Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Anime En Sevmediğiniz Anime/Manga Ana Karakteri

Flyjin

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Arkadaşlar en sevmediğiniz anime/manga ana karakterlerini yazın neden sevmediğinizi, hangi özelliğinden rahatsız olduğunuzu v.s. Ana karakter derken misal Fairy Tail'den sadece Natsu yada Naruto'dan Naruto olarak düşünmeyin. Sasuke'de ana karakterdir misal, Gray, Lucy ve Erza da.

Anket açmıyorum seçenek çok uzar çünkü ve illa ki birilerinin yazacağı karakter yer almaz seçeneklerde.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Flying Raijin

Şonen mi, anime/manga mı? Başlıkla mesaj çakışıyor.

Düzenleme: @Nabu

"4. Kurosaki Ichigo"

fl2yu5idof041-2.jpg

Bnha=> Bakugo Çok bağırıyor ve çok gıcık bir tipi var böyle çocuğum olsa cami avlusuna bırakıp kaçardım valla

Naruto=> Sasuke kendini bir bok sanan bu velede acayip gıcığım Serinin sonlarına doğru bu nefret daha da artmıştı bende

Shirou Emiya
Mikado Ryuugamine

İkisini de hiç sevmem benzer sebeplerden iki karakter de bir şey olmamalarına rağmen özel bir şeymiş gibi davranıyorlar ve öyleymiş gibi oluyorlar.

Subaru da var ancak o özel olarak öyle hissetmemiz için tasarlandığı için bir şey demeyeceğim onun için.

Benim üçlüm bunlar aklıma gelmeyen kişiler vardır elbet.

images_8.jpeg

Kendi hatası olan bir olayın suçluluk duygusundan kurtulabilmek başkasını suçlayıp ardından canavara dönüşüp, suçladığı kişiyi paramparça eden on iki yaşında bir çocuk.

Bunu bazı insanlar artık olgunluğa eriştiği ve rakibine acımayı bıraktığı için yaptığını söylese de hiç samimi gelmiyor.

Çunkü öldürdüğü başka hiç kimse yok. Hatta sonrasında Neferpitou'dan çok daha kötü şeyler yapmış bir karınca ile karşılaşmasına rağmen geçerli bu durum. Hiç bir şey yapmadı.

Onu geçtim, dediğim gibi Neferpitou'yu sadece öldürmedi. Bildiğin paramparça etti. Ve bunu kendi hatası olan suçluluk duygusundan kurtulabilmek için yaptı.

1- Gon Frecss
gon-freecss-2617.jpg

Seriye sanırım 2015 yazında başlamıştım. Seri güzel ve heyecanlıydı. Şu velet hariç her şey yolunda da gitti çoğu zaman. İlk bölümlerden itibaren gerek giyim kuşamı olsun, gerek hal ve tavırları olsun bu arkadaştan tiksiniyorum.

2- Asta 3- Yuno

1ce4fde8aea451592d698637e96cb057.png

Son derece samimiyetsiz, yapmacık, sahte ve itici karakterler bilhassa Asta. İlişkileri de bir o kadar itici. Zoro ve Sanji'nin arasındaki sürtüşme çok çok daha iyi mesela. Özellikle Asta'dan iğreniyorum. Yuno'ya gelince cool Sasuke tarzı bir şey yapmaya çalışmışlar, alakası yok. Asta muhtemelen Luffy tarzı olsun istemişler ama şahsen Luffy çok daha samimi geliyor bana. Şunu da her cümlemin sonuna ekleyebilirim yapmacık, yapmacık, yapmacık bu kadar yapmacık bir seri de görmedim, bu kadar yapmacık karakterler de.

Daha vardır kesin, aklıma gelince yazarım.

images

Maid-sama'dan Usui. Fantastik olmayan bir seri için fazla fantastik, fazla absürt. Çok kasıntı ve yakışıklı olması dışında bir artısı yok. Ergenlik çağındaki kızlar kyaa desin diye çıkarılmış.

Sırf bu karakter için seriyi bıraktım, normalde bir karaktere nefret besleyip bırakmam.

Shinji reyis varken diğerlerine bu konuda laf düşmez. Herif Japonya'daki bütün hayal kırıklıklarının toplamını oluşturuyor. :D

• 3 yaşında gözlerinin önünde annenin ölüşünü izle
  • Annen öldükten sonra baban seni terketsin.
  • Annenin ölüşünden gelen tramva ile ve babanın senden nefret ettiğini bilerek yaşa.
  • 10 sene boyunca öğretmeninle kal.
  • Sosyal bağlar kurmayı asla öğreneme.
  • Arkadaşlara sahip olma. Asla sevgi görme.
  • Hayata karşı apatiye sahip ol. Depresyon ile yaşa.
  • 14 yaşına gel, hala bir çocuk ol.
  • Senden nefret eden baban seninle tekrardan iletişime geçsin.
  • Babanın yanında gittiğinde kozmik korku kitaplarından çıkmış gibi duran robotu kullanmaya zorlan.
  • Doğal olarak kork ve yapmak istemediğini söyle.
  • Baban sana nefret eder şekilde bakmaya devam etsin. Etrafındaki herkes sana bağırsın. Sakat bir kıza kullandırmaya çalışıp vicdanını kötü hissettirsinler.
  • İstemeden kullan. Kozmik korku kitaplarından çıkmış bir başka canavar ile karşılaş. Kullandığın robotun tüm aldığı acıyı hisset. Vücudun ve beynin dayanamasın.
  • Kendi sorunlarına sahip olan, senden çocuksu bir alkolik ile yaşamaya başla.
  • Tek bağ kurabileceğin yaşıtın sessiz, seninle ilgilenmeyen bir kız olsun. Senden nefret eden babanın bu kıza karşı asla sana göstermediği gibi sevgi gösterdiğini gör. Bir süre sonra başka bir yaşıtın katılsın, sinirli ve aşağılık kompleksine sahip bir başka kız olsun.
  • Kontrolün dışında, hayatında ilk edindiğin arkadaşını öldürmeye çalışmaya zorlan.
  • Çocuk asker olarak kullanıl. 14 yaşında tüm dünyanın güvenliğinin yükü senin omuzlarına yüklensin.
  • Korkuların ve şüphelerin olduğu her seferde insanlar sana karşı sert davransın. Yaşadığın her şeyi içeri atmaya zorlan.
  • İnsanlar sana korkak diye seslensin, hayal kırklığı olduğunu söylesinler.

tumblr_mjkfjrIFyZ1s8r2c1o1_400.jpg

Sevmediğim değil direk nefret ettiğim karakterleri söyleyeyim.

Shonende genellikle üç tip ana karakter en azından benim gördüğüm.

1-Kenshiro,Kenshin,Gintoki
2-Goku,Gon,Naruto,Luffy,Asta vs(ufak farklılıklar olabilir ama geneli aynı)(anladık yav narutoda karakter gelişimi var ama ben sevmiyorum)
3-İchigo,Yusuke,İtadori

Edit; Ft’nin %95’inden nefret ederim.

1 ve 3 ile bir sorunum yok ama 2 ile çok büyük sorunlarım var, öyle böyle nefret etmiyorum lanet olsun sizin oluşturan akımın atasına, iğreniyorum lan sizden , shonen okuyoz anladık da bu kadar da gözüme sokmayın başka karakter mi yazamıyonuz, bir Deku var ilk başlarda iyiydi ama şimdi ...

Allen Walker,Edward Elric,Eren Yeager bunlar da farklılıklar olduğundan lafım yok.

Seinenlerde böyle sıkıntılar fazla olmuyor.
Shonenler bu konuda daha sıkıntılı duruyor.

Ikari Shinji yazanları anlayamıyorum, tonla daha irrite edici karakter yazılabilir buraya. Ben izlerken çözümleyebildiğim ve anlayabildiğim birisiydi. Garipsemedim hiç.

Ergen ötesi Asuka daha iticidir a. Dişi diye pek yazılmıyor galiba. :rofl

Günümüze geldiğimizde ise nefret ettiğim kimse yok sanırım, daha çok fanları irrite edebiliyor. İtaçi'ye hala biraz gıcığımız var deyip konuyu kapatalım. :)

Nefret ettiğim pek yok.Zaten nefret ettiysem izlemeyi bırakırım seriyi(Subaru hariç.Bu elemandan nefret ettiğim halde ilk sezonu bitirmiştim animenin).
Ha birde böyle okul/yaşamdan kesitler tarzı animelerde süper iyimser, güler yüzlü boyle herkesin isminin sonuna "-san" eki ekleyerek hitap eden karakterlerden nefret ediyorum.Herhalde bu karaktelerin basrol oldugunu görup 1. bölümde izlemeyi bıraktigım bir süru anime vardır.

Nefret etmediğim fakat genel anlamda sevmediğim, övüldüğünü veya iyi karakter olduğu savunulduğu zaman sinirlendiğim karakterler var.

1.)Gon.Bomboş bir karakter her yönüyle.İnanılmaz düz hiçbir olayı yok.Ne gücu ve yetenekleri,ne diyaloglari,ne düşünce tarzi vb hiçbir şeyi özel veya ilgi çekici değil.

2.)Lelouch.Direk sevmiyorum.Bu animeyi de çok overrated buluyorum Lelouch'u da.

3.)Yuno.Her animede aynısından var.Hikayeye falan bir katkısı da yok.Sırf Asta'ya bi rival karakter yapalım düsüncesiyle yazılmış çok yüzeysel bir karakter.

4.)Boruto.Pek bir açıklamaya gerek yoktur heralde
biggrin.png
.

5.)Arata Wataya(Chihayafuru).En sevdiğim Josei/shoujou serilerinden birinin 3 ana karakterinden biri.Direk sevmiyorum kendisni pek sebebi yok.