Epeydir aklımda olan bir konuydu. Şu an aklıma gelen karakterleri eklemeyi planlıyorum ama isteyen başkaları da "Peki ya x karakteri nerede olurdu?" gibisinden sorabilir.
İşin detayına girersek, biliyorsunuz ToG'daki kulenin sıralamasını ve kurallıların derecelendirmesini, ben (ve isterseniz siz) aklıma gelen karakterleri yazacağım siz de onlara kulede kabaca bir seviye atayacaksınız. Tabii ki normal şartlar altında Kule'nin sıralaması aynı zamanda kişinin politik gücü ve Kule'nin üzerinde sahip olduğu etkiye de bağlı ama zaten kabaca bir şey istiyorum.
Seviyeciler için Seviyeci - İleri Seviyeci - Yüksek Seviyeci - Top 500 - Top 300 - Top 100 gibi belirtebilirsiniz. Kurallılar için de A'dan F'ye kadar bu. Bilmediğiniz karakterlere yorum yapmayabilirsiniz. (Pek lüzumu yok ama yine de belirteyim.
)
Karakterler:
Ban (Post-Purgatory)
Jiraiya (2 Sennin Kurbağa + Mükemmel Sennin Modu ayriyeten kurbağaları çağırabilir.)
Tsuna (Seri Sonu)
Deku (Sağlıklı + %100 OfA ve bütün Özgünlüklerine erişime sahip) ve Shigaraki (AfO üzerinde kontrol sahibi ve sağlıklı)
Sukuna (20 Parmak güçte ve 10 Gölge Tekniği var) ve Gojo (Mühürden çıktıktan sonra)
Obito (Rinnegan ve Jinchuurikiler)
Kurosaki Ichigo (Gerçek Bankai + Horn of Salvation)
Meliodas (True Magic Form)
Boros (Meteoric Burst)
Kaido (Ayık halde, gerekirse direkt Hybrid Form'da değerlendirebilirsiniz.)
Spider-Man (616 Evreni)
Natsu (Aldoron Dövüşü)
Şartlar:
- Bu genel olarak Kule'nin içindeki sıralamaya ait olduğu için spesifik bir savaş alanı, zihniyet, bilgi, hazırlık gibi şeyler yok.
İşin detayına girersek, biliyorsunuz ToG'daki kulenin sıralamasını ve kurallıların derecelendirmesini, ben (ve isterseniz siz) aklıma gelen karakterleri yazacağım siz de onlara kulede kabaca bir seviye atayacaksınız. Tabii ki normal şartlar altında Kule'nin sıralaması aynı zamanda kişinin politik gücü ve Kule'nin üzerinde sahip olduğu etkiye de bağlı ama zaten kabaca bir şey istiyorum.
Karakterler:
Ban (Post-Purgatory)
Jiraiya (2 Sennin Kurbağa + Mükemmel Sennin Modu ayriyeten kurbağaları çağırabilir.)
Tsuna (Seri Sonu)
Deku (Sağlıklı + %100 OfA ve bütün Özgünlüklerine erişime sahip) ve Shigaraki (AfO üzerinde kontrol sahibi ve sağlıklı)
Sukuna (20 Parmak güçte ve 10 Gölge Tekniği var) ve Gojo (Mühürden çıktıktan sonra)
Obito (Rinnegan ve Jinchuurikiler)
Kurosaki Ichigo (Gerçek Bankai + Horn of Salvation)
Meliodas (True Magic Form)
Boros (Meteoric Burst)
Kaido (Ayık halde, gerekirse direkt Hybrid Form'da değerlendirebilirsiniz.)
Spider-Man (616 Evreni)
Natsu (Aldoron Dövüşü)
Şartlar:
- Bu genel olarak Kule'nin içindeki sıralamaya ait olduğu için spesifik bir savaş alanı, zihniyet, bilgi, hazırlık gibi şeyler yok.