NABU size bişey sorabilirmiyim bu konuyu nerde sorayım bilemedim
OdinForce nedir ve thora ne gibi güçler katıyor
Cevaplayın lütfen
Aslında bunla ilgili (Çizgi Romanlardaki Fors türleri ile ilgili) (phoneix force, goblin force, power cosmic, odin force vs gibi) bir yazı yazma niyetim vardı. O yüzden detayı orada veririm ancak. Odin-Force'un kökenleri yıllar içerisinde çok değişti.
Bir versiyona göre Bu güç Asgard Gök Babalarının (Odin, Odinin babası Bor ya da oğlu Thor vs vs gibi) sahip olduğu bir güç. Asgard'ın başı ve 9 diyarın kralı olmak ile ilgili bir güç.
Bir diğer versiyona göre bu güç aslında 9 Diyarı birbirine bağlayan Yggdrasil ağacından gelen bir güç ve bunu ancak Skyfatherlar çekebiliyor.
Bir diğer versiyona göre ise Odin daha gençken kardeşleri Vili ve Ve ile Asgard'ın sonu getireceği söylenen Surtur'un peşine düşerler.. Üç kardeş çoktan Buz Devlerinin en kudretlisi Ymir'i yenmişlerdir sıra Muspelheim'ın lordu ateş iblislerinin en güçlüsü Surtur'a gelir.
Kardeşler ne yaparlarsa yapsınlar Surtur'a baş gelemediklerini anlarlar. Önce Surtur'un adamlarını yenerler sonra sıra Surtur'un kendisine gelir. Odin en gençleri olarak onları diğer diyarlara kaçıracak olan Portala doğru kaçarken. Abilerinin onu takip etmediğini fark eder. Takip etmiyorlar çünkü portala Surtur'a gelip Asgard'a varabilirdi nitekim bu tek taraflı bir görevdi. Tam o sırada Surtur Odin'e bir vurur ve kendi diyarının/boyutunun dışına postalar onu ve ODin bilincini yitirir. Ve uyandığında Muspelheim diyarının girişi kaybolmuştur. Abileri mühürlemiştir ancak abilerinin güçlerine de sahip olduğunu farkeder. İkiside ölmüştür ve ölmeden önce güçlerini Odin'e aktarmışlardır. İşte bu güce Odin-Force denmiş.. Bir rivayet de bu.. Nitekim 3 rivayet var.
Thor'a ne gibi güçler katıyor kısmına gelirsek. Verilen Odin-Force gücünün yoğunluğuna göre Thor'un hali hazırda sahip olduğu tüm güç ve beceriler 2 ila 20 kat arası değerde yükseliş gösterir ve bazı kadim büyüleri kullanabilir hale gelir.
hocam thanos un buster seviyesi nedir
comicvine da solar system diyen var planet diyen var bende minimum galaxy dir diye düşünüyorum
thor bile solar system olabilir
thanos tüm avengers le tek başına kapışacak potansiyele sahip planet zaten olamaz
thanos serisinde galactus u falan öldürmüş geçerli bir featse multi galaxy dir bence.
@thanosÖncelikle hoş geldin forumumuza kendini
Tanışma Başlığı bu forumda açacağın bir tanışma konusuyla bizlere tanıtabilirsin. Sİzlerde öyle
@The God of Thunder ve
@Captain Thunder
Soruna gelince bu çizgi roman ve süper güçler alemine bir kere daldıysanız hepinizz de çok iyi biliyorsunuzdur ki bu sorunun cevabı karakterlerin versiyonlarına, sahip oldukları silahlara ve yaptıkları hazırlıklara göre çok değişiklik gösterir.
Thor -> Kıtasal Yıkımdan Versiyonuna göre Evrensel Yıkıma kadar gideri var.
Thanos ise -> Gezegensel YIkımdan -> Çoklu Evrensel yıkıma kadar gideri var.
sentry milyonlarca güneşin patlaması gücünde
burdan onun solar system olduğunu çıkarıyorum
thanosun captain marvel thor iron man gibi karkterlerle kapıştığını gördüm
thor nasıl star level oluyor sentry thordan güçlümü
Sentry çok tutarsız bir karakter... Savaş alanından 3-4 kere ağlayarak kaçtığı da oldu Molecule Man'i yendiği hatta omnipotent diye çağırıldığı da
Bence Gezegen - Galaksi arası gidip gelen biri(Deathseed ve Void halleri ile daha yukarılara çıkabilir) fakat net bir kanıya varmak için bekleyip görmemiz ve iyi bir yazarın bu karakteri kökenlerini ve güçlerini adam akıllı açıklayıp bir sıralamaya koymasını beklemek zorundayız.
@Captain Thunder
Beyler arka arkaya mesaj atmayın ve bir güne kişi başına en fazla 1 ya da 2 soru düşsün ki herkesinkini yanıtlayabilelim.
Ayrıca Marvel ile ilgili sorularda
@Ascalon benden de daha faydalı olacaktır.
Soruna gelince
Captain Thunder' Alıntı:
Bu kastedilen siteler vsbattleswikia yada superpowerswikia falan gibi siteler ise bu sitelerin çok nadiren gerçeği yansıttıklarını söyleyebilirim.
Çünkü o sitelerde en üst featleri alıyorlar ortalamayı değil. Ve kaç yılından olduğuna vs de bakmıyorlar..