Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Cosmic Armour Superman Vs God Emporor Doom

Kingpin

Genç Baykuş
Tecrübeli Kullanıcı
Cosmic Armour Superman
CosmicSuperMan.png
God Emporor Doom
images (11).jpeg
Öldüren veya etkisiz hale getiren kazanır. Birbirleri hakkında bilgileri yok ve ikiside tam güç.

Alan
images (12).jpeg

CA Superman'in daha güçlü resmedildiğini düşünüyorum.Featlerden ziyade bunu göz önünde bulundurarak CA Superman diyeceğim.

Büyük ihtimal God Emperor Doom alır. Thought Robot çok güçlü olmak ile beraber çok net limitasyonları olan biri ve deli abartılıyor (Mandrakk çok abartıldığı için).. Elbette kolay olmaz. Ancak Emperor'ın daha istikrarlı bir güç kaynağı olan Beyonder/Beyonders ekolünden geldiğini düşünerekten Doom'a oy veriyorum.

Peki hocam God Doom'u hangi seviye karakterler yenebilir Dc evreninde
Pek çok karakter yenebilir, TR'nin de (Thought Robot) şansını sıfır olarak görmüyorum. Ancak istikrar sorunu var. DC Evreni'nin Top 10 ismi fazla gelir Top30 'da 30 ile 10 aralığında pek çok karakterin de gideri olabilir elbette bunların hepsi yenemez ancak sorun olabilir. Sıralama 20 ve üstüne çıktıkça da bu olasılık artacaktır.

İsimler vermek gerekirse The Word, Unbound Spectre, God Swamp Thing, Lucifer, vs vs vs..

[sup]@Nabu[/sup]
[sup][/sup]
[sup]Hocam ama God Doom marvel evreni içerisindeki en güçlü birkaç varlıktan biri değilmi ilk 30 daki karakterler nasıl zorluk çıkartabilirki. Kurgusal evrenler arasındaki güç seviyeleri farkı bu kadar fazlamı? [/sup]
[sup][/sup]
[sup][/sup]
[sup][/sup]
[sup][/sup]

Doom kendi evreni içerisindeki en güçlü bir kaç varlıktan biri değil. Beyonders gücüne sahip ama onlar kadar iyi featleri yok. Kaldı ki Beyonders'ın featleri de Beyonder kadar yok.

Bu arada ben Top 30 zorluk çıkarır demedim. Gideri olabilir dedim. Sonuçta bu kadar büyük evrenlerde ilk 25 e geldiğin zaman artık hemen hemen herkes hyperverse falan oluyor hatta biraz daha ilerleyince outverse.

@Nabu

Ben God Doom'u living Tribunal veya beyonders gibi varlıkların üstünde olduğundan dolayı en tepedeki varlıklardan biri olduğunu düşünmüştüm ama tabiki Molecule Man vs Beyonder değil tabiki.Cevabınız için teşekkürler

Doom kazanır. Featlere baktığımda Beyonders'ı biraz önde gördüm. Gerek burada, gerek yabancı sitelerdeki yorumlarda genellikle Beyonders öne çıkıyor, Doom bu Superman karşısında daha yüce bir varlık gibi kalıyor. Doom alır.