Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Elit Joninler vs Orochimarunun Astları

Kimler Kazanır?

• Elit Joninler

Oy: 2 33.3%
  • Orochimaru Astları

Oy: 4 66.7%
  • Berabere/Kararsızım

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Flyjin

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Yamato

1kjT.gif

Darui

EverlastingLividIndigobunting-size_restricted.gif

Temari

main-qimg-7e83e45fda3def8731a57065ddd8a5a1

VS

Kabuto

00BA22.gif

Kimimaro

tumblr_mauichVJ9V1qeqhx5o1_400.gifv

Jugo

a560a73f439861ec9f0a1fd7f860c117.gif

Suigetsu

tumblr_oxnne2TyqU1v5sogro1_r1_500.gifv

​
Kimimaro sağlıklı.
Kabuto P1.
Darui WA.
Yamato Kabuto tarafından kaçırıldığı halinde.
Jugo ve Suigetsu Taka halinde, Suigetsu da Kubukiribocho var.
Gerisi normal.

Savaş Alanı 4. Büyük Shinobi Alanı
​

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hazırlık durumunda Kabuto'nun liderliğinde çok iyi şeyler yapabileceklerini umuyorum. Kimimaro kontrolünde Juugo da büyük bir güç.

Öbür türlü Darui'yi nasıl tutarlar bilemiyorum. Terminatör gibi adam. Ama Kabuto'nun asker hapları + sağlıklı Kimimaro %100 olmasa da kotaracaktır durumu. Özellikle sağlıklı bir Kimimaro'nun hiçbir elite joninden geri kalmayacağını düşünüyorum.

Orochimaru takımı alır diyorum yüksek zorlukla.

Birisi Kn4 Naruto durdurmuş diğeri Kinkaku ve Ginkaku'yu yenmiş. Açıkçası öbür takımda bu ayarda kimseleri göremiyorum. Juugo>=Suigetsu>Kimimaro>Kabuto diye düşünüyorum. Suya doymuş Suigetsu Killer Bee'nin Bijuu Dama'sını tankladıktan sonra bir şekilde hayatta kalabilmişti ama buradaki suya doymuş hali değil. Karşısında da Kn4 Naruto'yu durdurabilmiş bir adam var. Oyumu Elit Joninlere veriyorum.

Beyler hali hazırda giden bir turnuva varken bence çok fazla vs konusu açmayın hele naruto hiç açmayın bayılmayalım :D :D

------------

konuya gelince iki türlü de gidebilir. Ancak burada kritik bir olay var o da Orochimaru takımındakiğ herkesin ağırlıklı bir şekilde yakın mesafeci olması.

Öte yandan Darui, Temar, Yamato hepsi yakın,orta,uzak tüm mesafe türlerinde yetkinler. Ninjutsu konusunda da çok büyük fark var. 2. Takımın elindeki en büyük güç fiziksel özelliklerinin daha yüksek olması.

Valla ben de Elit Joninlere yakınım.