Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel En Sevdiğiniz ve Sevmediğiniz Death Note Karakterleri

Homelander

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Evet, konu bu. 2 tane karakter seçebilirsiniz. Bir tanesi sevdiğiniz, diğeri ise sevmediğiniz. Bir de neden sevdiğinize/sevmediğinize dair kısa bir açıklama yaparsanız güzel olur. Ben başlıyorum.

En Sevdiğim :
yagami-light.gif

Evet, herkesin tahmin edebileceği gibi. Light'ı sevmemin en büyük nedeni keskin zekâsı. Her bölümde beni gerçekten etkiledi. Her ne kadar son bölümde farklı bir şekilde etkilensem bile :D

En Sevmediğim :
tenor.gif

Abi böyle saçma bir karakter olabilir mi ya ? L'den nasibini almamış, yazar tarafından torpilli bir karakter. Her şeyi kıps diye çözmesi çok sinirimi bozuyor. Rezalet bir karakter.
Bunun yerine L kazansaydı bari.

Benim sevmediğimde aynı nedenden seninki adını bilmiyorum onun cinsiyetini bile çözemedim. En sevdiğim de L. Bence kazanmayı hakediyordu. En azından daha iyi bir yenilgiyi.

Light Yagami bana göre kaprisli bir velet. En sevmediğim karakter.
L şahsına münhasır bir karakter yazarın iyi betimlediğini ve death note’da en sevdiğim karakter olduğunu belirtiyim

En sevmediğim: Mikami. Biraz daha dikkatli davransa ve kendini iyice deli etmese şu an hala Kira'nın hükümdarlığındaki bir dünyada yaşıyor olabilirdik. Kira'yı sevmiyorum ancak bu mala gıcığım. Databooklarda L kadar zeki bir de. Fıs ya.

En sevdiğim: Ryuk babo. Eli şeyinde keyfine bakıyor. İkinci en sevdiğim ise Near sanırım.

En sevdiğim L.Kira çok plot armora sahip.Böyle güzel bir seride bu kadar plot armor zaman zaman sinir bozucu oluyodu.O yüzden L önde benim için.
En sevmediğim de Misa.Aslında karakterin kendisiyle bi sorunum yok da ses sanatçısına acayıp irite olmuştum izlerken.Mangasını okumadım zaten.