Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Classic Dr. Strange vs Post Crisis Superman

Norrin Radd

Genç Baykuş
Tecrübeli Kullanıcı
r0QpPM.png

Hatırlatmalar

Bfr var.
Strange tüm güçlerini kullanabilir( kara büyü dahil ). Superman' de aynı şekilde.
Bloodlusted değiller( hunharca, düşünmeden saldıracak kadar delirmemişler ).
Bayıltan veya öldüren kazanır( hapsederek kazanmak yok ).

Mekan

Boş bir evren.​

Dr. Strange orta zorluk. Süpo'nun büyüye karşı zaafı olması da cabası. Classic Dr. Strange Galactus yenmişti diye biliyorum. Süpo'nun bu versiyonu Galaktik seviyelerle alakalı değil. Güneş Sis seviye falan herhalde.

Ben böyle bir konu açmıştım ama benim kullandığım Strange current Strange idi ve çoğu kişi Strange demişti.
Superman'in de büyüye zaafı olduğundan kaybeder.

Dr. Strange orta zorluk. Süpo'nun büyüye karşı zaafı olması da cabası. Classic Dr. Strange Galactus yenmişti diye biliyorum. Süpo'nun bu versiyonu Galaktik seviyelerle alakalı değil. Güneş Sis seviye falan herhalde.
Ben böyle bir konu açmıştım ama benim kullandığım Strange current Strange idi ve çoğu kişi Strange demişti.
Peki aradaki anormal hız farkı için ne diyorsunuz ?

@Norrin Radd
Sence Galactus tekleyen adam yavaş mıdır?
Galactus'u tekleme gibi bir olay olmadı ki :D Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ? Ayrıca teklese bile bahsi geçen karakter Strange. Büyüleriyle kazanır. Hız ile ne alakası var anlamadım.

Bu arada ciddiyim Strange elini kaldırana kadar Superman aradaki mesafeyi kapatıp blitz yapmaya başlayabilir bile.

Süperin büyüye zaafı var dostum.Dr.Strange alır gibi.
Supes'in büyüye karşı zaafı var ama bu demek olmuyor ki büyü görünce ölüyor.

Superman'de çok hızlı davranıp hemen işini bitirebilir.. Strange'nin bu kadar hızlı ataklara tepki verdiği feat'ler var mı?

@Norrin Radd Süpermen hızlı davranamaz.Bak güzel kardeşim burada büyüden bahsediyoruz .Süpermenin dayanamaması söz konusu.İlla diyorsan supo alır, tamam ben senin düşüncelerine karışamam.

Galactus'u tekleme gibi bir olay olmadı ki :D Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ? Ayrıca teklese bile bahsi geçen karakter Strange. Büyüleriyle kazanır. Hız ile ne alakası var anlamadım.
Aynen tekleme gibi bir olay olmadı hocam ancak bu feat'in hızlada alakası var. Galactusun sakinken yaptığı saldırıdan Sılver Surfer bile kaçamıyor. Yani Galactus büyük diye kaplumbağa olduğu anlamına gelmez :D

Bu arada ciddiyim Strange elini kaldırana kadar Superman aradaki mesafeyi kapatıp blitz yapmaya başlayabilir bile.
Bir seviyeden sonra hızın pek önemi kaldığı söylenemez zaten blitz yapsa bile Strange direk tek yemez.

Not: Strange Classic çağda herald levelden çıkıp kozmik karakterlere sarmıştı. Lt'nin bile kalkanını parçalayıp kaçan adamdan bahsediyoruz bunu yapan Süpeyi tekler :D

Aynen tekleme gibi bir olay olmadı hocam
Pardon dövüştükleri meseleyi teklemeye çevirdim. Yine de Galactus'un Dünya'ya gelip Strange'den ayar yediğini biliyorum.

Galactusun sakinken yaptığı saldırıdan Sılver Surfer bile kaçamıyor. Yani Galactus büyük diye kaplumbağa olduğu anlamına gelmez
Kastettiğim buydu.

Bir seviyeden sonra hızın pek önemi kaldığı söylenemez zaten blitz yapsa bile Strange direk tek yemez.
Adam Evrensel+ falan herhalde o yüzden pek zarar vereceğini sanmıyorum.

Şu konuda güncel Strange bile Superman'e sıkıntılı bir rakip olarak görülürken, aradan çok vakit geçmeden Classic DS VS PoS Supe açmak bence gereksiz. Hele bir de bfr varken.

Şu konuda güncel Strange bile Superman'e sıkıntılı bir rakip olarak görülürken, aradan çok vakit geçmeden Classic DS VS PoS Supe açmak bence gereksiz. Hele bir de bfr varken.
O konuyu görmemiştim.. Evet, o konunun üstüne bunu açmak pek mantıklı değil tabi
biggrin.png

O konuyu görmemiştim.. Evet, o konunun üstüne bunu açmak pek mantıklı değil tabi :D
Olsun insanlık hali. Peki sen hala Süpo blitz atıp tekler diye mi düşünüyorsun?
Böyle bir ihtimal olduğunu düşünüyorum. Hız konusunda iddialı olan( marvel evreninde ) Thor, Sentry gibi karakterlerin bile çok çok üstünde, onlardan bile yüzlerce kat hızlı bir karakter Superman.

E tabi bu durumun terside olabilir. Strange' de tekleyebilir..

Benim konuyu açma sebebim forumdakilerin hız argümanını ne kadar ciddiye aldığını öğrenmekti :)

Moderatör tarafında düzenlendi: