi fışkırmasıydı , başka bir sebebi yok. ^^
Batman birkaç duruma karşı hazırlıklıdır da Garou'nun durumu çok başka. Kendisiyle dövüşecek hax bir dövüş sanatına sahip birine karşı bir önlemi yoktur. :D Anca o gazlar ki dediğim gibi onları kullanmaya da fırsatı olmaz. Çünkü: Hız farkı aşırı.
------------------------------------------------------------------------------------------
Hazırlık olmadan kaybeder fakat hazırlıklı olduğu zaman hız farkının pek bir önemi yok. Bir çizgi romanında karşı tarafa geçmiş olan Flash'ı yerçekimi olmayan bir odaya çekerek yenmişti.
Canon değil diye düşünüyordum ki değilmiş de zaten. Bu da o uyku gazını devre dışı bırakıyor. En azından o romandaki uyku gazını.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Burada yazdıklarım Batman kazanır demek değildir sadece bazı şeyleri belirtmek istedim , bende Garou'nun kazanacağını düşünüyorum fakat hazırlık olursa Batman'in rahat alacağını düşünüyorum sonuçta hazırlık yaptığında Batman'i yenmek çok zordur.
3284075-9628850257-31449.jpg
;)

Hocam siz de benim mesajlarımın önemli kısımlarını aldığınız için bende önemli olduğunu düşündüğümden tüm mesajı aldım.
Yok yani gene tüm mesaja cevap verebilirsin de alıntı yapsan daha iyi olur benim için. Çünkü: Sen alıntıladığın mesaja yazınca ben alıntılayamıyorum.

Tek yumrukta ölmeyecektir , nedenlerini izah edeyim.
1- Garou o zamana kadar hiç bir insana killshot atmadı , kahraman olsun veya olmasın önemli değil. Yani hiç bir insanı öldürmeye çalışmadı , sadece ağır yaraladı.
2- Garou'nun o kadar güçlü yumruk atmasının imkanı yok zaten 8 tane A-B ile karışık dövüştüğü sahnede de bir adamı full yumrukluyordu , adam ona dayanabildiğine göre Batman de rahatlıkla dayanır.
3- Normalde o kadar güçlü olsa bile yaralı halinde o kadar güçlü vuramaz.
1- Garou'nun kimseyi öldürmediğini biliyorum ama karşısındakinin gücünü bilmeden sağlam bir tane geçirse adam gidici zaten. :D Neyse öldürmese bile gayet gaddar bir şekilde dövebilir. Mumen Rider'a ya da Blue Fire'a yaptığı gibi.
2- Yoo gayet de imkanı var. Attım hatta scan olarak. İlk mesajımda yeri paramparça ettiği feati görmedin mi? Bu arada o adamlar normal insan değil. C-Sınıfı kahraman olmak için bile atletik olman gerek. Öyle dövdüğü en zayıf kişi Megane ki onun da sıralamalarda hızlıca yükseldiği yazıyordu. Kaldı ki bu konudaki formu evrim geçirmeye başlamış çok daha güçlü vuruyor.
3- Vurabilir ve vurduğunu da gördük.

Hocam saçmalık demekle olmuyor o iş , senin söylediğine bakarsak o zaman Saitama'nın 3 yılda o antrenmanla o kadar güçlenmesi de saçmalık.
Saitama'nın güçlenmesi muhtemelen sonra doğru dürüst anlatılır ama benim bahsettiğim o değil. Batman'in gücünü biliyoruz. Bazen insan sınırlarının ötesine geçen şeyler yapıyor bazen ama Darkseid çok başka bir şey. O yüzden diyorum saçmalık diye. Evrende var olan bir güç dengesi var ve Batman hazırlıkla bir şeyler yapmadığı sürece DS'ye yakın bir yerlerde değil.

Tahmin etmenin zor olmayacağını düşündüğümden eklemedim eğer tahmin edilemiyorsa bir varsayım olarak sayılabilir yani böyle bir şey olmama ihtimali de var çünkü Garou'nun Bats'i fark etme olasılığı da yüksek.
Bir vs konusu açıldığı zaman konuyu açan kişi sürpriz saldırı gibi bir şeyin olup olmadığından bahsetmediyse yok varsayılır. Ve evet Garou sezebilir belki ama sezemeyebilir de. Her neyse sürpriz saldırı hakkı olsa bile pek bir şey değişmez. Stat farkı çok fazla.

Yani en güçlü ekipmanlarından birisinin örneğini vermek istedim , bu kadar güçlü olan başka ekipmanları da var. Anlatmamın sebebi içimdeki bilgi fışkırmasıydı , başka bir sebebi yok.
grin.png
Yani tamam da standart ekipmanlar arasında Garou'yu indirecek tonla ekipman var anladım ben dediğinden. Öyle şeyleri giyince Bats'in seviyesi fırlar.

Hazırlık olmadan kaybeder fakat hazırlıklı olduğu zaman hız farkının pek bir önemi yok. Bir çizgi romanında karşı tarafa geçmiş olan Flash'ı yerçekimi olmayan bir odaya çekerek yenmişti.
Yav zaten başından beri Bats'ın standart ekipmana sahip olduğunu varsayarak yazıyorum. Bu adam yeterli hazırlıkla JL'a kafa tutar. :D

Burada yazdıklarım Batman kazanır demek değildir sadece bazı şeyleri belirtmek istedim , bende Garou'nun kazanacağını düşünüyorum fakat hazırlık olursa Batman'in rahat alacağını düşünüyorum sonuçta hazırlık yaptığında Batman'i yenmek çok zordur.
Benim de fikrim değişmedi en başından beri.
Hazırlıksız -> Batman ezilir.
Hazırlıklı -> Batman ezer.

Kariyeri boyunca Bane, Deathstroke, Owlman, Talon, gibi karakterlere karşı zaman zaman sorun yaşamış bir adam Batman. Tamam üst seviye karakterlere de diz çöktürmüşlüğü var ancak bunlar ya sürpriz faktörü ya da hazırlık ile olan şeyler.

Nitekim, Batman'in fiziksel olarak Garou ile baş etme şansı yok. Hazırlık olmadan ve de özel oyuncaklarından ve ekstra zırhlarından faydalanmadan da olay mecburen fiziksele dökülecek. Seriye ilk girdiği zamanki halleri olsa gene bir nebze ancak bu haliyle @Garou zaten güzel featler atmış. Rastlantısal bir karşılaşmada Batman'in şansı %1 ya var ya yok.