Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs En başarılı karakterler

Thanos

Kahraman Baykuş
Tecrübeli Kullanıcı
Amacına en çok ulaşan istediğini en çok alan karakterler kimlerdir?

Yani en çok planını doğru yapan/sonunda hep kazanan vs karakterler mi?
Aynen. Ben ilk sıradaki Thanos dur diye düşünüyorum. Neredeyse her giriştiği büyük işi becerdi. Canon mu değil mi yada internetteki bilgiler doğrumu bilmiyorum ama One Above All'ı yenmiş. Marvel tanrısının olduğu hikaye canondur herhalde. Çizgi roman evreninde bildiğim daha başarılısı yok benim. Bildipiniz başka evrenlerden de en başarılı karakterleri yazabilirseniz güzel olur.

One Above All'ı yenmiş
Hayır öyle bir şey olmadı. Ayrıca Canon olma şartı içinde büyük karakter barındırmak değildir.

----------------------

Thanos defalarca da başarısız oldu yani bu iki yollu bir bakış açısı. Sonuçta Thanos'un amacı daha büyük bir varlık, bir tanrı olmak ve geçici sürelerde bunu elde etse de kendisi bu konumda değil. Ee bunca yıl hala olamadığına göre çok da başarılı değil diyebiliriz.

Dr.Doom büyük ihtimalle daha başarılı bir villain olabilir.

Kahramanlar açısından ise Superman ve Batman önderlik eder gibi.

@Nabu
One above all' ın yenildiği hikaye gerçek değilmidir yani? Tek bir Oaa var ve bir hikayede yeniliyor sonuçta tüm evrenlerin üstünde. Yan bir evrende yenildi bunu canon sayamayız denebilir ama evrenlerden üstte bir yerde. Bu konuyu açıklayabilirmisin hocam. Bir de Thanos'un Oaa'ı yendiği bir çizgi roman serisi varmı uzun zamandır çizgi roman okumadım araştırmadım.
Doom neden Thanos'tan daha başarılı? Onun tanrılığı da elinden alındı. O kadar büyük bir güce ulaştı ama Reed molecule man'in yardımıyla yendi onu. Tabi Doom'un daha normal amaçları oluyor genelde. Gerçekleştirmesi daha kolay amaçlar. Ama Thanos'un çoklu evrenleri katletmek gibi amaçları olduğu için bence hedefin büyüklüğünü de hesaba katmalıyız. Thanos tanrı olduğun da kendini o mevkiye layık görmemesi yüzünden kaybetti taşları.

Yahu beynim aktı, Boku no Hero'da mangada One for All yenilmiş falan diye okudum (öyle bir şey varsa da haberim yok). Spoiler vermeyin diyecektim, bir daha okudum. Thanos'un yenmiş olduğunu gördüm iyice her şey birbirine karıştı. Üçüncüde anlayabildim anca aşsdşasdas

Yahu beynim aktı, Boku no Hero'da mangada One for All yenilmiş falan diye okudum (öyle bir şey varsa da haberim yok). Spoiler vermeyin diyecektim, bir daha okudum. Thanos'un yenmiş olduğunu gördüm iyice her şey birbirine karıştı. Üçüncüde anlayabildim anca aşsdşasdas
Manga bölümüne girince de benim beynim akıyo :D pek girmiyorum oraya.

Roadrunner. Coyote reyis ne kadar plan yapsa da bir kere bile başarısız olmadı toonforce sağolsun.

bence hedefin büyüklüğünü de hesaba katmalıyız
Niye ki ? Herkes kendi çapının gerektirdiği kadar hayal kurabilir sonuçta. Thanos intergalaktik bir titan olarak elbette daha büyük şeyler peşinde koşacak. Doom sonuçta bir dünyalı ve seviyesi belli ona rağmen. Başarısı Thanos kadar var eğer fazla değilse. Ayrıca sen konuyu açarken "büyük şeyler başaran" dememişsin.

demişsin sadece...

One above all' ın yenildiği hikaye gerçek değilmidir yani?
Bir sürü yabancı forumda dolandım aradım durdum, sonra kendim okuyayım dedim, yazdığı comics i aradım bir şey bulamadım.

ek bir Oaa var ve bir hikayede yeniliyor sonuçta tüm evrenlerin üstünde. Yan bir evrende yenildi bunu canon sayamayız denebilir ama evrenlerden üstte bir yerde. Bu konuyu açıklayabilirmisin hocam
Source da koca kainatta bir tane hatta DC Külliyatının yapı taşı, harcı gibi bir şey. Ama Darkseid'ın onu oyuna getirip yendiği olay canon değil çünkü gelecekte çıkan bir iş o olayı yalancıya çıkarınca gerçekliği kalmadı. Çizgi Roman evrenleri sürekli hareket eder ve evrimleşir. 2-3 spektaküler olay genel geçer şeyleri pek değiştirmezler.

Yani TOAA gözüktü diye çat diye canondur diye bir şey yok. Ya da bugün canon olan yarın da olacak diye bir şey de yok.

Tabi Doom'un daha normal amaçları oluyor genelde. Gerçekleştirmesi daha kolay amaçlar. Ama Thanos'un çoklu evrenleri katletmek gibi amaçları olduğu için bence hedefin büyüklüğünü de hesaba katmalıyız
Adam kozmik karakter kendi çapında gelip de "dünyayı yok edecem" demez ya :)
Edit: Hocam yazmışsınız siz :D

Konuyu açma fikri şu videoyu izledikten sonra geldi.
https://youtu.be/6yA9PKYGj_E
Hotu Thanos'u saymışlar. Canon ve non-canon olarak ikiye ayıralım isterseniz başarılı karakterleri. Non canon olarak veya canon olarak Thanos'un çoklu evrenleri yoketmesi gibi featler varmı amacına ulaşan karakterlerden? Canon olaraksa Thanos'un evrenin yarısını katletme amacını gerçekleştirmesi var. Tabi sonra çözdüler o işi. Doom'un beyonderları yok ederek God Doom olması var. Reed Richards'ın Doom'u durdurması da olabilir.
1. Doom olur burda
2. Thanos
Aklıma gelmeyen ve bilmediklerim var şu anda ki bilgilerimle bunları sayabilirim.
Adam kozmik karakter kendi çapında gelip de "dünyayı yok edecem" demez ya :) Edit: Hocam yazmışsınız siz :D
Güç olarak Doom o seviyede olmasada zeka olarak Thanos seviyesinde. Ama bir kere öyle büyük bir amaca ulaştı ondada tam ulaştı yalan yok.
Ama genel olarak Thanos tüm marvel evrenini yok ederek en büyük amacına ulaştı tabi non canon bir hikayede.
King Thanos'da çok büyük şeyler başardı ama oda non-canon. Ar Thanos çıkmış yeni ondada bayağı bir kozmik karakter yeniyor gördüğüm çizgi roman panellerinde.