Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

En Sevdiğiniz Anime Açılış ve Kapanışları?

En sevdiğim kapanış Naruto'nun 23. ve One Piece 1. dir sanırım.

En sevdiğim açılışlar ise Slam Dunk ve Hajime no İppo ilk açılışları.

Aklıma geldikçe atarım, izlemeden geçmediğim openingler bunlar olmuştu;
Bu anlam olarak da kaliteli bir opening;
Bu firma genel olarak hem kaliteli anime hemde kaliteli opening,ending konusunda ustaydı, ne yazık ki artık yok;
Bir firmanın hiç mi boşu olmaz;
En sevmediğim bu olmuştu firmanın ama yinede geçmezdim dinlemeden;
Monogatari serisinin kendi özünde sanatsal tasarım olarak harika olmasından kaynaklı olarak openingleride o denli harikaydı, hepsi dinlenir;
Ama benim özelikle takdir ettiğim şu tarzda, tek bölüm için yaptıkları openinglerdi, bu kadar emek....;
Yenilerden çok sevdiğim ve uzun zamandır görmediğim kalitede openingi mob sunmuştu;
Ending pek izlemesemde 6 bölümlük anime olmasınında etkisiyle atlamadığım nadir endinglerden;
Sırf ilginç olmasından, başka birşey değil.

İlginç bir şekilde beni deniz kıyılarına götürüyor.

Nostalji benim için. Pokemon dışında internetten izlediğim ilk animenin kapanış müziği.

Ve Favorilerim geliyor.
[media]

Serinin tüm OST albümü dehşet zaten. Cowboy Bebop'unkilerden de sorumlu olan Yoko Kanno'nun imzasını taşıyor. Ki bence CB'den bile iyi diyebilirim.

[media]https://www.dailymotion.com/video/x64m8tq[/media]

[media]https://www.dailymotion.com/video/x64f4f2[/media]

Cowboy Bebop- Tank!

Kuroshitsuji- Monochrome No Kiss

Ajin - Yoru wa nemureru kai?

Jojo bu konuda bir numaradır. En sevdiklerim olmasa da ortalama olarak en beğendiğim seridir bu konuda. Şöyle bir cover paylaşayım.

Çok iyi olmasa da ilginç bir şekilde Naruto'dan bu hoşuma gidiyor. Onun dışında çoğunluğun sevdiği flow'dan sign falan var.

Belki de en sevdiğim açılış şarkısı. Bleach'in diğer açılış şarkıları baya iyidir.

Fma'dan Rain.

Death Note

One Outs

Boku Dake ga Inai Machi - Asian Kung-Fu Generation 'un zaten pek kötü şarkısı yok.

Sailor Moon

Dragonball

İlla ki daha sevdiğim açılış şarkısı vardır da uzatmaya gerek yok.

HunterXHunter

Shingeki no Kyojin

Slam Dunk -

JoJo

Neon Genesis Evangelion

İzleyeli kaç sene oldu ama ben bu openingi hala unutamadım arkadaş. :')

FMA 2003
Paranoia Agent
Paranoia Agent'ın açılış ve kapanışı sadece müzikleri ve görüntüsüyle değil eserin içeriğiyle de doğrudan alakalı olduğu için bende etkisi daha büyük oldu.
Black Lagoon
Berserk 97

Run With the Wind
Gundam 0080 War in the Pocket