Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Comics En Sevmediğiniz Çizgi Roman Bazlı Ana Karakterler

Flyjin

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Arkadaşlar aynı anime/manga sayfasına açtığım gibi. İlla ki serinin 1. karakteri olması şart değil, ana karakterlerden birisi olması yeterli. Yardımcı ana karakterler de sayılır yani.

Hulk:Hiçbir kahraman vasfı yok iken bu canavarın kahraman diye anılması beni uyuz ediyor.Heleki fanboyları kendisinden bile beter

kaptan amerika. Hem amerika sembolü hemde sevilmeyecek özelliği yok. O yüzden sevmiyorum. Birde Superman böyle ama o uzaylı kaptan daha sinir bozucu.

Bir sürü sevmediğim Comics karakteri var ancak olayı ağır toplarla sınırlı tutarsam. Sanırım en sevmediğim Hulk olabilir. Hiç bir vasfı yok, hiç bir derinliği ya da cazibesi yok. Sadece brüt fors yani. Şiddet, Öfke vs.

Çok fazla çizgi roman okumadım ama kendi açımdan Kaptan Marvel diyorum. Çok berbat bir karakter olmasından öte, beklediğim şey ve bulduğum şey arasındaki farktan dolayı bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Yoksa Hulk gibi karakterleri okusam, eminim onları daha kötü bulurum. Kaptan Marvel'ın çizgi romanlarına girmeyi 2-3 kez denedim ama aldığım en iyi tecrübe "meh, sıkıcıymış" oldu. En kötüsünde, kahramanlık mevzusuna bir hakaret olarak gördüm.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bruce Banner, namıdiğer Hulk.

Bir hikayede sırf sevgilisi kendisini terk etti diye içinde çocuklarında bulunduğu bine yakın kişiyi öldürüp, ardından onlarca kadınla parti yapıp sefa sürerken kendisini avlamaya gelen Wolverine'ye, ben iyi bir insanım, benim de yaşamaya hakkım var diyebilecek kadar karaktersiz birisi. Sevilecek hiç bir özelliği olmadığı gibi, aksine nefret edilmesini gerektirecek tonla geçmişi olan bir Süper Kahraman.

Ayrıca Betty Ross, yani She-Hulk için de benzer şeyleri söyleyebilirim.