Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Deathstroke vs Garou

Homelander

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
:!: Bu konu OPM mangası hakkında spoiler içerir. :!:
deathstroke.jpg

garou-opm-1110844.jpg

Kurallar:
R1-
- Base Garou
- Base Deathstroke
- Deathstroke'un, Garou hakkında ön bilgisi var (çok iyi bir dövüşçü olması) ancak Garou, Deathstroke hakkında hiçbir şey bilmiyor.
- Deathstroke standart ekipman.
- Hazırlık yok.
- İkisi de ciddi dövüşecek.

R2-
- Awakened Garou (manga)
- Base Deathstroke
- Deathstroke'un, Garou hakkında ön bilgisi var (çok iyi bir dövüşçü olması) ancak Garou sadece Deathstroke'un çok iyi bir kiralık katil olduğunu biliyor.
- Deathstroke Ikon zırhına ve Godkiller kılıcına sahip.
- Hazırlık yok.

BONUS
R1'deki kuralların tamamen aynısı fakat DS'de Nth metali zırhı olacak.

Mekan:
R1 için geniş bir sokak. Bu tarz bir sokak.
R2 için mangadaki son savaşların döndüğü alan.

Deathstroke için tüm dönemleri baz alınız.

Bazı DS featleri için ekteki linklere bakabilirsiniz:
Ikon zırhı için featler.
Genel DS ve Godkiller kılıcı için featler.

R1-
- Base Garou
- Base Deathstroke
- Deathstroke'un, Garou hakkında ön bilgisi var (çok iyi bir dövüşçü olması) ancak Garou, Deathstroke hakkında hiçbir şey bilmiyor.
- Deathstroke standart ekipman.
- Hazırlık yok.
Hmm... Yanlış biliyorsam düzeltin ama bu adam Batman'in rejenerasyonlu hali gibi bir şey değil mi? Daha önce Batman vs Garou'da ne dediysem aynısı bunu için de geçerli. :D

BONUS
R1'deki kuralların tamamen aynısı fakat DS'de Nth metali zırhı olacak.
Bunun kazandırdığı artıyı bana söylemen lazım. Bildiğim kadarıyla yenilenme sağlıyor kullanıcıya ama DS'de zaten var. Başka?

R2-
- Awakened Garou (manga)
- Base Deathstroke
- Deathstroke'un, Garou hakkında ön bilgisi var (çok iyi bir dövüşçü olması) ancak Garou sadece Deathstroke'un çok iyi bir kiralık katil olduğunu biliyor.
- Deathstroke Ikon zırhına ve Godkiller kılıcına sahip.
- Hazırlık yok.
Ikon zırh bir değişikmiş. Neyse aşağı yukarı anladığım Relativistic+ hızlara gelince geri kalıyor seyahatte. Dövüş hızı için o seviyelerde bir şey de görmedim. KE emilimi de 60.000 G ile sınırını çok fazla aşıyorsa güç olarak da zayıf kalıyor. God Slayer'ı bilmiyorum. Süpermen ve WW her karakterin gücünü gösterirken kullanıldığı için sağı solu belli olmuyor. Yazardan yazara da gücü epey değişiyor. DS kuşbaşı da yapabilir, toza da dönebilir. :D

Hmm... Yanlış biliyorsam düzeltin ama bu adam Batman'in rejenerasyonlu hali gibi bir şey değil mi? Daha önce Batman vs Garou'da ne dediysem aynısı bunu için de geçerli.
Hayır, Batman'den çok daha güçlü, hızlı, dayanıklı ve yer yer daha iyi bir taktisyen. Batman'e daha önce hiç yenilmedi (bazı PIS anları ve jobber olarak yazıldığı zamanlar hariç). Üstüne üstlük bu adam beyninin %90 kapasitesini kullanabiliyor (averaj bir insan %10 civarı kadar kullanır). 100+ adam gücünde olduğunu duymuştum. Ha tabii dövüş sanatları konusunda Batman kadar iyi değil. Ancak Deathstroke içinde Spider-Man gibi meta-insanların olduğu takımları avlayan birisi. Bayağı bir tecrübeli yani :D Ha bir de örümcek hissi gibi gelecek saldırıyı önceden görebiliyor.
Bunun kazandırdığı artıyı bana söylemen lazım. Bildiğim kadarıyla yenilenme sağlıyor kullanıcıya ama DS'de zaten var. Başka?
Hawkman'i bu zırhla yeniyor ve Lobo'dan da kan akıtıyor. Çok sert bir zırh :D Benim de çok bilgim yok zaten. O yüzden redditten gördüğümü paylaşayım dedim :D

Bu ilginizi çeker belki :D

Hayır, Batman'den çok daha güçlü, hızlı, dayanıklı ve yer yer daha iyi bir taktisyen. Batman'e daha önce hiç yenilmedi (bazı PIS anları ve jobber olarak yazıldığı zamanlar hariç).
Allah Allah? Pek çok kez ikisinin dövüştüğünü gördüm. Hatta Damian bile savaşmıştı ama bunların hepsi PIS mi? Daha güçlüyse bile çok daha güçlü olduğundan şüpheliyim şahsen.

Üstüne üstlük bu adam beyninin %90 kapasitesini kullanabiliyor (averaj bir insan %10 civarı kadar kullanır).
Bu arada bu ek bilgi olsun. Bu beynin 10%'unu kullanmaya sonradan doktorlar tarafından saçmalık dendi. :D Gerçi ben hala ihtimal veriyorum.

100+ adam gücünde olduğunu duymuştum.
:thumbsup:

Ha bir de örümcek hissi gibi gelecek saldırıyı önceden görebiliyor.
Ok.

Hawkman'i bu zırhla yeniyor ve Lobo'dan da kan akıtıyor. Çok sert bir zırh Benim de çok bilgim yok zaten. O yüzden redditten gördüğümü paylaşayım dedim
Bu yeterli zaten Base Garou'yu almak için. Lobo'nun aşırı zayıf bir versiyonu falan değilse İnsan Garou'nun çok üstünde bir feat zaten bu.

Allah Allah? Pek çok kez ikisinin dövüştüğünü gördüm. Hatta Damian bile savaşmıştı ama bunların hepsi PIS mi? Daha güçlüyse bile çok daha güçlü olduğundan şüpheliyim şahsen.
DS her zaman Batman'in çok daha üstünde birisi olarak resmedildi. Geçen yıllarda Batman'e yenilmişliği var ancak bu Batman'in daha popüler olmasından kaynaklı. Damian ile dövüştüklerini görmedim, eğer dövüştülerse ve Damian kazandıysa bu bayağı bayağı PIS.

Batman'in tek eliyle bir uçağın kapısını kağıt yırtar gibi açabileceğini zannetmiyorum. Bu arada 100+ değilde 100 insan gücündeymiş sanırsam. Bu feat. Bu bile onu 3+ tonluk bir karakter yapar bence. Hatta daha fazla bile olabilir.
Bu arada bu ek bilgi olsun. Bu beynin 10%'unu kullanmaya sonradan doktorlar tarafından saçmalık dendi. Gerçi ben hala ihtimal veriyorum.
Evet, bunu ben de duymuştum. Ancak %100 kesinliği yok.
Bu yeterli zaten Base Garou'yu almak için. Lobo'nun aşırı zayıf bir versiyonu falan değilse İnsan Garou'nun çok üstünde bir feat zaten bu.
Ya işte orasını ben de bilemiyorum :D DS de bayağı popüler, orada biraz saçmalamış olabilirler.

Neyse, benim DS kazanır gibi bir iddiam yok zaten :D Ancak kesinlikle Garou'ya ayak uydurabilir diye düşünüyorum.

Batman'in tek eliyle bir uçağın kapısını kağıt yırtar gibi açabileceğini zannetmiyorum. Bu arada 100+ değilde 100 insan gücündeymiş sanırsam. Bu feat. Bu bile onu 3+ tonluk bir karakter yapar bence. Hatta daha fazla bile olabilir.
Güzelmiş. Bu arada kaldırma gücünü önemli görüyorsun gibi görünüyor o yüzden sana şunu göstereyim:
K8IVNEo.png
3ba.png
Betonarme molozu alıp gökteki uzay gemisine fırlatıyor. Aldığı molozun boyuna bakarsan en az onlarca tonluk ve adam bunu taş gibi fırlatıyor. Başka bir feat de bu:
7587156-screenshot2020-09-25at7.53.25pm.png
7587157-g8ec8yc.png
:D O ötede duran çubuk 10 km bir kule. :D TTM oraya gitmek için bunu kullanıyor. :D Ve Garou bu adamı yendi. Tabii ki Garou TTM'ye düz bir fiziksel dövüşte kaybedebilir belki ama zarar vermesi gücünün en azından ona yakın olduğunu gösteriyor. Belki biliyorsundur ama atayım dedim.

Ya işte orasını ben de bilemiyorum DS de bayağı popüler, orada biraz saçmalamış olabilirler.

Neyse, benim DS kazanır gibi bir iddiam yok zaten Ancak kesinlikle Garou'ya ayak uydurabilir diye düşünüyorum.
:thumbsup:

Betonarme molozu alıp gökteki uzay gemisine fırlatıyor. Aldığı molozun boyuna bakarsan en az onlarca tonluk ve adam bunu taş gibi fırlatıyor. Başka bir feat de bu:
O ötede duran çubuk 10 km bir kule. TTM oraya gitmek için bunu kullanıyor. Ve Garou bu adamı yendi. Tabii ki Garou TTM'ye düz bir fiziksel dövüşte kaybedebilir belki ama zarar vermesi gücünün en azından ona yakın olduğunu gösteriyor. Belki biliyorsundur ama atayım dedim.
Ya işin fiziksel yönü Garou'ya gidiyor zaten :D Ama bu adam kariyeri boyunca Garou gibi ve hatta Garou'dan çok daha güçlü pek çok tiple dövüştü. Ki bu gösterimler de Deathstroke'u ezmeye veya yenmeye yetmez :D Ve zaten bakarsan o kaya fırlatma feati TTM'ın sınırı gibi bir şey. Her zaman yapabileceği bir şey olduğunu zannetmiyorum, bayağı zorlanıyor. Deathstroke dövüş içerisinde çok hızlı adapte olup, savaş içerisinde tüm hamlelerini hesaplayarak saldırıyor. Pre-cog (önsezi) yeteneği de bayağı yardım ediyor. Misal yukarıda attığım videoda Hawkman'i hiç güç çarpışmasına girmeden hallediyor.

Benim 100 adam gücünde dememin ve o ip çekme featini atmamın sebebi Batman'den çok daha güçlü olduğunu belirtmek içindi :D

Nitekim, işin fiziksel yönü Garou'ya gitse de bu Deathstroke'u yenmesi için yeterli değil demek istedim :D

Garou dövüş sanatları konusunda çok ağır basıyor. Deathstroke'un hiç aşina olmadığı bir dövüş sanatı söz konusu. Garou direkt olarak basınç noktalarına kitlenirse Deathstroke için çok sıkıntı olur. Ancak Deathstroke, Garou'ya o kadar kolay vurdurmaz. Garou'nun seri başındaki hızı ile Deathstroke'un hızı aynı. Ya da çok yakınlar diyelim. Ve Deathstroke'un pre-cog'u işleri Garou için daha da zorlaştırıyor. Bu sayede Flash'a bir kaç kez vurmuşluğu var. Tahmin etmesi zor, net bir şekilde şu kazanır diyemiyorum :D

R1: Base Garou'dan kasıt , Bang'ın Dojo'sunu terkettikten hemen sonraki, Metal Bat dövüşü öncesi Garou ise R1 iki türlü de gidebilir. Ha yok Metal Bat ve Watchdogman dövüşleri sonrası haliyse, hazırlıksız ve standart donanımlı DS'i Garou alabilir.

R2: Nth Metali Zırhı + Ikona Zırhı + Godkiller varken DS bayağı Lobo, Superman, WW seviye tehditleri avlayabilecek (bu illa avlayabilir demek değil, hazırlık olmadan özellikle) seviyelere geliyor.

Hazırlık olsa %100 DS derdim düşünmeden ancak hazırlıksız Garou'nun hala şansı bulunuyor. Fakat bu kadar fazla donanım ile biraz DS'e kaydı aklım. Özellikle Ikona zırhı, water smashing paper rock (doğru mu söyledim bilmiyorum ama) tekniğini Garou'ya karşı kullanabilecek bişi.

Ama bu adam kariyeri boyunca Garou gibi ve hatta Garou'dan çok daha güçlü pek çok tiple dövüştü.
ÇR'lerde genelde öyle olur evet. Wolverine'in Thanos'la veya Hulk'la dövüşmesi gibi. Ama nasıl Thanos'un Wolverine'den hasar alması onu sokak seviye yapmıyorsa

Ki bu gösterimler de Deathstroke'u ezmeye veya yenmeye yetmez Ve zaten bakarsan o kaya fırlatma feati TTM'ın sınırı gibi bir şey. Her zaman yapabileceği bir şey olduğunu zannetmiyorum, bayağı zorlanıyor.
Adam onlarca tonluk molozu gökte 1-2 km yukarı fırlatıyor zorlanması normal.

Benim 100 adam gücünde dememin ve o ip çekme featini atmamın sebebi Batman'den çok daha güçlü olduğunu belirtmek içindi

Nitekim, işin fiziksel yönü Garou'ya gitse de bu Deathstroke'u yenmesi için yeterli değil demek istedim
Tabii canım ama Garou da brick değil sonuçta. FWRCF dövüş sanatı her türlü atağı caydırmaya yarıyor ve bu da Garou'nun bildiği tek teknik değil. O yüzden DS çok dövüş sanatı bilen tecrübeli biriyse bile Garou'nun tekniği her şeyi savuşturmaya yönelik olduğundan vurması çok çok zor. Seride bu adama vuran kişiler ya sürpriz faktörüyle ve Garou berbat durumdayken (ki o bile çoğu zaman Garou tarafından savuşturuldu.) vurdu. Ya da Bang gibi Garou'dan her konuda üstün biri vurdu.

Ancak Deathstroke, Garou'ya o kadar kolay vurdurmaz.
Evet precog zorlaşırır işini. Burada hak veriyorum.

Bu sayede Flash'a bir kaç kez vurmuşluğu var.
Valla dediğim gibi yazara da bağlı ama biri senden hız olarak çok üstünse precog da işe yaramaz. Konudan bağımsız olarak onu da belirtmiş olayım. :D

water smashing paper rock
:D Flowing Water Rock Smashing Fist hocam. Ama evet ismini ezberlemek kolay değil. :D